Šta je novo?

MPC Navigator - [Poslovni objekat Blok 43 | 22 000 m²]

Sad sam prosao tramvajem, bice Raiffeisen ekspozitura na cosku do medigroup bolnice.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Prošao sam ovuda uveče. Zgrada je previše monotona osim pravougaonog detalja na fasadi koji svetli noću i izgleda sasvim lepo.
 
Navigator_Business_Center_ulica_Milutina_Mulankovica_foto01_zpsdbzrmdtx.jpg


Navigator_Business_Center_ulica_Milutina_Mulankovica_foto02_zpskdlrvjbl.jpg


Navigator_Business_Center_ulica_Milutina_Mulankovica_foto03_zpsbyhxhxrs.jpg


Fotografisao sam otprilike dan pred otvaranje. Čini mi se da je na prvom spratu sa leve strane restoran. Zgrada ima lepo spoljašnje osvetljenje na sebi.






Ova fotografija je sa FB.
 
ocigledno nedovoljan posto krajnja desna traka milankovicevog bulevara u smeru ka savi polako postaje parking. to krece vec kod gtc-a gde gospoda vozaci pikapova nemaju vremena ni volje da gube svoje dragoceno vreme trazeci parking unutar bloka, tu su naravno i oni koji "samo da pokupe zenu sa posla" a tu su i taksisti koji cekaju ispred one bolnice u kojoj onaj na zalost nije umro strjkujuci gladju a sad se nadovezuje i navgator. uskoro stize i sirijus sa novom kolicinom onih koji smatraju da je njihovo pravo da "zavrse poso za 5 minuta i odmah idu dalje" ispred svih mogucih saobracajnih propisa.

saobracajnoj policiji to ne smeta, oni su ljudi zauzeti vrebanjem onih iz suprotnog smera koji divljaju vozeci 70km na cas a kad je bas hladno ili vrucina tu blizu je buvljak gde gospoda milicajci imaju nekakvu stanicu ispred koje jako vole da parkiraju kola i to tako da blokiraju jednu traku, odmah iza autobuske stanice a odmah ispred rampe ka mostu.
 
Sa krova zgrade. Krov je osmišljne za razne događaje i izgleda kao mini park. Veoma dobro urađeno.



Izvor fotografije je sa FB.
 
Mair pristup krovu je samo za ljude koji tamo rade ili je slobodan...?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ne znam, ali sigurno postoje neka pravila za izlazak na krov.
 
Verovatno kao i svim drugim slucajevima, samo za zaposlene, ili ako se zakupi/iznajmi za neke proslave, vencanja ili slicno
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=409724#p409724:2q6th2ij je napisao(la):
Bulbulderac17 » 08 Oct 2016 09:51 pm[/url]":2q6th2ij]Mair pristup krovu je samo za ljude koji tamo rade ili je slobodan...?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam nijedan objekat u Srbiji koji ima takav pristup, uvek je za radnike ili se nalaze restorani kao u Beograđanci pa možeš ako si mušterija restorana na krov :D
 
Ovde bi trebalo napraviti parking u ovom delu duž ulice Milutina Milankovića. Neparnu i parnu stranu ulice. Realno je potrebno više parking mesta, i poslovnim zgradama i postojećim stambenim zgradama preko puta. Takođe će i vozačima biti lakše kada se zaustavljaju kod ovih zgrada.
 
Moje misljenje je da ne treba nikako dozvoliti degradiranje ovih par bulevara na NBG poprecnim (ne daj Boze) ili kosim parkiranjem uz iste (Nikole Tesle, Pupina, Omladinskih brigada, Gagarina i MM). Usporio bi se saobracaj, a usput smanjila sigurnost istog, a broj dobijenih parking mesta sumnjam da bi ista znacajno promenio.
 
Navigator_Business_Center_oktobar_2016_zpsobsd1mci.jpg


Ovo sam fotografisao pre par dana. Veoma dobro izgleda osvetljena zgrada.
 
@DusanBG
Razumem šta hoćeš da kažeš, ali živim preko puta ove zgrade u 23-ćem bloku i nema se mesta za parking tako da bi nama trebalo na našoj parnoj strani, a kamoli njima u ovim poslovnim zgradama (neparna strana). Tu blizu ima još objekata pored ovog novog. To će se desiti za neko vreme. Ne znam kada, ali će sigurno biti kroz koju godinu duž Milutina Milankovića.
 
Па ето већ се и бахато паркирају на аутобуском стајалишту, као овај бахати инвалид у мозак са Порше Кајеном, а иза њега има још бахатих. Види се на слици, коју је Маир поставио.
@Маир, укњижен плусићћћ.
 
NIje mi baš najjasnije ovo igralište za odbojku na pesku,al nema veze...
 
VIP mobile je već nekoliko godina generalni sponzor Odbojkaškom savezu Srbije i pogotovu za odbojku na pesku. Na primer liga Srbije u odbojci na pesku je finansirana njihovim sponzorstvom.
S obzirom da je VIP mobile jedan od zakupaca u ovoj zgradi, sportski tereni sigurno imaju veze sa njima. Nepratim ja tu odbojku nego sam letos video slučajno reklamnu emisiju na TV-u.
 
Ni meni nije jasno zašto su ovaj teren napravili sada, u novembru, kada je sezona poodavno završena. Neće tu biti igre do sledećeg leta. Bilo bi sjajno da je otvorenog tipa, ali sumnjam. Evo i nekoliko večerašnjih slika:
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1
 
Vec je u zavrsenim projektima ;)
 
Milutina_Milankovica_decembar_2016_zpsxwgxms8i.jpg


Ulica Milutina Milankovića


Navigator_Business_Center_decembar_2016_01_zps2i0pmhzk.jpg


Navigator_Business_Center_decembar_2016_02_zpsqxgaiohf.jpg


Navigator_Business_Center_decembar_2016_03_zpsuia1s0y2.jpg


Bio sam u prolazu, pa svratio da vidim i fotografišem. Odlično sve izgleda.
 
Videh iz autobusa da su postavili tablu sa novim renderom ili se varam? Jos jedna zgrada levo od parkinga i odbojke na pesku.
 
Dobro si primetio, u planu je još jedna zgrada:


Igore, moraćeš ovu temu opet da vratiš u projekte u izgradnji, naravno, kad počnu radovi. Zasad je to još samo u pripremi.
 
Vrh