Šta je novo?

Stadion/ trzni centar - FK „Voždovac“

Савез како ради свој посао то сви добро знамо, објекат има све дозволе не знам шта те буни?

Кукњава за 500 дин говори како волиш клуб...па ако ЦЗ за неку утакмицу са клубом кога сматрају великим наплаћује за запад и преко 2000 зар није то онда иста прича ЈАВНА КУЋА СТЕ НАЈЈЕФТИНИЈА? Зашто се разликује од ситуације са Вождовцем који Звезду сматра за велики клуб?

То за Борчу је прича јер ти треба за превоз преко 500дин...

Очигледно да те нешто више сем приче око цене карте чачка у вези овог стадиона :)
 
За који већи клуб, од нас нема већи... :D
Шалу на страну, нама је карта за дерби можда толико, европа... али цену углавном дижемо само себи. Никада се није десило да знамо да ће доћи на пример 10 000 странаца, па да дижемо да би њих одрали. Плаћао сам преко и десетине евра, нисам се жалио, жалим се на јад међу малима овде и то што не постоји пропис који би регулисао то поље.
Што се цене превоза тиче, опет размисли, од Борче до трга рецимо, мања је километража него од вашег стадиона до исте тачке.

Чачка ме и то што да је то стадион, ја би у недељу ваљда могао да будем на њему :p

Нећу више да тестирам твоје ултра Београдско стрпљење, ма све си у праву. Поздрав!
 
А за дерби се не повећава цена, ај не лупај више, то је нормална ствар. Не може се то регулисати јер су различити трошкови клуба у зависности од утакмице, ако тога ниси свестан ја не знам онда....

А ово за стадион шта да ти кажем...можда то да мислиш да ФСС намешта утакмице и даје партизану титуле, а кад из ко зна којих разлога не да да Вожд игра на свом стадиону онда је то у реду, ал не ту се ниси запитао него си кренуо одма јавна кућа и те приче.
 
:bash:
Пост изнад имаш све већ написано и ти опет поставиш та питања...
А начин на који ми се обраћаш, не одговара једном цивилизованом човеку, часном...Како да ти одговорим на, не лупетај.
Ајд` буди поздрављен Звездашу ( Београђанине ) :vops:
 
Момци, сте ви блесави? :)

Цео фудбал нам је легло мафије и не видим разлог да се ви качите око било чега. Као што је Вожд на намештање ушао у прву лигу, као што је стадион изграђен без дозвола, као што Партизан добија намештене титуле и као што Звезда намештено губи да би се продала Арапима....

Све је то један велики сенкруг а међусобна подбадања иду на руку оним највећим говнима из тог сенкруга...
 
Борчанац":6dwppch0 je napisao(la):
:bash:
Пост изнад имаш све већ написано и ти опет поставиш та питања...
А начин на који ми се обраћаш, не одговара једном цивилизованом човеку, часном...Како да ти одговорим на, не лупетај.
Ајд` буди поздрављен Звездашу ( Београђанине ) :vops:

Где си одговорио на ово:
А за дерби се не повећава цена, ај не лупај више, то је нормална ствар. Не може се то регулисати јер су различити трошкови клуба у зависности од утакмице, ако тога ниси свестан ја не знам онда....

А ово за стадион шта да ти кажем...можда то да мислиш да ФСС намешта утакмице и даје партизану титуле, а кад из ко зна којих разлога не да да Вожд игра на свом стадиону онда је то у реду, ал не ту се ниси запитао него си кренуо одма јавна кућа и те приче.

А како ти се то обраћам нецивилизовано?
Ти си цивилизован и качиш оно ''јавна кућа...'' ?

Питања много а одговора ниђе !?
 
hehe, "Zvezda namesteno gubi da bi se prodala Arapima,..." mislim da u Zvezdinoj upravi zadnjih 10g nije bilo nikoga sa mentalnim kapacitetima da zna da postoje arapi sa parama na bliskom istoku, a ne da jos namestaju sa tako nekim visim ciljem. Upravama je samo cilj da u momentu dok su tu gurnu pare u dzep, nema nikakvog viseg plana i cilja...
Ovo je kao kada Milosevicu kace plan Velike Srbije, a on 10g gledao samo kako da ostane ovde na vlasti, bolelo ga da ne kazem gde za sve ostale teritorije i Srbe...
 
Cilj je da se klubovi zaduze toliko, da moraju biti prodati po bilo kojoj ceni, hitno! Ukoliko klub vredi 100 mil, oni se zaduze kod svojih prijatelja za 50 mil, fiktivno, ovi im daju usluge/robu u vrednosti od 10. Ovi onda kukaju da su duzni 50 mil, i da hitno moraju da vrate 50 mil, (a dobili 10), onda se namesti prodaja za 50 mil ,celog kluba,. a obzirom da si duzni, na ime duga dobiju klub koji vredi 100 za 10. Onda rasprodaju sta hoce, i rade sa klubom ono sto im odgovara.
 
