Djordje33 » Sre Okt 23, 2019 10:40 am napisao:VoiD napisao:[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=671612#p671612]Гага » Ned Okt 20, 2019 1:44 am[/url] napisao:"Показна соба", још мало па готова, слике од 19.октобра 2019.
То беше показна соба која је требало да буде готова у мају? Ако се оволико касни са показном собом, питам се да ли то значи да ће се толико каснити и са завршетком изградње...
Иначе, близина далековода није проблем. Добио сам студију од инвеститора којом су вршена мерења и извучени закључци, проследио је пријатељу са Института Михајло Пупин и добио уверавања да измерене вредности не могу имати утицаја на људе.
Postovani, slazem se sa vama. Da li ja mogu vama da postavim jedno logicno pitanje ?
Sta bi ste vi pre odabrali da ste kupac u sakuri ?
Da li bi ste pre izabrali da zavrsni radovi budu kvalitetno uradjeni ali sa kasnjenjem od par meseci ili bi ste vise voleli da vam zavrsni radovi budu kao sto su uglavnom zbrzavani i tako lose izvedeni ?
Uvek kao po receptu zavrsni radovi koji su jednako vazni ako i ne najvazniji istrpe zbog zbijenog roka zavrsetka. Dzabe je da ja stavim porcelanosinu plocicu ako je majstor nije ugradio kako treba, onda sam mogao i kinesku.
Da me ne razumete pogresno, posto smatram da radite i odlican projekat i odlicnu komunikaciju...Ali...pitanje gore vam nije na mestu. Ukoliko ste vi investitor i definisete neke rokove, sa sve penalima i sl, izuzetno je vazno da se rokovi postuju i u isto vreme da se zavrsni radovi urade u skladu sa definisanim, bez nadasve poznatog "fusarenja" kome mnogi drugi investitori pribegavaju. Naravno, kljuc je u definisanju roka na startu. Ukoliko orojekat uradite pre roka to je odlicno, ali preporucujem da uzmete neki buffer u planiranju i ne dovodite potencijalne kupce u ovu dilemu, jer vam niko nece reci da je u redu da kasnite kao sto NIKAKO nije u redu da zbrzate zavrsne radove i zgrada ne dobije standard koji opravdava izuzeyno viaoku cenu koju trazite za divan kompleks pored toplane i dalekovoda

Ovo divan nije ironicno jer zaista smatram vas projekat odlicnim, cena - prosudite sami.