Šta je novo?

Pošta Srbije

Provod. To je razlog zbog kojeg meštani Zaklopače ne idu u svoju poštu, izlazak do Grocke/Boleča je ipak celojutarnja zabava
 
20160619_132120.jpg
 
Ovo su neki vanstandardni :). Gde se uopšte ubacuje pošta? Na ovoj drugoj fotki je sanduče koje je u nekoj zgradi?
 
Једино што ми пада на памет јесте складиште односно место где се оставља пошта коју поштар после покупи да не би вукао 20 кг рачуна из поште. Чуо сам да то постоји по граду, али нисам сигуран да ли је то то.
 
Ocekivao sam da ce neko od vas znati Prvo je na dorcolu drugo toplicin venac u ulazu zgrade
Da li je mozda za dostavu paketa ili opcija za firme
 
Кад би само знао колико се пошта до поште разликује не би то очекивао ;)

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
 
Pa ispade da nemate jedinstven sistem nego vise sistema koji funkcjonisu zajedno
 
Свака пошта је прилагођена терену који покрива, то су ствари по којима се разликују, у принципу је све остало исто.
 
a od babe ni slike ni glasa.... platica, penzijica i po koja dnevica ... ihaaa 8)
 
Мало Бајатих вести:

19 Април - Да будем прецизнији отворен је шалтер односно испостава поште 11430 Умчари.
Отворена пошта у Дражњу

На захтев градске општине Гроцка, ЈП „Пошта Србије“, данас је отворило испоставу поште у насељу Дражањ, у просторијама Месне заједнице, на адреси Народног фронта 2. Свечаном отварању нове пословнице поште присуствовали су председник градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, председник Скупштине општине Гроцка Спасоје Живановић ,заменик председника Скупштине општине Гроцка Зоран Костић, господин Драгољуб Симоновић, а испред ЈП „Пошта Србије“, директор Радне јединице Београд- центар Зорана Цветиновић и директор Радне јединице „Хибридна пошта“ Горан Ђерић . У оквиру свечаног програма наступало је културно-уметничко друштво „Стеван Штрбац“, из Врчина. Председник градске општине Гроцка Стефан Дилберовић овом приликом захвалио се ЈП „Пошта Србије“ и директору Милану Кркобабићу на изузетној сарадњи будући да је у веома кратком временском периоду отворена пошта и поштански шалтер у Калуђерици ,пошта у Заклопачи , данас у Дражњу, а у плану је отварање поште у Пударцима. У насељу Болеч продужено је радно време поште до 19 часова, и такође у Врчину где је радно време поште продужено до 17 часова. Директор Радне јединице „Хибридна пошта“ Горан Ђерић истакао је значај отварања поштанских испостава у мањим приградским насељима. – Данашње отварањем поште у Дражњу представља пример друштвено одговорног понашања Поште Србије, као предузећа, које своје услуге креира према мери и потребама грађана- рекао је Ђерић. Он је такође додао да ће пошта у Дражњу радити сваког радног дана од 8 до 13 часова, а суботом од 8 до 11:30 часова и да ће грађани овде моћи да користе све услуге поште на исти начин као и грађани Београда, али по јефтинијој цени.

13007236_929405657157781_3289073968265705394_n.jpg

Грочански Гласник

14 Октобар - Овде је првенствено отворена поште, али је привремено затворена 20.10 (тако пише на сајту поште, овде укуцати "11353" за такву информацију), а од тад ради као шалтер односно испостава поште 11307 Болеч.

Отворен шалтер ПОШТЕ у Ритопеку

14680553_1060246864073659_2436035379419570206_n.jpg

14691086_1060246857406993_8366943024429283351_n.jpg


Грочански Гласник

15 Новембар, да, пошта која се хвали профитом од 3 милијарде динара чека општину да јој асфалтира прилаз :bash:

Асфалтиран прилаз Пошти у Болечу

Изузетна сарадња управе градске општине Гроцка и Поште Србије настављена је и током данашњег дана аслфатиран је прилаз Пошти у насељу Болеч. Прилазни плато је асфалтиран у површини од 150 квадрата. Асфлатирање је обишао председник општине, Драгољуб Симоновић и шеф кабинета Сања Јовановић.

15032115_1093096070788738_2717234626367893044_n.jpg

9 Децембар, отворен још један шалтер поште 11430 Умчари. На оба шалтера ради једна иста особа по систему Дражањ - понедељак, среда, петак, Пударци - уторак, четвртак, субота.

Отворен шалтер ПОШТЕ у Пударцима

На захтев градске општине Гроцка, ЈП „Пошта Србије“, данас је отворило испоставу поште у насељу Пударци, у просторијама Месне заједнице, на адреси Палих бораца 21. Радно време ове поште биће уторком, четвртком и суботом од 8 до 13 часова. Поред основних поштанских услуга на овом шалтеру грађанима је омогућено и да врше замену здравствених књижица. Свечаном отварању нове пословнице поште присуствовали су председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, заменица председника општине Гроцка Живадинка Аврамовић, председник Скупштине општине Гроцка Стефан Дилберовић са руководством општине Гроцка, а испред ЈП „Пошта Србије“ директорка Радне јединице Београд- центар Зорана Цветиновић. Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симонивић се и овом приликом захвалио ЈП „Пошта Србије“на изузетној сарадњи будући да је у веома кратком временском периоду отворена пошта и поштански шалтер у Калуђерици, Заклопачи, Дражњу и Ритопеку.

15317843_1113802945384717_7377553331876593041_n.jpg


Грочански Гласник
 
Mislim da je neko ovde pitao za otvaranje pošte u Belvilu. Otvoriće se u 11g, lokal 5. Naši su kao najbolju lokaciju tražili Ružu, ne znam da li je 11g ta zgrada.
 
