Šta je novo?

Crowne Plaza/ex-continental - [Hotel]

twitter - @vidravucevic
cp.jpg
 
Odlično izgleda, šta reći, nego zaključiti da je crowne plaza ''objasnio'' Hajatu kako treba da izgleda novogodišnje osvetljenje hotela.

Novog. osvetljenje Hajata, jadno, da jadnije ne može biti, u suštini kao i svake godine.
 
Telegraf se na svoj način osvrnuo na otvaranje hotela. Ostatak slika u linku.

STARI INTERKONTINENTAL SIJA PUNIM SJAJEM: Otvoren Crowne Plaza (FOTO)
Beograd - 23. dec 2013 - Danas je otvoren hotel Kraun plaza (Crown plaza). Hotel raspolaže sa 416 soba, 12 sala za sastanke, dva restorana, lobijem, barovima, poslastičarnicom, a gostima su na raspolaganju i fitnes i spa centar, a u renoviranje dosadašnjeg hotela "Kontinental", kompanija Delta holding je, kako je rekao direktor hotela Živorad Vasić, uložila 40 miliona evra. Foto: Milena Đorđević

Gosti imaju u ponudi 416 soba, 12 sala za sastanke, dva restorana, lobi barove, kao i poslastičarnicu. Hotel ima i fitnes i spa centar, kao i najveći hotelski bazen u Srbiji. Prvi gosti od 30. decembra.

Hotel-Kraun-plaza-foto-Milena-Djordjevic-5-670x447.jpg


Renovirani bivši hotel Interkontinental – Crowne Plaza, u čiju rekonstrukciju je Delta holding uložio 40 miliona evra i koji zauzima površinu od 33.000 kvadratnih metara, danas je svečano otvoren, a prvi gosti će, prema najavi direktora Živorada Vasića, biti primljeni 30. decembra.

- Gosti imaju u ponudi 416 soba, 12 sala za sastanke, dva restorana, lobi barove, kao i poslastičarnicu. Hotel ima i fitnes i spa centar, kao i najveći hotelski bazen u Srbiji veličine 20 puta sedam metara. U hotelu ima i “tihih soba” u kojima se gostima garantuje potpuni odmor, a ima i soba koje su ukrašenje lavandom i garantuju gostima miran san – rečeno je na otvaranju Crowne Plaze.

Noćenje u hotelskim sobama koštaće između 130 i 160 evra, ali to, kako kažu u upravi hotela, podrazumeva i cenu doručka, interneta…

Generalni direktor hotela Živorad Vasić rekao je na svečanosti da je u poslednjih 12 meseci na projektu bilo angažovano između 800 i 1.000 radnika kako bi se ispoštovali svi rokovi.

Hotel-Kraun-plaza-foto-Milena-Djordjevic-6.jpg

Hotel-Kraun-plaza-foto-Milena-Djordjevic-1.jpg

Hotel-Kraun-plaza-foto-Milena-Djordjevic-2.jpg

Hotel-Kraun-plaza-foto-Milena-Djordjevic-17.jpg

Hotel-Kraun-plaza-foto-Milena-Djordjevic-18.jpg

Hotel-Kraun-plaza-foto-Milena-Djordjevic-16.jpg

Hotel-Kraun-plaza-foto-Milena-Djordjevic-19.jpg

Hotel-Kraun-plaza-foto-Milena-Djordjevic-9.jpg

Hotel-Kraun-plaza-foto-Milena-Djordjevic-14.jpg


Miroslav Mišković prisustvovao je otvaranju hotela i u neformalnom obraćanju novinarima je rekao da mu se sviđa hotel, ali je odbio da odgovara na ostala pitanja.

Delta Holding i InterContinental Hotels Group (IHG) 25. 6. 2008. potpisali su u Beogradu menadžment ugovor koji osigurava najkvalitetnije partnerske odnose u rukovođenju novim hotelom.

Inter Continental Hotels Group u svom sastavu ima lanac hotela: Inter Continental, Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Indigo, Hualuxe, Even…

Crowne Plaza je hotelski lanac koji predstavlja mrežu hotela visoke kategorije namenjenih, pre svega, poslovnim ljudima.

(D. Z.)

Izvor: Telegraf
Link: http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/90 ... plaza-foto
 
tan2013-12-231451165714.jpg

tan2013-12-231451123081.jpg

tan2013-12-231430105050.jpg

tan2013-12-23142908991.jpg

Otvoren hotel Kraun plaza
U Beogradu je danas otvoreni hotel Kraun plaza (Crown plaza), a zvanično će početi da radi 30. decembra. Kraun plaza raspolaže sa 416 soba, 12 sala za sastanke, dva restorana, lobijem, barovima, poslastičarnicom, a gostima su na raspolaganju i fitnes i spa centar, a u renoviranje dosadašnjeg hotela "Kontinental", kompanija Delta holding je, kako je rekao direktor hotela Živorad Vasić, uložila 40 miliona evra. Foto TANJUG - Sava Radovanović
http://www.tanjug.rs/FotoDet.aspx?galID=114153
Tan2013-12-23_142859713_0.jpg

Tan2013-12-23_142847931_1.jpg

Tan2013-12-23_145110847_0.jpg

Tan2013-12-23_142846472_0.jpg
 
Izašao na bookingu.

Noćenje bez doručka za dvoje 94.5 EUR i to sa 39% popusta.
 
