Šta je novo?

Rekonstrukcija autoputa kroz BG

Rekli danas u Bg hronici da je Policija zabranila radove zbog velike gužve.
Radovi na ogradama se inače izvode svakog dana od 7 do 18.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока
 
Одличан пример добре координације наших служби и органа.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=520224#p520224:2ra2tmue je napisao(la):
Vocar » 26 Феб 2018 10:12 pm[/url]":2ra2tmue]Naravno. Samo se stavi obujmica i stegne, ili zavari, ili šta god.

Ko šiša sirotinju, koja će da se opet stiska u jednu traku, da se vozi satima od Zmaja do Gazele,da propušta vozila pod pratnjom, psuje one pametne koji će da idu zaustavnom trakom. Iz nekog gradskog/republičkog budžeta ponovo će se izdvojiti novci za izlazak ekipa na teren.
Ko šiša radnike, koji će u najboljem slučaju po građane, najlošijem po njih same, noću raditi i neće biti plaćeni za taj noćni rad.

Sve zbog toga jer je neko tamo preplaćen u kožnoj fotelji u nekom toplom birou zaboravio da navede držače za zastave u specifikaciju, a posle kad se setio rekao je: "Ma ko ih šiša, najmanji je problem da se dodatno postave."

E zato smo tu gde jesmo.

Večeras 21:45 kod Studentskog grada, brza traka od Zmaja ka gradu blokirana, nesrećnici postavljaju perforirane trake sa nosačima za zastave. Mrzim kad budem u pravu u ovakvim stvarima. :grand:
 
Jesu li ovo creva za navodnjavanje?

0xBgGY.jpeg
 
Ovi stvarno nisu mogli da nadju bolju ideju da se neko ugradi? Čemu tolike saksije na auto-putu, bolje da su ih u samom gradu postavili. Još sada ove cevi jadno montirane.
 
Kao da nemamo druge stvari da radimo nego nam trebaju saksije na banderama na auto-putu. A još što će sigurno par dana godišnje brze trake biti zatvorene samo zbog ovih glupih saksija.
 
Ne bi to bio nikakav problem kada bi sve takve radove izvodili od 20h do 06h, a ne obrnuto.

Saksije su mi OK, ali način zalivanja baš i nije
 
Беспотребно бацање пара. Чија ли је ово идеја, Фолићева или Зоранина?
 
Ideja od predsjedniko premjera + mali imate na yt vidjeli u kini
 
Који помодари, све купе туђе. Саксије на бандерама имају смисла само на тротоарима. Ако хоће да хуманизују аутопут, нека озелене ону силну бетончугу на петљама и очисте графите.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=538165#p538165:2ead1ynx je napisao(la):
Duleja » Mon May 14, 2018 11:24 pm[/url]":2ead1ynx]Verovatno oko 2 mil. jura.
Axa.. to mu kako kad odes kod kineza pa sve dvesta dinaLa... samo kod ovih satrapa u BG je dvesta miliona.. fontana..pasarela..kosancic.. zardinjere na bandere sve po dvesta mil... :mrgreen:
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=538150#p538150:rjbteq8k je napisao(la):
kopte3 » 14 May 2018, 23:15[/url]":rjbteq8k]
m8pwnn.jpeg
Gledam ovo već nekoliko dana prolazeći tim delom puta i svaki put opsujem budaletinu operisanu od bilo kakvog smisla za estetiku, kojoj je palo na tu zakržljalu pamet da postavi ove rugobe od saksija sa raščupanim korovom koji štrči iz njih.
Moram priznati da je ovo nešto najgadnije što sam video u poslednje vreme.
 
Nisu saksije apsurd. Apsurd je nenormalna gužva koja se danas napravila od Arene do isključenja za Dušanovac. Neko bi morao da odgovara za onakvu opstrukciju saobraćaja. Plus što kreteni koji menjaju bankine ne urade sve u jednom danu, nego prvo zamene bankinu, blokiraju jednu traku, a onda posle par dana, opet blokiraju da bi okačili saksije na bandere.
Verovatno će treći put blokirati kada ih budu zalivali jer creva za zalivanje ne rade..
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=539946#p539946:22ntrmb6 je napisao(la):
Moravac » Sre Maj 23, 2018 6:50 pm[/url]":22ntrmb6]Nisu saksije apsurd. Apsurd je nenormalna gužva koja se danas napravila od Arene do isključenja za Dušanovac. Neko bi morao da odgovara za onakvu opstrukciju saobraćaja. Plus što kreteni koji menjaju bankine ne urade sve u jednom danu, nego prvo zamene bankinu, blokiraju jednu traku, a onda posle par dana, opet blokiraju da bi okačili saksije na bandere.
Verovatno će treći put blokirati kada ih budu zalivali jer creva za zalivanje ne rade..
svaki
 
Vrh