Sta bi sa posta bankom i jos nevratise sanduce ispred pravnog faksa
 
Лепо је опет видети Јелену овде. Јелена знам да је расуло у фирми али немој да ти то буде оправдање да запоставиш бб опет овако :D
 
8)
Nema baš puno toga lepog da se kaže, ali zato lošeg koliko hoćeš. Postali smo privatna prćija. Bolje da ćutim.
 
Jelena da li znaš možda bilo je u najavi da Pošta ponudi i usluge fiksne telefonije,
ali sada niša ne čujem o tome?
 
jelenabg":dmj5amrw je napisao(la):
8)
Nema baš puno toga lepog da se kaže, ali zato lošeg koliko hoćeš. Postali smo privatna prćija. Bolje da ćutim.
Нема ничег лепог, врхунац свега је што је дивна нам директорка предложила да се ионако ретке стимулације смање са 10% на 7%. Баш смо јадни, али оно, дно за Пошту очигледно не постоји.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
 
jelenabg":37nvdvza je napisao(la):
8)
Nema baš puno toga lepog da se kaže, ali zato lošeg koliko hoćeš. Postali smo privatna prćija. Bolje da ćutim.
Niste jedini.
Cilj je upropastiti preostala javna preduzeca, te onda imati izgovor da se moraju prodati.
Takodje, scenario je malim platama bukvalno ''OTERATI'' ljude...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=452336#p452336:3a33tnc3 je napisao(la):
jelenabg » 19 Maj 2017 17:55[/url]":3a33tnc3]Mislim da je neko ovde pitao za otvaranje pošte u Belvilu. Otvoriće se u 11g, lokal 5. Naši su kao najbolju lokaciju tražili Ružu, ne znam da li je 11g ta zgrada.

Ako misliš na adresu Đorđa Stanojevića 11G, to je sigurno zgrada Ruža, prvi soliterčić do Delta City-ja.

To je vrlo lepa vest pošto za slanje i primanje pisama se je moralo ići u poštu u bulevaru Milutina Milankovića,
dok je 'pošta' u Delta City-ju bila samo za plaćanje računa.
 
Bulevar Crvene armije 11g, ali verujem da je to to. Eto, što su tražili, to su i dobili. E sad, da li su tražili baš tu zgradu zato što smatraju da je najbolje mesto ili zato što je neko pogodan tu imao lokal - to već ne znam :D. Kako god, dobro je što tu niče pošta jer ipak ima dosta ljudi, firmi...

Što se fiksnih telefona tiče, ne znam da li se na tome išta radi, ali mislim da bi bila ista varijanta kao i SBB - dakle, preko kabla. Moram da priznam da se meni ta varijanta ne sviđa. Imam mogućnost da uvedem, ali ako ti crkne SBB ili nestane struje, umire sve. Volim raznovrsnost i da ne zavisim samo od jednog subjekta ili snabdevača strujom.

Inače, kod nas se otvara veliko carinsko skladište, juče bila i televizija da snima. Nabavljeni su i paletni regali, viljuškari i slično za naše skladište (do sada smo to stavljali na palete na podu i male police :mrgreen: ). Planira se da uđemo u jedan posao o čemu ne bih, ali sve to ide toliko sporo da boli. Uništava nas zakon o javnim nabavkama, a koliko čuh, i naši odgovorni za te stvari su dodatno zakomplikovali. Ja mislim da se od godišnjih planiranih nabavki, onih za koje je izdvojen novac, ostvari manje od 50%. Katastrofa. Čujem i da se ljudi žale kako zaposleni za šalterima sami kupuju određena sredstva za rad kako bi mogli da nastave sa svojim poslom :gobb:.

Ali je zato profit nikada veći.
 
To je to, već 2 godine se govori da su nam adrese promenjene ali još niko zvanično to nije objavio.
 
Pa, pošta po običaju ima najažurnije adrese po Srbiji. Već sam pisala da oko 60-70% ulica, puteva, sokaka u Srbiji uopšte nema zvanično ime (naravno, narodna imena postoje) i samo čekam kada će to morati da se rešava pa da poštari na terenu dobiju još jedan zadatak od države :mrgreen:. Samo oni mogu da popune praznine jer od svih "državnih" službenika jedini su upućeni u stanje na terenu.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=452471#p452471:34vs3ro4 je napisao(la):
jelenabg » 20 May 2017 10:19[/url]":34vs3ro4]... kod nas se otvara veliko carinsko skladište, juče bila i televizija da snima. Nabavljeni su i paletni regali, viljuškari i slično za naše skladište (do sada smo to stavljali na palete na podu i male police :mrgreen: )....

Ja sam razumeo da se tu drži razna štampana galaterija koje se dostavlja po narudjbinama , a ne carinsko skladište
sobzirom da su knjige ,,teška,, roba a naplacuje se po kg. dostave - nije loš posao :kk:

A kako se radi o što racionalnijem iskorišcenju prostora, paletni regali su visoki skoro do plafona hale
što očigledno obični viljuškari ne mogu da domaše
te jeste bilo i logično i uslovljeno nabavka spec. viljuskara za te visine

Dostava i naplata na grame odavno nije tako rentabilna kao dostava i naplata na stotine kilograma

Opremanje i osavremenjivanje nikada nikome nije bilo štetno koliko ,,cedjenje,, sa strane ....
:sesir:
 
U pitanju su dva različita skladišta - naše koje ćemo ponuditi korisnicima i carinsko koje će oni koristiti za sopstvene potrebe.
A prevoz i skladištenje, odnosno kompletna logistička podrška jeste budućnost, kao i online kupovina - za sve to je potrebna poštanska usluga.
 
Vrh