^ma i mene, samo sto su to drzavne pare koje arce odabrani, da bi na kraju jos profitirali, dok mi dosta toga tu placamo. Sa te pozije me to interesuje.
 
Ок момци, знам мишљење већине. Али, зар фокус не би требао да буде на то ко је у држави заказао када се муљало. А не да не бринеш о клубовима ( неки и нису државни ) а хоће држава да их прода. Мада морам да признам да се доста стадиона и обновило, вероватно као могућност да се цеде неки фондови.
 
@borcanac oni su svi zajedno deo te ekipe, ovi na vlasti koji placaju i oni u klubovima koji uzimaju i traze od vlasti ali i trose tako da svaki klub dovedu u bankrot. Njihova misija je da uniste svaki klub da bi ga posle kupili jeftino. Ukoliko srede stadon od drzavnih para, nekih fondova, onda troskove naravno uvelicaju, sve sa ciljem da bankrotiraju. Tamo rade odabrani koji znaju dobo da pokriju takve troskove, oni koji znaju kako da prikazu trosenje para kao opravdano, do trenutka bankrota, kada izjave da ne mogu vise, a do tada potrosili milione (vecinom fiktivno). Naravno nikakvu odovornost sto su spiskali desetine milione eura ne snose, a uz to i bankrotirali. Tako bi i mi mogli da vodimo klub, samo sto bi nama trebalo malo vise vremena da upropastimo klub, oni su profi i to znaju brze da odrade.
 
Kome trebe "klub" ciji "funkcioneri" prave 400 000 dinara racun za mobilni telefon mesecno?
Ne zanima me, sve privatizovati za dinar pa nek pravdaju svoje postojanje novim gazdama...
 
Nikome ne treba klub. treba im zemljiste, jos bolje ako bi stadion mogao da se srusi i smesti TC, hotel, stanovi. Naravno cela transakcija se namiruje nepostojecim dugovima, odnosno uvecanim stotinu puta, godinama unazad. Ako treba uzima se i kredit, na ime projekta koji se u medjuvremenu napravi i odobri. Ne znam kako jedno udruzenje gradjana moze da postane vlasnik nekretnine, odnosno zemljista, stadiona koje nisu oni kupili.
 
Panorama HM radnje

hm.jpg
 
Ugašen požar u tržnom centru "Stadion" na Voždovcu, nema povređenih

Blic | 13. 10. 2013. - 20:31h izmena vesti 20:31h | Komentara: 2
Manji požar izbio je večeras u tržnom centru “Stadion” na Voždovcu, u Beogradu. Intervenisalo je osam vatrogasnih vozila sa više od 20 vatrogasaca. Vatra je ubrzo ugašena, a povređenih nema.

Kako nezvanično saznajemo, gorela je drvena dekoracija jednog lokala koju su radnici bacili na trotoar.

Požar je bio manjeg obima tako da je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen.

Srećom, povređenih nema.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/412397 ... ovredjenih
 
Whoever's idea it was to build this stadium on top of shopping centre is crazy, the person was designed this absolutely terrible stadium is crazy. This was the worst ground I've ever been to, design wise anyway. Simply dire, in England they'd laugh it off as soon as it was proposed. It was more or less brand new with 4 entrances, and loads of stairs to the top, the West Stand entry is in the car-park under the shopping centre. Four single tiered stands, the south stand was slightly bigger but the problem was the pillars, meaning just about every seat in the stadium has an obstructed view, if you sit near the front, the fence looking over the pitch is in the way.

http://www.nonleaguematters.co.uk/fo...=818752#536952
 
Ма да шта год је написао неко са енглеског говорног подручја то је истина, а може се сматрати и као глас врховног божанства.
Срећа не живимо у енглеској...
 
SlobodniZidar":2vlohf5i je napisao(la):
Срећа не живимо у енглеској...
Тачно, срећа па живимо у Србији где људи месецима уназад причају исто то ... :)
 
Pa kako je u pitanju 5d ili 6d bioskop verovatno se repertoar sastoji od 5-6 5minutnih filmova.
 
U stadionu su otvorena jos dva manja lokala. Oba lokala su na trecem spratu. Jedan se nalazi pored shafrana i prodaje cipele, a drugi je koliko mogu da shvatim salon za suncanje. U pitanju su chillyangel i morena

20131211125603.jpg

20131211125208.jpg
 
Vrh