Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Јавни превоз је и међуградски, тако да је наслов подтеме у реду, јер означава превоз у граду. Једино ако се жели краћи наслов може да буде рецимо "Јавни градски превоз" !
 
Јавни саобраћај је саобраћај који се обавља на територији града (одатле и назив јавни), док се аутобуси за разне градове и државе убрајају у међумесни саобраћај.
 
Na dva mesta se spominje ista tema: Nova Kumodraška ulica (produžetak Peka Dapčevića). Ili temu "Nova Kumodraška ulica" (viewtopic.php?f=16&t=4134&p=548158) spojiti sa temom "Gradski planovi GUP, PDR..." (viewtopic.php?f=48&t=2934&start=125#p546139) ili postove vezano za Novu Kumodrašku ulicu u okviru teme "Gradski planovi GUP, PDR..." prebaciti u temu "Nova Kumodraška ulica".
 
Hvala na sugestiji,

Sređeno, prebacio sam postove u temu Nova Kumodraška ulica ;)
 
Ima li smisla prebaciti diskusiju "Nove registarske tablice" iz podforuma "Relax diskusije" u podforum "Beobuild - radionica"?
 
Hvala na sugestiji,

Mislim da je bolje da tema ostane u okviru relax sekcije foruma budući da diskusija nije vezana samo za predloge sa početka teme kako bi naše nove tablice mogle da izgledaju.
 
Opet ja sa svojim predlozima.

Predlažem da se teme Gradske linije javnog saobracaja - predlozi i resenja, Prigradske linije javnog saobraćaja - Predlozi i rešenja i Редови вожње spoje u jednu temu, pod naslovom "Linije". Tako ne bi smo materijal za jednu temu razvlačili u ove 3.
 
To nažalost nije moguće. Već je bilo reči o tome ranije, ali je Igor objasnio da su teme suviše velike da bi se mogle spojiti.
 
U okviru teme "Obnova ulica..." sam postavio slike radova u Bore Stankovića i stavio ih u spoiler , ali kada kliknem na dugme da mi ih prikaže , ne prihvata funkciju. Da li još neko ima sličan problem? Ni u mozilli , a ni u IE neće da radi.
 
Neće attachment da prikazuje u okviru spojlera :(. Opcija je da se postavljene fotografije otvore i da se njihovi linkovi stave u okviru img koda koji je vidljiv u spojleru.
 
U forumu Javni gradski saobraćajni prevoz postoji tema
Ideje za nove linije / izmene postojećih linija JGPP
.
Čemu onda služe one dve teme o predlozima i rešenjima?
 
Za sada nece biti spajanja tema tj ostace trenutna podela.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=550651#p550651:gcw28q4c je napisao(la):
direktor » Uto Jul 10, 2018 3:57 pm[/url]":gcw28q4c]Neradi spojler
Pazi stvarno. A kako radi moj u potpisu? Juče sam pogledala Bogdanov spojler sa puno divnih fotografija autobusa. Igore, servisiraj forum da se diša ne sekira. :D
Kako ne radi? :shock:
 
Da li je izvodljivo postavljanje videa koji nije sa youtube - a, a da to ne bude samo link?
 
Da li je izvodljivo da se tema "Slike trolejbusa u svetu" pripoji temi "Gradski prevoz u svetu "Gradski prevoz u svetu"?
 
Provericu za video kakva je situacija mimo youtube snimaka. Teme koje si predlozio sam spojio ;)
 
Sugestija:
Boju linka promeniti tako da se malo više razlikuje od uobičajene boje fonta, a ne kako je sada. Predlažem #6C2625
Hvala!
 
Predlažem da se teme Trajno ukinuta GSP stajališta i Stajališta spoje, radi preglednosti. :wink:
 
Vrh