Da mogla bi polako u zavrsene ali da i mi obidjemo hotel sto propustismo zbog zdravstvenih razloga tokom jucerasnjeg dana.
 
direktor":u6sejk25 je napisao(la):
21.jpg


Tema moze da se prebaci u zavrsene projekte
Mislim da ne može biti govora o prebacivanju teme u "Završene projekte", iz jednostavnog razloga što hotel bez svetlećeg natpisa BEOGRAD na vrhu - nije završen hotel!
Na tome se mora insistirati, i naravno na rekonstrukciji "Sava" Centra i nekih okolnih zgrada koje se pretvoriše u čudovišta
:(
 
Пара су потрошили 30% више него што су се надали.... не очекујте ништа.

Средњи кућерак је ем ружан ем бесмислен без неког знака... београд би сјајно легао... међутим..
 
Izvor: Beobuild.rs

"Plaza" je krunisana

131228-CPL-01.jpg


Rekonstrukcija nekadašnjeg hotela “Intercontinental” je završena, a poznati novobeogradski hotel sada je “Crowne Plaza”. U kategorizaciji to je nešto niža kategorija hotela iz IHG grupe, ali vrlo atraktivan za poslovnu klijentelu, sada još bolje komplementira “Sava Centar” i moderne potrebe kongresnog turizma.

“Crowne Plaza” je spremna da primi prve goste. Div među beogradskim hotelima ima impresivnih 415 soba, 12 konferencijskih sala, kao i izbor restorana i barova. Sobe su kategorisane u dve grupe, “standard” i “club”, a u ponudi je i ekskluzivni “kraljevski apartman” od 157 m2. U ponudi su i specializovane “tihe sobe” koje garantuju boravak bez šumova, buke i uznemiravanja.

Veliku foto reportazu hotela mozete pogledati u vesti na prvoj strani sajta ili na linku http://www.beobuild.rs/read.php/626.html
 
Укњижен плусићћћ за репортажу.

Још да врате фонтану испред и натпис "Београд", онда ће да буде 100% завршена реконструкција овог хотела.
 
Првокласан ентеријер а што се екстеријера тиче,колико је зграда монолитна и досадна из далека толико је интересантна и лепа изблиза када у први план дође закошено подножје зграде.
 
није "Royal suite" већ "Председнички апартман", да не кажем "Presidential suite".

Сјајна репортажа. +1
 
Konačno.
Neki poslovni partneri su odseli u Interkontiju uoči zatvaranja, i toliko su bili "impresionirani" da su sledeći put uzeli pansion u jednoj kući u starom Zemunu.
Sada konačno bez blama možemo da im rezervišemo pristojan smeštaj na vreme. Uvek je bila frka naći smeštaj koji je dovoljno blizu, jer nema dovoljno hotela u Gradu.
Neka im je sa srećmo.
 
Kako bre nema dovoljno hotela u gradu? U centru ima bar 4-5 novih hotela. Metropol, square 9, president, hyatt 5*

Belgrade Art Hotel u knezu, In hotel Beograd, Life Design Hotel u balkanskoj, Falkensteiner Hotel Belgrade novi beograd, Moskva, Hotel Palace, Hotel Zira svi sa 4*

Kao da u beogradu ne postoji ni jedan pristojan hotel pa je sada interkontinental napravio revoluciju.

Jedino sto se za ovaj hotel moze sada reci jeste da je najveci u beogradu i to je to u ostalom ce verovatno biti u rangu sa bilo kojim drugim hotelom njegove kategorizacije.
 
Kad treba da rezervišeš sobu - nema. Tako je već godinama, bilo i pre početka rekonstrukcije Interkontija.
 
Niko nije rekao da je reč o revoluciji. Ali da je značajan korak - jeste. Nije mala stvar za jedan grad sa veoma siromašnim hoteslkim tržištem (a Beograd to jeste, bez obzira na to što se nama čini da hoteli niču kao pečurke) da dobije hotel visoke kategorije sa više od 400 soba.

Naravno, u centru ima jako lepih, sređenih, ušuškanih hotelčića - i oni uglavnom podmiruju potrebe ljudi koji dolaze u Beograd na par dana (uglavnom poslom), ali hoteli poput "Crowne plaze" jačaju potecnijale našeg grada za održavanje velikih događaja - kongresa, sajmova, sportskih manifestacija...

Npr. Beograd ima želju da organizuje Final four košarkaške Evrolige, ali uprkos jednoj od najvećih dvorana u Evropi, više puta je istaknuto kako mi još uvek nemamo infrastrukturne kapacitete za tako nešto. Pod tim "kapacitetima" se podrazumevaju i hoteli poput "Crowne plaze".

Pored toga, mislim da bi zaista trebalo pozdraviti način na koji je cela rekonstrukcija izvedena. "Continental" je izbegao sudbinu "Metropola" ili "Juge" da bude zakatančen godinama, ili npr. hotela "Slavija" da se od nekada uglednog smeštaja svede na nižerazredni gradski kupleraj... Hotel je posle prodaje nastavio sa radom, a rekonstrukcija je izvedena u zaista kratkom roku.

Postoji ta zamerka da smo prelaskom sa "InterContientala" na "Crowne plazu" prešli sa konja na magarca. Ali nekako se uvek u toj argumentaciji zaboravlja onaj gubitak "Intera" u nazivu hotela.
 
Vrh