Šta je novo?

Beogradska Arena

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=484635#p484635:n8ifcu1t je napisao(la):
Пантограф » 13 Окт 2017 12:33 pm[/url]":n8ifcu1t]"Штарк" је пуно име већ најмање 20 година, знатно пре продаје Атлантику. Гласам за "Арена бананица", чисто због баскета :)
@Пантографе, пуно име је "Соко Штарк" д.о.о., мада је раније пуно име било АД "Соко Нада Штарк", а тако још увек на свим визит картама Штарковаца пише. Скраћено име Штарк се користи само у разговорима између запослених и у јавности, а кад су рецимо пословни разговори, наравно онда сви кажемо "Соко Штарк".
 
Da se ispravim, "Štark" je ime brenda već barem dve decenije, a ne "Soko Štark", posebno ne "Soko Nada Štark". A ovde je relevantan brend, ne ime privrednog subjekta.
 
Постављене су скеле са јужне и северне стране арене. Претпостављам да је због промене имена и постављања новог обележја.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
je*******ote stark samo fali da naprave krov da izgleda kao kolač
 
Dobro mogu da stave gore neki mafin ili keks bananicu npr
 
Кад је неко неписмен, брљив,... онда се деси и ово, да имамо "Јузни улаз" ("Juzni ulaz"). Да је написано ћирилицом "Јужни улаз" било би куд и камо лепше.

 
pošto ovo spada u oglašavanje iliti reklamiranje zanima me baš imalu li dozvolu za isticanje ovih reklamnih sredstava i puštanje oglasnih poruka u etar. U prevodu plaćaju li reklamiranje.
 
Au, ala su unakazili Arenu ovim crvenilom, kao cirkus je. Nije mi spolja nikada bila neka lepotica, ali je bar izgledala nekako betonski moćno. Ovo mi je baš bezveze.
 
Malo će smog to da zatamni. Sledeći sponzor će imati mirnije boje - tipujem na O2 mobilnu mrežu.
 
pa nema veze što su sponzori. Moraju imati dozvolu za sva ta čuda okačena po fasadama. Reklamiraju su . Okači ti nešto na zgradu. Prvo moraš tražiti saglasnost od stanara pa i da ih sponzorišeš moraš imati dozvolu od opštine jer se reklamiraš.
 
Nema šanse da sledeći sponzor bude O2, šta njima znači jedna reklama u Srbiji u kojoj čak ni nemaju poslovanje. Jedino ako ne uđu na tržište kod nas.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=530464#p530464:6tngc3rr je napisao(la):
hobotnica » 06 Апр 2018 07:30 am[/url]":6tngc3rr]pošto ovo spada u oglašavanje iliti reklamiranje zanima me baš imalu li dozvolu za isticanje ovih reklamnih sredstava i puštanje oglasnih poruka u etar. U prevodu plaćaju li reklamiranje.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=530580#p530580:6tngc3rr je napisao(la):
hobotnica » 06 Апр 2018 06:12 pm[/url]":6tngc3rr]pa nema veze što su sponzori. Moraju imati dozvolu za sva ta čuda okačena po fasadama. Reklamiraju su . Okači ti nešto na zgradu. Prvo moraš tražiti saglasnost od stanara pa i da ih sponzorišeš moraš imati dozvolu od opštine jer se reklamiraš.
@Хоботнице, као кад је и Комерцијална банка победила на конкурсу јавног позива града Београда и Београдске арене за насловно спонзорство пре шест година. У јуну прошле године Атлантик група је победила на јавном позиву и била је једина која је доставила понуду за насловно спонзорство Београдске арене. Причало се тада (октобра 2017.) да ће конкурисати и Самсунг и Хуавеј, то се спомињало и на овој подтеми, али они нису доставили своје понуде.

Уговор о насловном спонзорству траје пет година и износ који ће они уплатити на рачун Београдске арене за ово спонзорство је 1,25 милиона евра. Сва права која стиче спонзор тичу се тога да он може да поставља препознатљиве своје ознаке на спољној и унутрашњој страни Арене, а може да контролише и уговоре са неком другим мањим спонорима ове установе.
Један део тих пара ће бити сад уложен у опремање Штарк Арене за европско клупско првенство у кошарци „Фајнал фор“ у мају месецу, а биће постављено и ново озвучење, лед осветљење,....
То све је радила и Комерцијална банка док је била насловни спонзор.

Организација спортских догађаја, концерата и неких других културних дешавања у Арени обавља Београдска арена самостално. Општина Нови Београд нема никаквих надлежности над Београдском ареном.

Pogledajte prilog 1
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=530741#p530741:20y709xs je napisao(la):
Bulbulderac17 » 07 Апр 2018, 16:34[/url]":20y709xs]pa vec su usli...

О2 телевизија да, али мобилни оператер није. мобилни операте О2 је власништво шпанске Телефонике. они Чеси што су купили Теленор су купили чешки О2, само оператера, не бренд
 
Ja Gaga ipak mislim da treba dozvola
Члан 64 Закона о оглашавању прописује да се на спонзорство сходно примењују општа правила о оглашавању а чл. 39 да је оглашавање на отвореним површинама вид оглашавања путем срества подесног за трајно упуживање огласне поруке јавности, постављеног на површинама које су изван затвореног простора и доступне јавности, односно неодређеном броју прималаца. Одлука о оглашавању каже да се средство за оглашавање поставља и оглашавање за сопствене потребе врши на основу дозволе издате по захтеву заинтересованог лица, под условима и у поступку прописаном одредбама ове одлуке.
Оглашавање на другим површинама и површинама објеката врши се на основу дозволе коју на захтев заинтересованог лица издаје надлежна организациона јединица ......
 
Vrh