Šta je novo?

Kante za otpatke i nadzemni kontejneri

Park vojvode Vuka, neko "emancipovan" se iznervirao

1127fpx.jpg


Inače, je par dana je bila okačena daleko živopisnija poruka ali ja nažalost uklonjena (nisam se setio da slikam) :(

5vnigp.jpg


Poslednja iz ove serije, dopisali na kontejneru za tekstil:

10n93pu.jpg
 
Može i ovo u istu temu, takođe ista lokacija to jest Carice Milice kod parka, neko malo manje emancipovan se iznervirao :lol:

e155c6.jpg
 
Kompromisno rešenje u vidu podzemno-nadzemnih "kontinjera" :lol:

2v9rn8l.jpg


Lokacija ista kao i u prethodna dva posta.
 
Да ми је знати која је сврха ове налепнице на контејнеру када се смеће код нас ( на жалост) не рециклира
 
Ova dva kontejnera su postavljena ispred same krivine (NBG, 24 blok). Drastično smanjuju preglednost, a mimoilaženje automobila je otežano. Nadam se da je to samo privremeno rešenje, i da će to brzo rešiti.

Pogledajte prilog 1
 
20161102_093734.jpg


nije mi jasno zasto ih okreccu pogresno zar nebi trebali biti okrenut ka trotaru da se ne silazi na ulicu :bash:

kad ga prazne sasvim svejdno kako ce ga okrenuti
 
20161031_093806.jpg


nekad se vodilo racuna pa nisu staajli na ulici vec su pravljene nise
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=416233#p416233:29klmx6w je napisao(la):
Bukira » 12 Nov 2016, 15:02[/url]":29klmx6w]Ova dva kontejnera su postavljena ispred same krivine (NBG, 24 blok). Drastično smanjuju preglednost, a mimoilaženje automobila je otežano. Nadam se da je to samo privremeno rešenje, i da će to brzo rešiti.

Pogledajte prilog 1

file.php

file.php

Vrlo česta praksa svuda po gradu. Razlog - ne postoje planirana mesta za nadzemne kontejnere. Negde stoje na parking mestima, ali taj luksuz nemamo.
 
Доста нових камиона имају на улицама, мада нигде нисам видео вест да је била набавка.
 
Набавили су неколико Ивеко цистерни и подизача контејнера као и ове ДАФ киперчиће. То су отприлике типови возила који су им најстарији у возном парку, поготову цистерне.
 
20161215_133043.jpg


samo za ultra fensi smece kante na terazijama 2 kom solarne
 
Da li moze neko da mi objasni poentu praznjenja istih kontejnera 2 puta na dan? Jedan kamion prodje u ~18h, a onda u 02-03h stize jos jedan kamion koji prazni iste kontejnere, a da ne pricam kakvu buku prave i bude me svaku noc. Ovo se nije desavalo dok nisu stavili nadzemne pored ovih podzemnih...
 
Pitanje:

Na dnu moje ulice, preko puta Doma zdravlja na Pozeskoj, su postavili niz kontejnera za reciklazu. Razmisljam da krenem da ih koristim al se plasim da se nista od toga ne reciklira i da ce inace da zavrsi u nekoj deponiji... Da li oni stvarno recikliraju nesto od toga?
 
Што би се плашио @Инк? Садржина тих контејнера се редовно празни и односи у центре за рециклажу. На Бежанијској коси има такав центар близу СЦ 11 април.
И код мене у улици су постављена пре пар месеци три контејнера, за папир/картон, пластику и метал, једино нема за стакло. Редовно и жена и ја односима ове ствари и то нам је постала на неки начин и навика.
 
Hvala Gago, ohrabrio si me malo... al znas kako stvari funkcionisu kod nas, nikad ne mozes da budes siguran da je sve tako kako je predstavljeno.
 
Meni je zanimljivo što nema kontejnera za staklo uz ta tri što Gaga spominje.

Za staklo su samo oni zeleni plastični.

Mislim da to ima veze saa tim čiji su kontejneri, tj. ko ih prazni.

Poslato sa telefona
 
Pa za staklo su oni okrugli prazni ih gradska cistoca kao i ostale
 
Ali me čudi što u ovoj poslednjoj akciji gde stavljaju po tri kontejnera nema nigde kontejnera za staklo. Jedino staklo recikliram, pa znam gde su kontejneri za njih (a nema ih blizu Fontane)

Poslato sa telefona
 
Pa pisi im da postave nije mi jasno sto ne odvajas karton pet i limenke ja imam jako malo staklene ambalaze koja tegla flasa
 
Pivo i alkohol pijem samo iz staklenih boca, vrlo malo imam konzervi, novine ne čitam (samo preko neta), imam torbu za pijacu i prodavnicu, koristim posebne flašice za sport, tako da i nemam mnogo šta da recikliram (osim stakla).

Da li je iko video kako odnose reciklažno smeće? Poseban kamion za svaku kantu, ili postoje neke pregrade u samom kamionu?
 
Vrh