Ovo ne uključuje FDU, koliko vidim?
A za ove ostale bi bio sevap, stvarno kubure sa prostorom...
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Kampus Univerziteta umetnosti
Moderator: Igor
-
SerbPacker
-
- Higher intermediate
- Pridružio se: Uto Mar 14, 2017 8:30 pm
- Kontakt:
Pohvaljen: 680
Pohvalio: 13
-
DzonTravolta
- Advanced
- Pridružio se: Ned Jul 26, 2015 2:11 pm
- Kontakt:
Pohvaljen: 2892
Pohvalio: 2861
Re: Kampus Univerziteta umetnosti
FDU se izborio da zadrži aktuelnu zgradu, koja je namenski građena.
FLU i FPN su rastureni po više zgrada.
FMU je u zgradi, za koju se priča da je pre Drugog svetskog rata bila štala, iako verovatno nije.
Zagrebačka muzička akademija je u zgradi, koju joj je obezbedio Milan Bandić na poklon.
FLU i FPN su rastureni po više zgrada.
FMU je u zgradi, za koju se priča da je pre Drugog svetskog rata bila štala, iako verovatno nije.
Zagrebačka muzička akademija je u zgradi, koju joj je obezbedio Milan Bandić na poklon.
The odds are never in our favor
-
Bender Rodriguez
- Expert
- Pridružio se: Ned Mar 12, 2017 2:08 pm
- Kontakt:
Pohvaljen: 15701
Pohvalio: 12375
Buni me ova skraćenica FPN. Ja znam za Fakultet Političkih Nauka. Ali ne za drugi sa tom skraćenicom?
"TV pretplata, kao što sam i obećao građanima Srbije, biće ukinuta, jer ja ne pripadam onom tipu ljudi koji je 12 godina obmanjivao građane Srbije i bavio se marketinškim trikovima. To je naša obaveza od koje nećemo odustati. Samo preko mene mrtvog će na taj način uzimati pare od građana" - Aleksandar Vučić, 2013.
-
DzonTravolta
- Advanced
- Kontakt:
Izvinjavam se: FPU, poleteli prsti na tastaturi
.
Primenjene umetnosti.

Primenjene umetnosti.
Pohvale za post: 1
-
Bender Rodriguez
- Expert
- Pridružio se: Ned Mar 12, 2017 2:08 pm
- Kontakt:
Pohvaljen: 15701
Pretpostavio sam, al reko da pitam.
Pošto sam još negde video tu skraćenicu pa reko možda sam nešto propustio.
Nego, malopre gledam snimak tog bloka gde je sad FDU, kod Omladinskih brigada. I vidim da se zaista ništa nije pravilo tu. Jel to znači da tamo negde, u nekoj idealnoj dimenziji, i dalje postoji mogućnost i plan da se još neki fakulteti premeste i grupišu na tu lokaciju?

Nego, malopre gledam snimak tog bloka gde je sad FDU, kod Omladinskih brigada. I vidim da se zaista ništa nije pravilo tu. Jel to znači da tamo negde, u nekoj idealnoj dimenziji, i dalje postoji mogućnost i plan da se još neki fakulteti premeste i grupišu na tu lokaciju?
"TV pretplata, kao što sam i obećao građanima Srbije, biće ukinuta, jer ja ne pripadam onom tipu ljudi koji je 12 godina obmanjivao građane Srbije i bavio se marketinškim trikovima. To je naša obaveza od koje nećemo odustati. Samo preko mene mrtvog će na taj način uzimati pare od građana" - Aleksandar Vučić, 2013.
-
DzonTravolta
- Advanced
- Kontakt:
To je bio primarni plan: da kampus bude oko FDU-a.
Oko te ideje se do prošle godine svašta događalo, bilo je čak i nekih ekstremno elitističkih stavova profesora FMU i iz samog rektorata, prema kome umetničke akademije moraju da budu u centru grada.
Onda je bilo onih tračeva da je policija bezecovala zgradu FDU, pa da je svima đuture nuđena lokacija u Topčideru.
Neki novi politički odnosi Univerziteta umetnosti i visoko kotiranih članova vlade su iznudili ovo rešenje.
Oko te ideje se do prošle godine svašta događalo, bilo je čak i nekih ekstremno elitističkih stavova profesora FMU i iz samog rektorata, prema kome umetničke akademije moraju da budu u centru grada.
Onda je bilo onih tračeva da je policija bezecovala zgradu FDU, pa da je svima đuture nuđena lokacija u Topčideru.
Neki novi politički odnosi Univerziteta umetnosti i visoko kotiranih članova vlade su iznudili ovo rešenje.
-
SerbPacker
-
- Higher intermediate
- Pridružio se: Uto Mar 14, 2017 8:30 pm
- Kontakt:
Pohvaljen: 680
Re: RE: Re: Kampus Univerziteta umetnosti
Pa da tamo u tom delu je trebao onaj centar za razvoj nauke ili kako se već zvalo...DzonTravolta napisao:To je bio primarni plan: da kampus bude oko FDU-a.
Iskopali rupu i na tome stalo...
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
-
Дошљак
- Professional
- Pridružio se: Sub Nov 01, 2014 12:14 am
- Kontakt:
Pohvaljen: 15510
Pohvalio: 36395
Pohvalio: 36395
Ма ни сами не знају шта желе где да праве. Дајте музеј Немањића, овај историје средњег века, не преселите Теслин музеј. Хоћемо Теслин музеј у електрани, нећемо Теслим музеј у електрани. Хоћемо кампус тамо, нећемо, сели све у блок 20., прави центар за промоцију науке у блоку 39. Ма јок, остави и тај блок за станоградњу. Хоћемо да селимо стари мост на Аду, не направићемо од њега кафиће у парку на Ушћу. Стављај коцке - обрћи коцке. Враћај троле, скраћуј и укидај троле.
Pohvale za post: 2
-
DzonTravolta
- Advanced
- Kontakt:
Pa pazi: to ti je posledica totalnog populizma i neprestane izborne kampanje.
Povratak na “Beobuild - radionica”