Šta je novo?

BMW centar krnjača

Значи гос. Радуловић (БМВ Радуловић Група) редовно исплаћује извођачу радова (Гемаксу), па радови напредују пуном паром. Мало ми сумњиво то што се не поставља табла, а морало би ! Вероватно ће је поставити кад заврше радове :lol:
 
И даље нема табле, али зато поплочавање полако приводе крају.

 
^ nema table, izvode radove bez potrebnih dozvola ?
 
Prijatelj koji radi na gradilištu kaže da imaju dozvole!? Ali, nije mu jasno zašto tabla nije istaknuta. E sad, šta je stvarno istina... to ostaje misterija.
 
Види са пријатељем ако може да "изшпијунира" :wink: цртеж Радуловићевог БМВ продајно-сервисног центра
 
Ja sam nesto ubedjen da ce ovde biti plac za polovna vozila :D
 
laki72":rvcfj217 je napisao(la):
Ja sam nesto ubedjen da ce ovde biti plac za polovna vozila :D
Pa realno...koja je poenta popločavati gradilište ako će da se gradi objekat :D niđe veze :D
 
Одустали су од објекта. На месту ових припремљених стубова, темеља, нићи ће фонтане, клупе...
Решили су да све постане један плато, поклон Београђанима из дела града који подсећају на Венецију ( у једном сегменту ) :D
 
Зато нису ни постављали таблу.
Ипак овде нешто смрдуцка. Кренути у овако велики пројекат, па онда грађевинска инспекција затвара градилиште, па настаљати радове, да би на крају испало да се мења пројекат и гради парк ! Е Радуловићу, Радуловићу, уплаши се ти нечега.
 
1:0 за тебе Борчанац. Ајде да си ставио кез осмех иза прве реченице, али после друге, хм, хм.
 
Није намерно :oops:
Можда буде и предлог инвеститорима :idea: који изгледа још лутају...
Нисам мислио да може да превари онако надреална реченица, са све описом канала и мириса :) Извини

Слабо нешто они то... само пипкају неке паркинге, оградице... никако објекат. Са друге стране идеа супермаркет ( са све таблом испред градилишта ) такође на Зр. путу, чини ми се нешто већих димензија, већ диже конструкцију. Сви су стубови у ваздуху, а исти је тип градње у питању.

Тако да мислим да лицкају, док не изгурају неку дозволу, шта друго
 
Ма бре Борчанац друже не љутим се у опште, и што би се љутио, али ето надреална реченица је учинила своје. Ваљда си имао тренутак инспирације :lol:

Значи још нема табле на овој грађевини !
 
Koliko sam saznao, izgleda nemaju dozvolu za gradnju. :notok:
Završiće popločavanje i to je to.
Radove će nastaviti čim dobiju dozvolu. Možda sledeće godine.
Tako da će BMW raditi iz kontejnera koji su postavljeni privremeno pre par dana.
 
Nemaju dozvolu za zgradu još uvek. Privodi se plac kraju, asfaltira trotoar, postavljaju rampe, popločavanje odavno završeno, kontenjeri postavljeni, vozila uterana tako da već funkcionišu na neki način. Još jednu informaciju saznadoh, vlasnik nije Radulović.
 
Постоји објекат налик на малу халу или велику портирницу и једна конструкција са надстрешницом од пре неки дан. Бизнис само што није кренуо, кола су ту...а објекат где је??? Чудне радње, је прави опис дешавања!
 
Da, i ja sam čuo da nije Radulović. Hale neće biti još neko vreme, nemaju dozvolu za gradnju.
Žure da završe te kozmetičke radove kako bi krenuli sa prodajom polovnih vozila.
Čuo sam da je Velimir Ilić umešan jer je posao iz čačka? Sve je vrlo nadrealno!
 
Стварно су неке чудне радње и игре без граница у питању, немају дозволу, а граде без проблема, завршен један део и на неки начин почели да раде (!), не зна се ко је прави инвеститор, ако није хер Драган Радуловић, ко је ?!

Значи немају још дозволу за изградњу ЗГРАДЕ, али имају дозволу за остало ! Тако сам ја схватио Мијатову вест. Значи првобитно је планирано да се изгради само плац за возила са контејнерима и настрешницама и ништа више, а он (инвеститор) сад хоће да ради и пословну зграду са сервисом !

Јел може нека сличица ?
 
Evo fotografija sa lica mesta:

Užurbano završavaju radove, jer se bliži otvaranje. Rupa gde je trebalo da bude zgrada će ostati dok ne dobiju dozvolu za gradnju.

 
Valjda da je Velja umešan ne bi pričali o tome kako još uvek nemaju dozvolu za izgradnju zgrade :)
Investitor definitivno nije Radulović i definitivno jeste firma iz Čačka koja je u poslu sa automobilima desetak godina, imaju prodaju, servise, rent a car itd.
Mislim da su planirali sve da grade odmah ali je zapelo sa dozvolom za zgradu, nisam detaljno upućen ali kažu da očekuju da to bude rešeno u skorije vreme pa da krenu sa zidanjem.
 
Петре св., као што сам и обећао, укњижен плусићћћ.

Хм, све ми ово личи на "тематски парк у блоку 42", али у приватној режији ! Прокрчи земљиште, направи плочнике, посади неку кућицу и људи ће да шетају парком и гледају ............................
 
Ако је фирма из Чачка инвеститор, а на плочицама се види знак БМВ-а (задњи ред слика, код главног улаза) онда једино ко може да буде и ко је инвеститор, је предузеће "Ауто Гарант Моторс" д.о.о., Ибарски пут б.б. (Прељина) http://www.autogarant.rs/.
Они су и овлашћени продавац и сервисер званичног заступника и увозника Делта М-а тј. Делта Ауто за ова возила, као и за Мини, Хонду и цео италијански програм аутомобила, а такође и Џипа.
Мислим да је власник ове фирме извесни Капларевић.
 
Vrh