Šta je novo?

Stadion Crvene zvezde (Rajko Mitić)

-iFJK99JR_uC_psHw9H-6Q.png
 
Na šta liči okolina istočne tribine?
 
Ja sam lepo rekao da tu treba uraditi poplocani plato sve do bulevara

Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=488738#p488738:136cug9a je napisao(la):
JohnnyLee » 01 Nov 2017 11:10 pm[/url]":136cug9a]лајт верзија Чернобиља?
:lool:
 
Mislim da ova ideja sto Terzic gura, o izgradnji tog nekog nazovi "sektora za skuplje karte" dobitna kombinacija.
Tu ce doci mlade curice da prave fotografije i tatini sinovi sto navijaju za CZV koji svakako nece da svercuju ulazak na stadion, dati im deo stadiona - 1/6 po mojoj nekoj proceni.

TO sto su starije generacije u nedostatku svih ostalih sadrzaja navikle da na stadion dolaze iskljucivo zbog fudbala ne znaci da ne treba omoguciti i ovima da Zvezdu koriste na nacin koji im se svidja.

Mislim da se sve to odnosi i na reprezentaciju.
 
Duž istočne tribine planirana je izgradnja parkinga, ali su Zvezdi odbijeni lokacijski uslovi uz obrazloženje da Plan detaljne regulacije ne predviđa ulazne i izlazne rampe na Bulevaru oslobođenja. Ako sad mora da se ide na izmene PDR-a, onda ćemo tu "lajt verziju Černobilja" gledati bar do sezone 2019/2020.
 
Pa, to je to. Morao bi da se barem duplira broj/kapacitet ulaza/izlaza na Zapadu, da bi ta tribina imala ikakvog smisla, tj. komfora. Ali, ja tako skupe intervencije ne bih radio; umesto toga, prvo bih gradio potpuno novu istočnu tribinu. Onda ostale.
 
Управо то би и имало највише смисла, али код нас наравно да мора наопако.
 
"Звезда добила нову травнату подлогу за тренинг"

ФОТО: ФК Црвена звезда
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=490830#p490830:373r86gt je napisao(la):
Galeks » Čet Nov 09, 2017 7:49 pm[/url]":373r86gt]Управо то би и имало највише смисла, али код нас наравно да мора наопако.

Brvo za UNIVERZALNI komentar od vrha do dna BBforuma a i šire. :kk:
 
Ali cigla koja se ne uklapa sa nicim stigao je i spomenik
 
https://youtu.be/SHGfPqgx3uk
bio sam na utakmici. svaka cast zvezdi. odavno nije bilo takve lepote u igri. bas se vidi da su igrali za publiku. mada rad nije neko merilo snage. podrzavam sve promene koje se desavaju vezano za rekonstrukciju stadiona. kad vec ne moze novi da se izgradi, uredimo postojeci.
Cika Rajko je odavno trebao da dobije spomenik. Slava mu!

Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
 
Fenomenalno , zaista su se svakakva megalomanska resenja predvidjala za ovaj stadion ali ustvari nista se nije radilo i mazale se oci narodu , kakva promena je samo uklanjanje onih gradjevinskih ograda i dovodjenjem u red okolinu , za mene dovoljna i sasvim realno a opet veliki uspeh :) ! svaka cast za spomenik zaista zasluzio je :)
 
Stadion Rajko Mitić

Добре вести пре свега за све Звездине дечаке, чланове Омладинске школе нашег клуба.

Радови иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић полако се приводе крају. Подсетимо, летос је почела реконструкција свих помоћних терена иза југа, на којима тренирају и своје утакмице играју Звездини дечаци. Такође, у току је и изградња трећег, потпуно новог терена на којем ће своје утакмице играти омладинци нашег клуба, а подлога ће бити сачињена од природне траве.

И док ће се на завршетак изградње новог терена причекати још неко време, обнова постојећих терена приводи се крају. Очекује се да терени буду комплетно завршени и отворени у првој половини децембра.

Извођач радова иза југа је фирма „Lastesaro d.o.o.“ из Београда која је уједно и партнер фирме „Domo Sports Grass“ за регион.

— Радови се налазе у самој завршници. Вештачка трава која ће од сада покривати ове терене је производ фирме „Домоспортс грас“ из Белгије која производи чак осам милиона квадрата траве годишње. Трава је најновије технологије, дебљине влакана 400 микрона, висине шест центиметара. Испуњена је кварцним песком и гуминим гранулатом — рекао је Миодраг Стајић, оснивач фирме „Ластесаро“ и човек под чијим се будним оком изводи реновирање теренâ.

— Површина од 16.500 квадратних метара инсталирана је као једна целина. Пружа одличне перформансе, осећај је веома сличан игрању на природној трави. Цео процес инсталације траве трајао је око три недеље, а као потврда квалитета биће урађен и тест овлашћене ФИФА лабораторије, како бисмо добили највећи сертификат „FIFA quality pro“. Посебно је занимљиво и то што је трава двобојна, и то је својеврсни уникат када су наши простори у питању — открио је Стајић.

Наредног пролећа биће велико задовољство гледати млађе категорије Црвене звезде како играју своје утакмице на потпуно новим теренима, а још и веће задовољство биће самим дечацима који ће моћи да тренирају у одличним условима.

Терени иза јужне трибине нашег стадиона већ су добили рефлекторе, што је још једна велика новина.
 
Vrh