Šta je novo?

Bulevar patrijarha Pavla

Da li je istina da je ceo projekat odlozen za sledecu godinu?
 
Добро напредује ново корито Топчидерске реке, види се само из Пере Велимировића. Донели су и доста бетонских цеви, изгледа да ће се онај поток што се улива ту зацевити.
 
Te cevi odavno stoje.
Izgleda novi sport dobija na popularnosti. Dovedi medije , mašine dva tri radnika i pompezno otvori gradilište. Posle kad slegne prašina tutanj.
 
Stojale su dugo da ali vidio sam ih neko vrijeme i da su radili pa ko zna, vjerovatno tempiraju otvaranje za iduce izbore pa zato sporo ide. Inace kad se napravi kolona zbog tog semafora od skretanja za košutnjak do njega, zabava

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
 
Slabo. Povremeno jedana kombinirka nesto kao kopa i to je to...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Ја вам кажем да је прокопано доста, нажалост нисам могао да сликам јер сам пролазио колима. Не види се из Патријарха Павла, само из Пере Велимировића.
 
,, ...Zamenik gradonačelnika Goran Vesić bio je danas u vanrednoj kontroli radova na izmeštanju korita Topčiderske reke....

....rekao Vesić i dodao da će se rekostrukcija tog bulevara raditi iz dva dela
- prvi od ulice Pere Velimirovića do Košutnjaka,
a drugi od Košutnjaka do Hipodroma.... ,,

ceo tekst na
http://mondo.rs/a1115864/Info/Beograd/G ... derke.html
:sesir:
 
Da li to znači da se od Pere Velimirovića tj Košutnjaka prema Rakovici bulevar neće raditi? Pa će se ulica sa 6 traka uliti u ulicu sa dve trake?
 
Od Pere Velimirovića kreće ulica Patrijarha Dimitrija , tako je vrlo moguće da imamo situaciju kao sa Mostom na Adi koji se uliva u Bulevar Vojvode Mišića kod Letnje pozornice.
 
Danas je Vesic obišao gradiliste a danas su u sustini i poceli radovi od ranog jutra kamioni drndaju Pere Velimirovica ..... strasno , kod nas se radi samo kada krenu da pritiskaju...
 
Danasnje:

6d83ce741b7d664290e7a6b8d820816d.jpg


526db0263fd8368d1fda5c19c9b46bf9.jpg


Koliko sam mogao da vidim iz daljine, visese radi na kanalisanju korita lisicijeg ili banjickog potoka (ne znam koji s u koji (podzemno) uliva), nego na samom koritu topciderke.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=548908#p548908:1ij192nj je napisao(la):
solecar » Pon Jul 02, 2018 9:05 pm[/url]":1ij192nj]Od Pere Velimirovića kreće ulica Patrijarha Dimitrija , tako je vrlo moguće da imamo situaciju kao sa Mostom na Adi koji se uliva u Bulevar Vojvode Mišića kod Letnje pozornice.

Zato i nisam spominjao nazive ulica, jer je u pitanju jedna ulica. Ne znam kako će sve to da popravi čep na semaforu koji sada postoji ako se sa jedne strane odradi 6 traka a sa druge strane semafora ostanu dve. U jutarnjem špicu kolona na tom semaforu zna da počne još nekgde od žel stanice Rakovica. Još se spominje i brzo povezivanje Vidikovca sa Mostom na Adi. Ne znam kako će ovo da pomogne. Mogu samo da se nadam da gospoda ne vldaju geografijom najbolje tako da ova informacija nije baš apsolutno precizna.
 
Zato je tu džoker put kroz šumu. I uključiš sekod Daščare. Ima i onih pametnijih, koji su uvek svesni toga da je ovo majčica Srbija pa i taj deo prekraćuju tramvajskim šinama. Tu su često i Oni, pa sam zahvalan ovima što voze po šinama jer pune budžet i time doprinose finansijskoj stabilnosti zemlje :D.

Kneza Višeslava bi trebalo proširiti kroz Košutnjak ka Banovom.
 
Ma ne dirajte mi bre Kneza Višeslava! I ovako je previše prometna. Pre treba naći neki drugi pravac za sav taj saobraćaj umesto da ga usmeravamo da prođe odmah pored "pluća Beograda".
 
Kad se gleda više izgleda da su malo raskopali za slikanje i razbacali cevke. Napravili scenu gradilišta.
 
Zasto su stranice tako okomite ? :shok:
stranice - obale buduceg toka Topciderke ne bi smele biti tako odsecene
osim ako ne planiraju kasnije njeno pokrivanje betonskim plocama tj. pretvaranjem u kanalizacionu cev
:shock: :shok: :shock:
 
Na fotki nije buduce korito topciderke neko trasa kolektora koji se prvo izmjesta
 
Vrh