Свака пошиљка испред броја има слово, АА, Р, РЕ, ПЕ, ЦЦ, након слова иде број од 3, 4, 5 или 9 цифара, зависи од врсте пошиљке. Да пошиљка нема број радник на испоруци не би могао да је нађе и уручи ти.
Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
Moderator: Igor
profa_chb napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?
profa_chb napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?
Igor » 17 Нов 2018 12:45 pm napisao:Ja bih zabranio da obicna posta nosi pakete koje si naveo jedino redovnu postu i tiskovinu. To je posao za kurirske sluzbe.
Pa to. Po meni je potpuno nebulozno zvati pismom nešto što je paket. Pismo su valjda neki papiri, a ne sve što može da stane u kovertu.loyola napisao:Pismo moze da bude tesko do 2kg, ne do 500 grama, i jos dimenzije su ogranicene do 90cm u zbiru visine, sirine i duzine. Kutijetina a ne pismo.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gosta