Alen RS » wrote : Ja sam za Kaskadnu Terasu kao u Jerevanu...
Pre bi legle na povezivanju Karadjordjeve i Kosancicevog venca

Moderator: Igor
Alen RS » wrote : Ja sam za Kaskadnu Terasu kao u Jerevanu...
Galeks » 06 Apr 2020 01:20 pm napisao:Можда је контроверзна идеја, али увек ме је мисао некако наводила да је тај блок прилично лош. А чува се због вредности 2 или 3 зграде.
Да ли би онда било дугорочно логичније можда, срушити цео блок, а те 3 зграде подићи на местима у, рецимо Карађорђевој улици, где фале објекти како би се попунио низ, обзиром да су из сличног периода.
На исти начин се може решити неколико проблематичних локација, што је краткорочно неисплативо, али дугорочно изузетно исплативо.
Какво је ваше мишљење?
Drakche » 07 Apr 2020 05:26 am napisao:Galeks » 06 Apr 2020 01:20 pm napisao:Можда је контроверзна идеја, али увек ме је мисао некако наводила да је тај блок прилично лош. А чува се због вредности 2 или 3 зграде.
Да ли би онда било дугорочно логичније можда, срушити цео блок, а те 3 зграде подићи на местима у, рецимо Карађорђевој улици, где фале објекти како би се попунио низ, обзиром да су из сличног периода.
На исти начин се може решити неколико проблематичних локација, што је краткорочно неисплативо, али дугорочно изузетно исплативо.
Какво је ваше мишљење?
U ovom bloku su sve zgrade predratne, sem ove jedne 'krmace'. Ne znam sta bi se rusenjem tacno postiglo?
Povratak na “Opšte diskusije o projektima”
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gosta