Šta je novo?

Raiffeisen Bank HQ - Blok 66a - [ Poslovni objekat | 21 000kvm ]

Archangel":1a1ww43t je napisao(la):
Gledam ove snimke Novog Beograda i on se ubrzano pretvara u jedno ogromno parkiraliste. Sto mu je prednost u odnosu na stari deo grada gde nema ni parkiralista ni parkinga kao takvog. Zivo me zanima da li ima NEKA skorasnja poslovna ili stambena zgrada gde su napravili i parking na vise nivoa u okviru samog projekta/objekta?
 
medjutim":yuwmn27t je napisao(la):
.. a nije ti palo na pamet šta će ovo Alu u Alu koenig? :D
Naravno da jeste ali postoje firme koje rade i aluminijum a i staklo. Mislio sam da je ta firma jedna od takvih. Pogledaj par postova iznad sta sam pitao i sta mi je odgovoreno.
 
10.04.

pa010018.jpg

pa010019c.jpg

pa010020.jpg

pa010021.jpg

pa010022.jpg
 
Лепо је што се гради и изграђује, па макар то била и банка, али ми је још драже што су скинули ону одвратну рекламу ове банке са свих телевизија. Мислим на ону рекламу, где породица, та и та, мора да напусти авион у току лета, јер су платили карте само за пола лета ?! :notok: Која глупост.

Баш смо вечерас супруга и ја били код пријатеља и наша пријатељица ради у тој банци, и каже да су имали доста притужби од грађанства на ту рекламу !!!
 
Kako napreduju radovi na ovom projektu, cini mi se kao da su malo usporili sa planiranom dinakom?
Mislim da je rok izgradnje objekta prolece 2012god ako se dobro secam...
 
Napreduju, staklena fasada i prozori su postavljeni 90% prema Omladinskih brigada, ostalo nisam imao kada da pogledam. Zgrada je dakle pod fasadom, tako da se može očekivati da i iznutra bude gotova u tom roku.
 
I prema om.brigada i prema gspu, tj belvilu takodje.
 
26.10.2011.

iz đorđa stanojevića

dscn0485.jpg


dscn0486.jpg


radnici postavljaju ivičnjake pri ulazu u zgradu iz đorđa stanojevića

dscn0487.jpg


sa zadnje strane gde je uradi sam

dscn0488.jpg
 
Jel planiraju da naprave trotoar?Secam se da ga tu nema odatle pa ka Belvilu.
 
nema. baš na delu gde je ova zgrada. ima pored mercedesa i office parka. nadam se da će ga napraviti pošto postiji ogroman prostor prostor između ograde od zgrade i kolovoza.

edit: kod office parka nema trotoara. na delu trotoara koji bi trebao da bude zeleni pojas napravljen je uzdužni parking. međutim taj uzdužni parking nije ograđen od pešačkog dela tako da je vozačima na savest ostavljeno da ostave prostora za pešake :bash: :bash: :bash: .

problem parkinga je veliki. nadam se makar da je rajf predvideo dovoljno podzemnih garaža. a tu još ima slobodnih parcela. pre svea mislim na mercedes.
 
Videh danas (nedelja) kada sam ishao do Delta Cityija da gore povremeno svetla na zadnja 2 sprata zgrade.
Fasada deluje solidno zavrsena, ali mi se cini da ima josh dosta posla, donji deo je josh uvek samo betonska konstrukcija, a unutar spratova gde je bilo upaljeno svetlo su prilicno goli zidovi, mada se cula graja radnika iako je bila nedelja 16h.

Sta mislite kada ce Rajf biti preseljen i da li ce mozda ovaj nastavak krize iz 2008me uticati na usporenje prvobitnih rokova koji mi se cini da su bili kraj marta 2012god?
 
Beobuild je tokom svoje poslednje "inspekcije gradilista" obisao i radove na izgradnji centrale Raiffeisen banke. Fasada je pri kraju i radovi se polako sele u enterijer. Po mom mizljenju, ovo je jedan od nepravedno podcenjenih objekata u gradu:

111218-RFSN-06.jpg


Galeriju fotografija sa ovog gradilista pogledajte u vesti na naslovnoj strani Beobuilda.
 
Kako napreduju radovi 2meseca kasnije, zna li neko?
Kada ocekujete da ce prvi zaposleni uci u ovu zgradu?
 
Skele su pomerene, spoljna fasada zavrsena, sigurno rade iznutra.
 
Fantastično izgleda sa Omladinskih brigada, super zgrada zaista
 
Najsvezije :


Iz J.Gagarina.

raif1750.jpg


raif1753.jpg



Iz Dj.Stanojevica.

raif1756.jpg


raif1757.jpg


raif1758.jpg



Oml. Brigada.

raif1759.jpg


raif1769.jpg



Druga strana.

raif1761.jpg



Belgrade office park, kad sam vec tu da iskoristim priliku. U pozadini se vidi pilon mosta.

raif1764.jpg


raif1765.jpg
 
Небојша, ево ти плус за апдејт.
 
OK je - nije odmah do ulice, a lepo su prošarali fasadu sa ovim panelima, da ne bude samo još jedna u nizu staklenih kocki.
 
Vrh