Šta je novo?

Naplatna rampa Vrčin - pomeranje naplatne rampe Bubanj Potok

Nažalost vrlo česta situacija,kako konflikata medju smim učesnicima tako i verbalnih a ponekad i fizičkih napada na zaposlene. Plato je sada ogroman, policija je smeštena gore i ne može uvek da priskoči u pomoć.
 
Žika":1evsxyvi je napisao(la):
Ceo incident su videli ovi iz kućica i mogli su da reaguju.
Sve se snima ?

malo više o događaju

http://www.blic.rs/vesti/hronika/pitajt ... oj/9e46knp
Evo opet danas pretukli čoveka, ovaj put Turci... Prošle godine su Turci pretukli smenovodju, čovek teško povređen a Turci uz asistenciju ambasadora Turske pušteni, više puta sam video nasilne i nadobudne mlade Turke ns autoputu, ljudi oni kao i mi koriste socijalne mrrže i jako dobro su obavešteni šta smeju a šta ne, tako da nam samo preostaje da čuvamo u sopstvenoj državi.
 
Kažu da je primenjena institucija oportuniteta, koliko znam tu treba i druga strana da se složi.
Da bi doslo do primene oportuniteta mora se saglasti osteceni pre svih, ako on ne zeli da se na taj nacin resi problem, vec zeli da Vas vidi pred sudom za krivicno delo kojim ste ga ostetili, onda nema nista od oportuniteta, vec cete morati da dokazujete svoju nevinost kao I svi ostali u krivicnom postupku, u kom vas sud moze osuditi ili osloboditi. Pored saglasnosti ostecenog, potrebno je da se i drzavni organi saglase sa oprtunitetom, a oni se nece saglastiti samo ukoliko je Vasa proslost kriminogena, odnosno ukazuje da ste skloni da cinite takva ili slicna krivicna dela. Kao I kada je to krivicno delo izvrseno na tezi nacin
 
Ponavljam, više puta u proteklih nekoliko godina sam video mlade nabildovane Turke kako izleću iz automobila noseći bejzbolke, čak i noževe razlozi su često minorni nesporazumi u saobraćaju... U tim danima na starom Bubanj potoku imali ste hiljade turskih automobila tek prošarano po neki domaći,situacija cesto ume da bude na ivici linča i simptomatično je da iz godine u godinu broj incidenta raste.
 
A sta radi policija da krenu malo da rade posao
 
Sinoć sam prošao kroz staru naplatnu, i dalje je raskopano, imam utisak da sve to nekako sporo ide...
 
@Радашине, сам рок завршетка ових радова је 45 календарских дана, а радови су почели 01. јуна 2017. Значи још су, да тако кажем, на половини временског рока радова. На претходној страни имаш јавну набавку коју сам поставио за ове радове, све ту пише.
 
Znam, čitao sam, hvala. Samo mi se učinilo posle desetak dana rada, da će to biti mnogo brže završeno.
 
Beograd -- Na auto-putu Beograd-Niš, između naplatne rampe Vrčin i stare naplatne rampe Bubanj Potok u smeru ka Beogradu došlo je do kolapsa saobraćaja.

IZVOR: BETA NEDELJA, 2.07.2017. | 21:31

Do kolapsa je, kako navodi agencija Beta, došlo zbog neadekvatne signalizacije kod dela puta gde se izvode radovi.

Kolaps je nastao zbog velike gužve i suženja puta kod stare naplatne rampe gde radovi nisu dobro obezbeđeni, ne postoji odgovarajuća signalizacija i vozače niko ne obaveštava o zagušenju.

Vozila Hitne pomoći, koja pod rotacijom idu iz unutrašnjosti ka Beogradu, ne mogu da se probiju jer je zbog pojedinih nesavesnih vozača blokirana i zaustavna traka.

Deonica od nekoliko kilometara prelazi se skoro sat i po vremena, a nije primećeno prisustvo saobraćajne policije, javlja Betin reporter.

 
Lepo je sto imamo ove slike u temi, mada moram da dodam da je jos u sredu taj deo bio kompletno gotov i pisten u saobracaj sa privremenom regulacijom 2+1 trake.
Dve ka Nišu i jedna ka Beogradu.
Naravno da ce sw vikendom stvarati guzve, sto nije nista novo kod nas, jer se po pravilu radovi na AP rade u julu i avgustu.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=464448#p464448:3q9pnnvj je napisao(la):
laki72 » 09 Јул 2017 01:03 am[/url]":3q9pnnvj]Lepo je sto imamo ove slike u temi, mada moram da dodam da je jos u sredu taj deo bio kompletno gotov i pisten u saobracaj sa privremenom regulacijom 2+1 trake.
Dve ka Nišu i jedna ka Beogradu.
Naravno da ce sw vikendom stvarati guzve, sto nije nista novo kod nas, jer se po pravilu radovi na AP rade u julu i avgustu.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Слика од петка-07.јула кад сам прошао туда. Није било гужве, ни ујутро (08:49), а ни поподне (18:05)

 
Тај део ка граду су баш неравно урадили, направили су малу скакаоницу.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
 
Nisam primetio, mada nisam previse ni obracao paznju

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Završeno je sve, užasno je neravan taj novi deo, ne znam šta sa nama nije u redu i kako to prolazi, ko potpisuje prijem posla, wtf!??
 
Данас сам прошао страном ка Нишу, рекао бих да је она још горе урађена, стварно не разумем како су то допустили. Није то нека споредна улица у Заклопачи већ аутопут..

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
 
Iskustvo od juče ujutru: Prišao rampi Vrčin u traci u kojoj na kolovozu piše ENP, a na displeju piše da je ručna naplata iako postoji i "ENP čitač" iznad trake. Brzina minimalna. Nije očitao tag, uzeo sam karticu da bih kod Niša čekao oko dvadeset minuta sa Turcima i ostalom bratijom da platim. Kod Doljevca uredno prošao na ENP skinulo 150-200 din i nastavio dalje.

Nevezano za temu, ali isto od juče:
Kada iz Vranja pratiš zeleni putokaz "Skoplje" put te vodi na lokalni put kroz sela, tik uz Auto-put. Isto je i kad izlaziš iz Bujanovca i pratiš "zeleno Vranje". Za Vranje šalje levo, kroz sela, a magistrala je desno, pa desno. Stvarno je teško pomeriti ili okrenuti dva-tri putokaza! Di ga je Alvirović?
 
Što se taga tiče, na Vrčinu gledajte semafor, oznake na putu nisu merodavne, ali nažalost na ostalim rampama na kojima stoji čikica vrlo često radi i antena, jednostavno Putevi još nisu usvojili precizan pravilnik o promeni režima rada trake mada tehnički uslovi postoje ovde je često u pitanju ljudski faktor.
 
Поглед на наплатну станицу из Врчина, засеок Доња мала. Иза се види почетак девијација Бегаљичко брдо.

 
Сад на том месту постоји мало искључење где се налази пуњач за ел. возила и ту стоји полицајац који са малим знаком стоп зауставља камионе. То ми је јако чудно, јесте да се они искључе и не стоје на аутопуту, али да се на аутопуту зауставља тако..

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
 
Vrh