Iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine za "Blic" su kratko rekli da za ovaj slučaj nisu imali nikakvu prijavu.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/tirki ... ad/ngzhwmp
Moderator: Igor
Iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine za "Blic" su kratko rekli da za ovaj slučaj nisu imali nikakvu prijavu.
profa_chb napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?
stf » 20 May 2020 11:20 am napisao:Проблем ће бити решен када се повежемо на Макиш. Траса јако слабо напредује и град стално помера рокове за наредну годину. За сад су прикључили само Болеч а тек ове или наредне Калуђерицу, Лештане и Винчу.
Сви ти бунари су обичан крпеж. То су појединачни артерски бунари, нису водоизвориште. Ко зна, можда овај бунар кад се ископа не добије воду доброг квалитета, или недовољног капацитета.
Гоје, рекао сам ти ја на време да тај крај нема водовод. Решење је приватни бунар на плацу као и 99% викендаша.
stf napisao: прикључили само Болеч а тек ове или наредне Калуђерицу, Лештане и Винчу.
profa_chb napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?
GOJE » 20 Мај 2020 11:31 am napisao:[
Nego, čujem da se na snabdevanje sa makiškog izvorišta kače sva ta naselja zapadno ka Mladenovcu, ali ne pominju se konkretno Zaklopača i Grocka. Da li se zna pouzdano da li će i kada doći makiška voda?
Dart » 20 Мај 2020 11:55 am napisao:stf napisao: прикључили само Болеч а тек ове или наредне Калуђерицу, Лештане и Винчу.
Kaluđerica je valjda oduvek i bila na Beogradskom vodovodu.
radashin » 20 Мај 2020 11:59 am napisao:Ja skoro nisam video veću budalaštinu od kopanja bunara na ovom mestu! Kada god pomisliš da ne mogu više da te zaprepaste, stiže demanti...
Somi303 » 20 Мај 2020 12:31 pm napisao:Ја сам се баш питао шта буше ту, нисам очекивао да је ово разлог
Стф, када ће онај мост да се прави ту?
stf napisao:
Да, али припојена преко неколико закрпа и на полудивље. И Лештане је тако прикачено на Калуђерицу па долази често до драстичног опадања притиска у Лештанима који су последњи у ланцу.
Povratak na “Gradski život i vesti”
Korisnika u ovom forumu: Doctor Who, Express, nex999, puzzle i 8 gosta