Moderator: Igor
astrodule » 04 Apr 2012, 14:25 napisao:Targo telekom je ubacio svoj optički kabl u trotoare oko Fontane i šire. Ružno izgleda, ali očigledno ne postoji trenutno bolje rešenje (osim da se svi trotoari i ulice raskopaju i sve NBGD instalacije odrade od početka.
nenad78 » 02 Aug 2011, 00:44 napisao:Plitki kanal u Omladinskih brigada (od Autoputa do ACBa) je "rov" za optički kabl, čisto da se zna. To je trasa koja je jedina dozvoljena od strane urbanista, vodovoda, EDBa, Beograd puta, GSPa, Srbijagasa, ...
solecar » Ned Dec 01, 2019 2:53 am napisao:Ja ću majkemi početi da se brinem za sebe. Nisam još ni video celu fotografiju, a kamoli tekst ispod, a već sam pomislio kako je u pitanju Ustanička ulica kod Šumica.
astrodule » 27 Sep 2019, 09:52 napisao:Bulevar Milutina Milankovića od Crvene gliste fo Tošinog bunara. Više puta sam prijavljivao ovakva krpljenja i nikada nisam dobio odgovor da li je ovo po propisima. Sada ću biit uporan i pisati Beokomu svake nedelje tražeći da proslede prijavu.
solecar » 06 Dec 2019 20:09 napisao:Na N1 bila reportaža u okviru Dnevnika o raskopavanju trotoara. U toku je rat između MTS i SBB. Tačnije, iz vrha je stiglo naređenje o provođenju optičkih kablova MTS - a, i ubeđivanje ljudi da pređu u MTS. Kako kažu u MTS - u, kablove sprovode samo do onih zgrada gde su građani tražili da se kablovi sprovedu, dok pojedini građani kažu kako se uvode kablovi i tamo gde oni nisu uopšte tražili, tj. sprovodi se i u zgrade gde građani nisu dali saglasnost. Akcenat je bio i na ne adekvatnom vraćanju ulica u prvobitno stanje , kao i ostavljanju kablova da vire iz trotoara.
solecar » Pet Dec 06, 2019 8:09 pm napisao:Na N1 bila reportaža u okviru Dnevnika o raskopavanju trotoara. U toku je rat između MTS i SBB. Tačnije, iz vrha je stiglo naređenje o provođenju optičkih kablova MTS - a, i ubeđivanje ljudi da pređu u MTS. Kako kažu u MTS - u, kablove sprovode samo do onih zgrada gde su građani tražili da se kablovi sprovedu, dok pojedini građani kažu kako se uvode kablovi i tamo gde oni nisu uopšte tražili, tj. sprovodi se i u zgrade gde građani nisu dali saglasnost. Akcenat je bio i na ne adekvatnom vraćanju ulica u prvobitno stanje , kao i ostavljanju kablova da vire iz trotoara.
Povratak na “Bulevari, ulice i ostala gradska infrastruktura”
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gosta