Šta je novo?

Izgradnja Kombinovane dečije ustanove (VRTIĆ) u bloku 67

Укупна површина објекта је око 1.750 квадрата и моћи ће да прими двеста седамдесет малишана предшколског узраста, сврстаних у шест група јасленог узраста, шест вртићког и две припремно-предшколске групе.

koliko na kraju moze djece u taj vrtic
 
Реално гледајући уписаће се/примиће сигурно 400 малишана, можда не одмах, али касније сигурно. Сваки вртић у оквиру ПУ "11 април" има више деце него што је предвиђено.
 
Чуо сам да је вртић незавршен већ су морали да га нашминкају да би га отворили у ових пар дана док је Ђилас још званично градоначелник. Иначе унутра још увек није набављена сва опрема, већ је то мало што је приказано само прикрпљено привремено. Не знам само одакле им сва она деца...јер ни она нису уписана.

ПС: Иначе вртић изгледа сјајно!! Један од бисера архитектуре последњих година.
 
Друм1, информација ти је тачна, а деца су доведена из других вртића !!! Све је упрличено због Ђикија, односно избора.
Вртић се иначе зове "Тесла-наука за живот".
 
Znači korišćenje dece u predizborne svrhe ... ovo je slučaj za Amnesti...
 
Moram da priznam da sam potpuno zaprepašćen. Ako je istina (treba zadržati zrno sumnje, zaista zvuči "s onu stranu razuma"), zrelo je za medije i tužbe. Pobogu, pa ovo je u domenu Orvela ili Trumanovog šoua. Ludo, burazeru, ludo.
 
Tek od ponedeljka vrtić kreće sa radom. Od ovog četvrtka je krenulo upisivanje. U četvrtak je bila priredba za "elitu", a u ponedeljak u 11 je priredba za decu koja će ići u ovaj vrtić. Deca koja rade priredbu su dovedena iz drugih vrtića.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
 
Aha. onda tu dečicu treba posmatrati kao izvođače, poput "Kolibrija". Dobro, to je ok, uplašio sam se da nisu "iznajmljena" da bi glumila komšijske mališane, od toga me je prošla jeza. To bi stvarno bio "Trumanov šou" uživo.
 
1. ovo treba prebaciti u završene objekte.

2. vrtić se vodi pod adresom bulevar crvene armije 1. nigde veze. bulevar crvene armije je udaljen od vrtića minimum 500 metara. ulica pod kojom bi mogao da se vodi ovaj vrtić je marka hristića, jurija gagarina ili đorđa stanojevića.



https://www.dropbox.com/s/cmh794utldusn ... .36.50.jpg
 
Па објекат не може никако да припада улици Јурија Гагарина, а поготово не Булевару Црвене Армије. Може само Марка Христића или Ђорђа Станојевића, мада ипак мислим пре Марка Христића.

Милисаве, можда не би било лоше да обавестиш ПУ 11 април односно директорку Мају Стефановић о овоме, да су оманули у улици.

сајт: http://11april-nbgd.edu.rs/
е-пошта: info@11april-nbgd.edu.rs

KОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ:
Директор, тел/факс: 2603-042
Помоћник директора, тел: 2603-766, 2692-231
Секретар, тел: 2672-145
 
Gago nisam siguran da li se oni nešto pitaju. Mislim da je to posao za katastar.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
 
погледајте само на planplus.rs шта све потпада под Омладинских бригада, нпр. Те ствари су сасвим уобичајене на НБГ, а ја претпостављам да су ето хтели да Б.Ц.А не буде без иједне куће.

Иначе побогу зашто пише Science for life? :laugh:
 
Vrh