Lion napisao:Za Atriu znam da je većina manjih stanova do 70m2 rasporodato. Ima slobodnih u prizemlju sa mini baštom.
Kraj je dobar za nekog ko ima kola.
pa takvih stanova je bilo ispod 15 logicno je da se brzo prodaju. Taj što je ostao je na strani koja gleda na šumu i pod velikom je kosinom ali kome znači to dvorište je svakako dobra opcija.
Pa ne bih se složio za auto, stanica 65ice je 3minuta hoda ka Zvezdarinom stadionu. Celo detinjstovo, srednju školu i fakultet sam proveo samo sa tom jednom linijom i nikada mi nije trebala nijedna druga...spaja te sa Vukom, Centrom, Zelenim Vencom i Novim Beogradom.
Da dopunim još Vučka za prodavnicu, postoji Shop&Go u Ljubice Luković blizu Atrije, ranije je bio MiniMaxi ali sa sasvim solidnim asortimanom ali je iz nekog čudnog razloga prebačen u Shop&Go koji ima neki drugačiji koncept za kupovinu....ali svakako da ceo taj kraj za vapi za jednim krštenim supermarketom...jedini veći je Idea u Svetog Nikole. Jedan od lokala u Atriji će biti Aroma ili Maxi ali svakako ti lokali nemaju veću kvadraturu. Što se tiče ostalog sve si nabrojao..kraj zaista ima sve...poštu, školu, ambulantu...ja često u šali kažem da je ovo najbolji kraj za život...imaš Gradsku bolnicu da se rodiš, nekoliko vrtića, osnovnu školu, fudbalski i košarkaški klub, 4 srednje škole, dve više, NTP da radiš u njemu i imaš na kraju groblje da te sarane...

Inače ko nije bio skoro, Zvezdarska šuma više i nije mirna, povučena i odlično mesto za odmor...pretvorila se u pravi vašar proteklih godina...napraviću uskoro reportažu pa ćete videti o čemu pričam. Ozbiljne investicije u šumu nije bilo ne pamtim makar u drvene stubiće koji bi sprečili divljaštinu od parkiranja.
Sent from my iPhone using Tapatalk