Šta je novo?

Airport City Belgrade [ Poslovni kompleks | 186 000 m²]

ispeglali su parcelu za wellport pored airporta. pretpostavljam da ce uskoro krenuti sa grubim radovima jer ima dosta aktivnosti na terenu od jutros. Tema?
 
@ддддд, па имаш бре одмах изнад твог поста слике које је поставио @Милош и које показују шта су то "нешто почели да копају" !!!
 
Neverovatno koliko mali broj garaznih mesta na toliki kompleks, pa i dalje garaža samo na -1 etaži ?!?
 
Da, prilicno je uzasno za parking tamo, nisu mi jasne firme koje zakupljuju prostor sa tako malo parking mesta
 
Pa kada bi malo prošetali do Airport city-ja videli bi mašine izmedju te rupe i NIS-ove pumpe. A ne bi ovako napamet pričali. Ja pričam o radovima iza ograde temeljne rupe, a ne o radovima u rupi.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=540981#p540981:1ront1fk je napisao(la):
dzigz » Pon Maj 28, 2018 3:07 pm[/url]":1ront1fk]Da, prilicno je uzasno za parking tamo, nisu mi jasne firme koje zakupljuju prostor sa tako malo parking mesta

U diskusiji sa predstavnikom jednog od investitora koji takodje gradi po Beogradu (nije ACB) sam saznao da se oni drze normativa EU gde na odredjeni broj kvadrata ide tacno odredjen broj garaznih mesta, sto je za nase pojmove malo ili nedovoljno. Iako zaradjuju na garazi, u proseku €100 po mestu, rekose mi da je tesko da ce se tu nesto znacajnije promeniti. Sve je to lepo, ali kada vidim da u EU preko 2/3 zaposlenih na posao dolazi biciklom ili metroom, (tj. drugacija kultura i razvijenija infrastruktura), onda mi taj standard kod nas uopste nije za primer, jer daleko od toga da ce se smanjiti broj vozila, naprotiv, samo ce povecati broj parkiranih automobila na parkinzima u okolnim stambenim blokovima, na ulicama, trotarima itd.
 
Ne pre zavrsetka ovog treceg solitera sto su upravo zapoceli.
 
Verovatno zavisi od potražnje. Sumnjam da je nešto drugo problem.
 
Cena parking mesta(na otvorenom,ne garaža) u airportu se kreće od 40-80 evra zavisi od firme
 
Malopre sam prosao pored Airpost city i videh tablu da nova zgrada pocinje sa izgradnjom uskoro.... Tabla je okrenuta ka Omladinskih brigada..
 
Nije wellport u pitanju, ta tabla je okacena pre 15 dana... ovo je nova tabla gde se jasno na slici vidi da je u pitanju nova zgrada airport city. Potrudicu se da slikam danas i okacim.
 
Možda konačnu kreću sa jednom od kula koje su najavili prošle godine.
 
Ma to je ono što grade pozadi. Bilo je već reći o tome. Radovi uveliko traju.
 
Причао ми друг један који је радио ту дан два нешто, да постоје канцеларије у незавршеној згради тј они раде ниже спратове а горе је већ готово и већ се уселила нека фирма, јако чудан систем
 
Vrh