Šta je novo?

Sava centar

Hvala Mihailo za informacije, nazalost za vecinu sam vec cuo. Koliko mi Miskovic nije simpatican, toliko verujem da je bolji izbor u odnosu na konzorcijum drzavnih bandita.
 
Slažem se, državni banditi će da gledaju kako da se ugrade što više, a Miško kako da bude funkcionalno i isplativo...
 
Неко ће сад, кад види ову рекламу, да помисли да је Емезета у Сава Центру !!!
А СЦ су ионако очајнички потребне паре, па се користи сваки простор за изнајмљивање.
 
не знам како друго може да се стигне за 5 минута. или да се лети
 
Uf bas sam voleo ovaj SC Landmark (bez obzira na njegov izgled) ali sada su i to uspeli da upropaste brendiranjem
 
Sada baš odvratno izgleda, nisu ovo smeli da dozvole.
 
Po google-u nisu ni minut slagali. A opet to je marketing, laganje je "dozvoljeno". Ali da je ružno jeste.

 
Da da moze nedeljom u ponoc i guglom da se dodje :D
 
Javno-privatna partnerstva su katastrofalni vid projekata za bilo koju privatnu firmu koja teži da posluje tržišno i normalno. Zašto bi iko investirao i pišljiva boba u tako rizične poduhvate. Ne vidim zašto grad ili država žele da imaju vlasnički udeo u nekom kongresnom centru?
 
Треба негде запошљавати партијски кадар.
 
крајње је време да неко од режимских социолога и бранитеља државног система јасно и гласно каже да је цео тај "партијски" концепт огроман фијаско и да наш народ живи упркос, а не захваљујућој држави.
 
Штета што није обрнуто саграђен, да паркинг и колски приступ буду из Владимира Поповића, а монументалнијиулаз са косинама које подсећају на пирамиде буде из Милентија Поповића.
 
Šta bi neki gradovi u okruženju dali da imaju ovakav kongresni centar. Ne mogu da verujem da nema zainteresovanih koji bi uložili u obnovu, pa taj objekat može da donosi ogromne prihode tokom cele godine jer Beograd ima sve uslove da bude centar kongresnog turizma..pre će biti da vlast ne uspeva da postigne dil kako da se partijaši ugrade u buduće poslovanje centra pa zato i nema zainteresovanih.
 
Trenutno predstava od 24h :D
Posle 24h le mana, imamo 24h SC :D

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=476690#p476690:15q0t4vb je napisao(la):
Vox91 » 10 Sep 2017 11:49 am[/url]":15q0t4vb]Šta bi neki gradovi u okruženju dali da imaju ovakav kongresni centar. Ne mogu da verujem da nema zainteresovanih koji bi uložili u obnovu, pa taj objekat može da donosi ogromne prihode tokom cele godine jer Beograd ima sve uslove da bude centar kongresnog turizma..pre će biti da vlast ne uspeva da postigne dil kako da se partijaši ugrade u buduće poslovanje centra pa zato i nema zainteresovanih.

Kako taj objekat moze da donosi ogromne prihode? Koje to Beograd ima uslove da bude centar kongresnog turizma? Ali sa nekim konkretnim primerom, ne u Londonu, Becu, Parizu... je tako.
 
E, u pravu si, Vranac, šalio sam se-ne može da donosi prihode, jer je Beograd pustinja u Sibiru, a ne na raskrsnici svih puteva i neotkriveni turistički potencijal. Šta će uostalom gradu od milion i po stanovnika kongresni i multifunkcionalni centar. Sve to treba srušiti, budale su to zidale da zvrji prazno. Nema tu 'leba, bolje sazidati jedan tržni centar..
 
Onako kako je radio kao kongresni centar dok nije nebrigom i neulaganjem dosao u ovakvo stanje

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Vrh