Šta je novo?

Avalski Toranj - [ Telekomunikacije | 201m ]

Znas da nisu?

Ja jasno kazem ako su (zato sto nemam saznanja da li jesu ili nisu) regularno dobili posao ne treba ih sprecavati u radu i otimati opremu.
 
Igor":3aqytnet je napisao(la):
Sto bi najurio ove prve ako su regularno dobili posao a posle im neko oduzeo to sa sve opremom u koju su ulozili. Mnogo me nervira ta histerija narodne pravde gde bi svi nekoga na dozivotnu i smrtnu kaznu i na oduzimanje svega bez ikakvog uporista u pravu.

Mislim da je u pitanje pre svega medijska histerija, koja proizvodi potom narodnu histeriju. Narod je posledica, uzrok su kontrolisani ili loši mediji. :x
 
Опет ја :D
10403579_727073140698044_7366477630008422741_n.jpg
 
Упс, нисам се лепо изразио. Написао сам "опет ја" јер је то моја друга порука за редом, а слика није моја. :) Поглед из Зк није лош из неких делова, али немам чиме да документујем :/
 
Da, kad gledaš uživo sa svojim očima. Ovakav odnos meseca tj. osvetljenost istog i tornja, ne možeš napraviti u jednoj fotki. Toranj je fotkan na jednoj fotki, mesec dodat sa neke druge.
 
Ма Шоми, схватили смо ми шта си хтео да кажеш :)

А што се тиче пуног месеца и Торња ево једне јако лепе слике профи фотографа Душана Стојанчевића.



Слика је објављена у Телеграфу са пригодним чланком, не може да се скине, али сам је пронашао преко претраживача на
http://www.creativelight.rs/ и на "књиги ликова" https://www.facebook.com/creativelightserbia (Full Moon at Avala Tower, Belgrade Serbia).

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/12 ... eviti-foto
 
ctrl+u, ctrl+f затим укуцаш image и прекопираш линк. Тако свугде могу да се скину слике :D
 
Evo malo od danas sličica, da osvežimo temu. Inače, ulaz je 200 dinara, a 400 košta i da popijete jedno piće u restoran koji je na tornju. Nažalost nisam bio u restoranu.

Evo malo neobičnih sličica od danas

dobra.jpg


dobra-2.jpg


dobra-3.jpg


dobra-4.jpg


dobra-5.jpg


dobra-6.jpg
 
Šta se dešava sa dostojanstvom da se ne daju instalacije antena i prenosa Zločinačkih firmi koe su zemlje učestvovale na rušenju tornja. Evo danas se upravo montira oprema VIP-a (Austrija) na vrgh tornja. Prodane duše iz ETV-a kao da je njihova dedovina, a ne da je to narod ponovo sagradio i dozvolio im da rade šta hoće.

Peticija da sve ukloni od stranih zločinačkih firmi sa tornja. Što nisu učestvovali u izgradnji i obnovi istog nego slepo ćutali i samo čekali priliku da se smeste kada bude sve gotovo.
 
@Igor1970

Zalosno je ovo sto si napisao.
Zalosno zato sto iz iz tvog 'kvazi-patriotskog' posta kipi ogromno neznanje.

Prvo, Vip, clanica Telekom Austria je do skora bio u vecinskom vlasnistvu xyz (nekog), a ne Austrije.
Letos je vecinski paket prodat jednoj vanevropskoj firmi, ciji vlasnik takodje nije iz evrope.
I trece, najbitnije!!!

AUSTRIJA NIJE NI NA KOJI NACIN UCESTVOVALA U RUSENJU AVALSKOG TORNJA, niti icega drugog u tadasnjoj SR Jugoslaviji, jer naprosto NIJE clanica NATO pakta, koji je sprovodio 'intervenciju'.

Poradi malo i na jeziku jer u srpskom ne postoji rec "koe"... (!)
Isto tako u nasem jeziku se ne kaze "ucestvovale NA rusenju"... (!)

E onda DOSTOJANSTVENO mozemo diskutovati o otporu "stranom agresoru", recimo tako sto cemo 'demonstrativno' izvaditi INTEL, ili AMD procesor iz svog racunara, u znak protesta i bojkota firmi iz drzava koje su nas bombardovale.

Do tada, knjigu u šake i nauči nešto.
 
^^^Laki svaka cast na odgovoru. da pridodam vlasnik Vip-a je America Movil koja je u vlasnistvu meksickog tajkuna Karlosa Slima
 

Nadjoh ovu fotku na netu,jel zna neko o čemu se radi?
 
To zato sto su znalu da ces ti biti protiv zovni im zoranu da zatvori gradiliste nemaju tablu nemaju ogradu na cijoj zemlji grade projekat itd iscimaj se vucko
 
Vrh