Šta je novo?

GDS Petica Kompleks u Bloku 63

Будући неки инвеститор тек треба да купи земљиште. Сама дирекција је дала могућност, нажалост, колико би зграда могла да има спратова. Надајмо се да ће инвеститор бити разумнији !
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=513880#p513880:2h01utsd je napisao(la):
Гага » 05 Feb 2018 03:01 am[/url]":2h01utsd] Надајмо се да ће инвеститор бити разумнији !
Gago - :lol: :lol:
 
ovo je gore nego da je dao investitor. ovo je direktno grad je napisao da će imati suludo zauzeće i izgrađenost na ovoj parceli.
Investitorsko ludilo multiplikovano u urbanističko ludilo direktno na izvoru planova.
 
Protiv ovoga bi fakat trebalo da se bori neka građanska inicijativa - mesna zajednica da postoji... I da zatrpa beoland i grad sa protestima, što pismeno, što na lokaciji.
 
Uskoro bi trebalo da se zavrsi poslovna zgrada u bloku 63,jedna noćna fotka
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=517034#p517034:d5p6biss je napisao(la):
milos.tro » Fri Feb 16, 2018 3:32 pm[/url]":d5p6biss]Uskoro bi trebalo da se zavrsi poslovna zgrada u bloku 63,jedna noćna fotka

file.php

Zgrada je odavno zavrsena i cela je u vlasnistvu firme NOVOMATIC Lottery Solutions ( https://www.novomaticls.com/careers/serbia/ )
U koju i spadaju Admiral i Milenijum kladionice koje ce biti otvorene u prizemlju zgrade.
 
Da li neko zna sta se desava sa placem GDS-s kod mesare Milan, vidim postavljena narandzasta traka,koja je u medjuvremenu i srusena, pa me zanima da li su to neke naznake za pocetak gradnje ili..? (Ne razumem se bas najbolje)
Hvala :)
 
Na toj zapustenoj livadi treba da se gradi stambeni objekat a tu traku su simbolicno postavili aktivisti "nedavimo Beograd" kako bi sprecili gradnju.
 
@nbgcity
A kad krenete od 64-og prema 61-om nailazite svaki čas na automat klub (da ne kažem kockarnicu) ili kladionicu.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=518029#p518029:170zbin0 je napisao(la):
Nebojsa » Pon Feb 19, 2018 7:22 pm[/url]":170zbin0]Na toj zapustenoj livadi treba da se gradi stambeni objekat a tu traku su simbolicno postavili aktivisti "nedavimo Beograd" kako bi sprecili gradnju.

Hvala punoo na odgovoru :) znas li mozda kad treba da pocne gradnja?
 
Izgleda da su radnici u jednom trenutku dosli i poceli da obelezavaju gradiliste na sta su se ovi organizovali i postavili traku. Gradnja sigurno pocinje uskoro kad budem saznao ili video nesto konkretnije javicu.
 
Hvala Nebojsa ! AKo Vam nije tesko obavestite me , bas me zanima koliko ce kostati kvadrat, da se skucim i ja jednom za svagda :p
 
Poštovanje i pozdrav svima. Ovaj sunčani grad je baš lepo delovao. Gledam sada cene na oglasima, ~2300e/m2.
Da li je to očekivani skok zbog toga što je objekat završen ili real estate bubble u Beogradu nastavlja da divlja?

Sada sam prešao zadnjih 15tak strana ove teme i vidim neverovatan komentar da "Izraelci najavljuju 2100 e/m2 za Skyline" sa kraja 2016-te. To je sada pomereno na 3500-4500 koliko mislim da sam video na toj temi skoro? Navodim samo u kontekstu priče o mehuru.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=518526#p518526:qkizrhn8 je napisao(la):
jeremija » 21 Feb 2018 12:35 pm[/url]":qkizrhn8] bas me zanima koliko ce kostati kvadrat, da se skucim i ja jednom za svagda :p
Dace Bog, ocekujte oko 1700 +/- 200 jer sve novogradnje u ovom delu Novog Beograda se krecu u tom opsegu.
 
:( Hvala puno Nebojsa, puno mi pomazete :)
Odavno ja gledam nesto od GDS-a i jedino mozemo da priustimo jednoiposoban stan do 40km2,a gledam sve njihove stanove, svi jednoiposobni su na istu foru. Mozda neko zna, da li bi bilo izvodljivo da se ovde (roza linija) udari zid, da iako cemo (nadam se)ziveti u malom stanu, cisto da dete ima malo privatnosti.

Ne znam da l sam promasila temu/da li uopste neko zna, ali racunam naci ce se neko strucniiji od mene :roll:

Hvala unapred
 
hmm al ne bih to, nekako bih da uradim zid, normalan, a ne neko drugo alternativno resenje,
pa se pitam na sta bi to licilo, da tu ima zid (msm sa vratima naravno),ovako "ukrivo"? Na sta bi to licilo i kako bi se uklapalo u vec
mali stan :bash:
 
Najbolje da zamolis nekog da uradi 3d model da ti docara kako bi to izgledalo sa vratima
Posalji pp forumasu rio zamoli ga
 
Na prodaju zemljište u Bloku 63 - Početna cena za 32 ara u Novom Beogradu oko 327,7 miliona dinara


Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je javno nadmetanje radi otuđenja građevinskog zemljišta u Bloku 63 u Novom Beogradu.

Za prodaju je oglašena lokacija na uglu Vojvođanske i Gandijeve ulice u Novom Beogradu, površine 3.118 metara kvadratnih (oko 32 ara)

Kako se navodi u oglasu, na zemljištu se mogu graditi objekti komercijalne namene sa stanovanjem, kao i višespratna kolektivna garaža.

Orijentaciona bruto površina moguće izgradnje na lokaciji je oko 16.000 kvadratnih metara, sa objektima od osam spratova.

Početni iznos cene za otuđenje građevinskog zemljišta utvrđen je na osnovu procene tržišne vrednosti i iznosi 105.104 dinara po metru kvadratnom zemljišta, tako da je ukupan početni iznos zemljišta za lokaciju 327.716.891 dinara.

Prijave za učešće na javnom nadmetanju podnose se do 5. aprila, dok će se javno nadmetanje održati sledećeg dana u Direkciji. Više detalja pogledajte OVDE.
https://www.ekapija.com/real-estate/205 ... a-32-ara-u
 
Da li neko ima blize informacije o tome kada pocinje gradnja na pareli prekoputa pijace koje je kupila Gradjevinska direkcija?
 
Pozdrav svima.

Nov sam na forumu, a, možda, i novi komšija u bloku 63, pa me interesuje da li mi možete malko pomoći. :)

Zanima me da li ima neko ko se zapravo uselio u Atrium 63, i kakvi su im utisci?

Trenutno na celom NBG jedina nova gradnja koja još ima slobodne stanove (Sun City i A blok su već rasprodati, a i svakako su malo iznad mog cenovnog ranga), i to još samo jedan stan ostao a da mi relativno odgovara, a čitao sam da ste dosta pisali o samoj zgradi, ali još niko nije stavio utiske o samim stanovima...

Srdačan pozdrav svima i unapred zahvalan.
 
Vrh