Šta je novo?

Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

Batajnica 21.05.

1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg


6.jpg


7.jpg


8.jpg


9.jpg


10.jpg


11.jpg


12.jpg


13.jpg


14.jpg


15.jpg


16.jpg


17.jpg


18.jpg


19.jpg


20.jpg


21.jpg


22.jpg


23.jpg


24.jpg


25.jpg


26.jpg


27.jpg


28.jpg


29.jpg
 
Браво Јанкаускас, свака част!! :kk: :kk: Пар дана прво отварам ову тему и очекујем да се појави твој извештај и ево време за уживање може да почне :gobb: Једино не знам дал ме више одушевљавају ове твоје репортаже или сами грађевинци који су убацили у неку шесту брзину и још од времена рушења старог вијадукта жестоко финиширају овај значајни објекат!! :kk:
Са жељом да ни ти ни они не посустанете у овом изванредном послу изражавам искрено дивљење и пуну подршку (и много плусева :) )
 
Zahvaljuci STUcompani nikako da jasno uočim kroz prozor Bg voza nove radove na Batajničkoj petlji
koliko sam kroz proreze umazanih prozora uočio
u blizini pruge izmedju obilaznice i Zemun polja
skinut je površinski sloj zemlje za deo saobracajnice Batajnički bul.- uključenje u petlju
nažalost dok se teren ne prosuši teško je doci do novih (potvrdnih) sličica
 
Ne znam dali je vec objavljeno ali krenuli su radovi na izgradnji druge trake obilaznice na potezu od Ostruznickog mosta do Dobanovacke petlje. Ima dosta masina i radi se zestoko.. Sad sam prosao..Pozz svima
 
Nele plusić, sledeći put kad prodješ fotke pod obavezno :)
 
Nadam se da ce vlasnik one sporne njive sa desne strane da dopusti kad OVRSE ZITO - da krenu radovi na iskljucenju i uklj kod Bataje! Ps
Ja bih to resio drugacijim resenjem! Kao na Nbg kod najlon pijace - Penjanje tik uz nadputnjak! A ne sad taj zna da samo tako moze da trazi 10.000 miliona dinara - kao sto kaze onaj ex Ministar !
 
Batajnica 25.05.

Malo sam vise slika pripremio, a razlog je taj sto dugo nisam obilazio deo oko pruge.

1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg


6.jpg


7.jpg


8.jpg


9.jpg


10.jpg


11.jpg


12.jpg


13.jpg


14.jpg


15.jpg


16.jpg


17.jpg


18.jpg


19.jpg


20.jpg


21.jpg


22.jpg


23.jpg


24.jpg


25.jpg


26.jpg


27.jpg


28.jpg


29.jpg


30.jpg


31.jpg


32.jpg


33.jpg


34.jpg


35.jpg


36.jpg


37.jpg


38.jpg
 
+1 :)
ne samo za sličice nego i požrtvovanje
jer teren se još nije prosušio
naročito oko pruge gde je skinut gornji sloj
gde bas i ima i noviteta - hvala :D
 
Sjajan Jank. kò i uvek :gobb: .... nego, dokle bre vishe cimanje, sta je ovo vishe sa ovim neresenim parcelama gde viri po neki kukuruz ... jel`ovo cekaju jesen i zetvu za 2 klipa kukuruza :shock: !?

Ajde sad politicari, zavrsavajte vishe to po kratkom postupku ako smo pravna drzava, parcelama dajte status "od drzavnog znacaja" :dil: , ljudima dajte korektnu novcanu nadoknadu, a ko se buni dajte mu zemlju iste klase i kvadrature na drugom mestu... blagovremeno, tj. odmah, sada; i pokazite da necemu sluzite....

Pa ko nije zadovoljan neka tuzi drzavu. Za ovakve stvari pokazite svoj pol.kapacitet, konkretno resavajte probleme na terenu, a ne da se slikate po gradilistima i sirite demagogiju.
 
+1 od mene. Za čega su im ovi betonski pragovi u njivii izliveni. Jel ima to neke veze sa nadvožnjakom ili sa gasnom instalacijom dole?
 
Izvor: Beobuild.rs

Obilaznica aktivna i na sektoru B

140525-BGOB-10.jpg


Sa radovima koji se izvode na Batajničkoj petlji i nedavno pokrenutim radovima na proširenju sektora B1, B2 i delu sektora B3, obilaznica se posle dosta vremena ponovo radi u ozbiljnijem obimu. Nakon završetka ovih deonica Obilaznica oko Beograda biće u punom profilu autoputa od Batajnice do Ostružničkog mosta.

Celu vest kao i foto reportazu mozete videti u vesti na prvoj strani sajta ili na linku http://www.beobuild.rs/read.php/660.html

140525-BGOB-09.jpg
 
Za forumase dodatni info da mali deo blize ostruznickom mostu pripada sektoru B3 tacnije u pitanju je B3-1.
 
Ne znam da li je neko pisao o tome ali promenjene su table na prilazima Beogradu iz pravca Zagreba. Niš i Čačak su odvojeni od Novi sad i Budapest. Tako da se za Nis, bar prema oznakama, ne ide kroz Beograd. Ako je ovo vec bilo molim obrisite.
 
Bilo je, to je odavno tako (putokazi), ali nemavpotrebe za brisanjem :)


Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
 
Odlične fotke. Menjaju bankine na gotovom nadvožnjaku. Nadam se da će sve da izmene jer su one prve stvaljene na brzinu pred izbore 2012. Ove deluju i bolje. Trebalo bi da budu duple jer su ovi novi stubići viši a imaju i koso ojačanje pri dnu.

Otvoreni su novi radovi na prilznom putu iz pravca Zemuna. Bageri kopaju u dubinu razdelno ostrvo izmedju 2+2 od privremenog polukružnog okretanja ka petlji. Verovatno će i asfalt da dižu u tom potezu i rade retrasiranje puta.

Na fotki 17 se vide da će izgleda poklopiti pozicija novog stuba(4-ti) rampe sa starim stubom. Ostala je armatura od starog stuba koja po poziciji odgovara jednom od novih stubova tj. barem jedan njen deo.

Na fotki 7 je interesantan detalj gde se radi nešto širi stub u osnovi koji će verovatno biti zajednički za rampu i nadvožnjak a možda će imati i 3(4) oslonca za sam nadvožnjak na vrhu.
 
Evo bagera koji kopa poprilično duboko po sredini. Loš je bio snimak jer je iz vožnje i kadar mi je otišao kasnije na gore pa se ne vidi. Bolje da on ode nego ja kroz ove barijere u taj šanac što bager kopa.

petlja.jpg
 
Vrh