Mozda bi bilo moguce da se prva linija rastegne ka Zemunu, pa da metamorfizira (sto mi je vokabular

Moderator: Igor
JohnnyLee napisao:свиђа ми се што не форсираш окретницу у Устаничкој већ скрећеш линију 1 ка Крсту. иначе, ја би продужио и Линију 2 до Коњарника у 2. фази
MilisaV napisao:a sajam? totalno je izostavljen.
misliš da će radnička da bude novi hub kao sajam sada?
zidar napisao:IMAMO PLAN METRO RADIONICA !!!
dolazim u Beograd 21. januara u noc pa vam predlazem da se okupimo u nedelju 22. januara i zajedno nacrtamo 1, 2 ili 3 plana metro mreze, razradimo strategiju za promovisanje projekta i konacno izadjemo u javnost.
Dosta smo vise slusali djedove iz strucne komisije i priucene novinare, vreme je da Beogradjani dobiju alternativu.
Ne znam jos gde cemo da radimo, svi predlozi su dobrodosli, vazno da ima grejanje i eventualno stekere...
zidar napisao:IMAMO PLAN METRO RADIONICA !!!
dolazim u Beograd 21. januara u noc pa vam predlazem da se okupimo u nedelju 22. januara i zajedno nacrtamo 1, 2 ili 3 plana metro mreze, razradimo strategiju za promovisanje projekta i konacno izadjemo u javnost.
Dosta smo vise slusali djedove iz strucne komisije i priucene novinare, vreme je da Beogradjani dobiju alternativu.
Ne znam jos gde cemo da radimo, svi predlozi su dobrodosli, vazno da ima grejanje i eventualno stekere...
Михаило napisao:Само, за излазак у јавност мора да се много озбиљније разради прича. Да се направи тих пар идеја, да се озбиљно разраде, да се разраде планови за унапређење (у смислу да је неопходно испројектовати за много дужи период, макар идејно, да после не би било крпљења а обиљније разрадити нпр 2 линије), затим направити финансијску конструкцију, израчунати колико би шта коштало, на који начин може да се уради што јефтиније/ефикасније уз ангажовање домаћих капацитета итд.
Delija napisao:Михаило napisao:Само, за излазак у јавност мора да се много озбиљније разради прича. Да се направи тих пар идеја, да се озбиљно разраде, да се разраде планови за унапређење (у смислу да је неопходно испројектовати за много дужи период, макар идејно, да после не би било крпљења а обиљније разрадити нпр 2 линије), затим направити финансијску конструкцију, израчунати колико би шта коштало, на који начин може да се уради што јефтиније/ефикасније уз ангажовање домаћих капацитета итд.
Не. Ми немамо капацитет нити требамо да га имамо за неки идејни пројекат али зато имамо минимум менталног капацитета да се противимо овом аутомобилско - трамвајском концепту који нам увелико реализују.Ми пажњу јавности сигурно нећемо добити неким генијалним планом тешког метроа договореног у Касини већ дискредитовањем владајућих људи,како политичара,тако и пројектаната и урбаниста у заводу и дирекцији.
Михаило napisao:Апсолутно ниси у праву!
Михаило napisao:Тако нећемо бити ништа бољи од политичара који само паламуде около у празно! Твој начин можда јесте да само кудиш дискутабилним аргументима...
Михаило napisao:али за мене као инжењера је то потпуно неприхватљиво.
Михаило napisao: Систем који ће нам град вероватно понудити неће бити толико страшан колико се овде замишља,
Михаило napisao: Прави начин је понудити "боље" решење и показати зашто је боље а не смарати како ништа не ваља.
Михаило napisao:Да се вратим на радионицу. Можда би требало направити неки "дневни ред" да се не расплињавамо превише. Типа, за почетак да се договоримо шта је циљ, да у наредних 10 година имамо једну линију висококапацитивног комплетно подземног решења, или нпр две линије неког финансијски повољнијег система. Да би ишта имало смисла морамо да будемо реални и отворени за компромисе.
Михаило napisao:Апсолутно ниси у праву! Тако нећемо бити ништа бољи од политичара који само паламуде около у празно! Твој начин можда јесте да само кудиш дискутабилним аргументима, али за мене као инжењера је то потпуно неприхватљиво. Систем који ће нам град вероватно понудити неће бити толико страшан колико се овде замишља, напротив, вероватно ће бити сасвим пристојан са одређеним недостацима, али и добрим странама и "дискредитовање владајућих људи" неће ништа помоћи. Звучаћемо као Николић који тврди да могу три моста за цену једног. Бедно.
Прави начин је понудити "боље" решење и показати зашто је боље а не смарати како ништа не ваља.
Да се вратим на радионицу. Можда би требало направити неки "дневни ред" да се не расплињавамо превише. Типа, за почетак да се договоримо шта је циљ, да у наредних 10 година имамо једну линију висококапацитивног комплетно подземног решења, или нпр две линије неког финансијски повољнијег система. Да би ишта имало смисла морамо да будемо реални и отворени за компромисе.
Povratak na “Imamo Plan - uticajna grupa”
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost