У претходној поруци, коју је поставио @Дове, каже да у Београду има 500 депонија. Па нажалост, ево 501-ве по реду.

Многи од нас су прошли поред ње, аутомобилом или градским аутобусом, а чисто сумњам да је неко туда скоро прошао пешке или барем бициклом. Ето ја се усудих да прођем туда, сад у недељу, зараслим тротоаром под прашумом и баченим свакаквим ђубретом, посебно отпацима купуса и паприка, разноразне амбалаже, а нарочито има, мора да се каже, гомиле људског измета и мокраће и смрди ужасно иако је на отвореном !
Ова депонија се налази у Новом Београду, насеље Бежанијска коса, дуж саобраћајнице Т6 у дужини неких 300 метара, а буквално преко пута царинског терминала и т.ц. Темпо, гледано у правцу аутопута, а од аутобуског стајалишта за 708, 612 и 613, па малте не до улазне рампе на аутопут према граду. То је овај део, који сам означио црвеном линијом на ортофото снимку.
А како то све изгледа ево свих слика које сам снимио, па да се чудимо (а можда и не), људској бахатости, неодговорности, покварености, небриге, „није моје шта ме брига“, а они који то раде по неки пут и кажу „ма шта ме брига, то је Београд-заболе ме“,.....
Наравно био сам бесан, више и сам не знам коме више пријављивати, јер видим да су сви равнодушни (разноразне градске службе), и ..... да не кажем неку много ружну реч. А комунална полиција, па молим лепо, то (ово) није у опису њиховог посла.
И ко све то ради ? Па ето они који преко пута продају купус, а раније и паприку, значи купусари и паприкари.
И на крају ту код раскрснице, односно где је аутобуско стајалиште, па мало у шумарку, је почело да расте једно ново циганско насеље, не пуно али опет, полако, али сугурно, значи "насеље у оснивању" !
Слика од недеље,...
.....а ево како је било прошле године у мају месецу - „гуглов улични поглед“
Четке и метле
https://www.google.rs/maps/@44.826937,2 ... 6656?hl=sr
А ако неко жели да прође овуда, слободно, само водите рачуна где стајете, јер оних људских мина има јако пуно !