Šta je novo?

Hotel Mona [ 18.000m2 ]

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=497229#p497229:271vy1c9 je napisao(la):
Bender Rodriguez » Čet Nov 30, 2017 11:27 am[/url]":271vy1c9]Jel ima neko neki kontakt telefon ili email, da se obratim Predsedniku? Hoću da ga iznajmim na period od par sati za jedno tri nedelje, kad budemo popravljali šaht ispred zgrade. :)
479116528.gif


Kada ga ti "upotrebiš" onda sam ja na redu ali ne samo za šaht, kod mene ima mnogo kompleksnijih problema. Mada, šaht može biti vrlo nezgodan. Moja koleginica je poslom išla trotoarom po vrelom letnjem danu i naravno sa šeširom i naočarima. Upala je u šaht i da ne beše šešira i par kg viška ode do dna. :lol:

Što se hotela tiče, ne sviđa mi se sam početak što je lepo objasnio Earthmoving, a ako budemo išli taktikom koju je GOJE predložio onda će biti kasno za svaki ev. učinjeni propust. Po meni bi bilo normalno da se niko od građana ništa ne pita, neka žive svoje živote ali zato MORA vlast da bude ozbiljna, da uposlii proverene stručnjake pa da ne razmišljamo da li će komšinice moći piti kafu sa istog (povećeg) poslužavnika a svaka u svojoj zgradi.

Pre ovakvog ili bilo kog drugog hotela, Beograd žudi za sapunom i šmrkovima, metlama, kosama, travom, kontejnerima, rešenjem otrovnog otpada; pijaćom vodom, fekalnom kanalizacijom itd. itd. (celokupna infrastruktura), a zatim redom i mirom na ulicama, a na to se odvaja najmanje sredstava odnosno ista se ne troše namenski.

I dok niču hoteli naš Džontrica će živeti u zapećku a da malo ko zna kakva lepota se krije u Manastirskoj šumi, idealnoj za 20 hotela ako treba i sa 7 zvedica, i uz to fantastičnih sadržaja.

GOJE je dao fantastičan slikoviti opis u pretposlednjem postu sa 'tičicama.
 
Evo posle mesec dana, nove slike. Napredak više nego vidljiv:

 
Izašli su na nulti nivo - prizemlje, i postavljaju neke prefabrikovane elemente:

 
Da se iskupim za prethodno sramoćenje, evo nove slike. Idemo lagano u visine - kreću stubovi i armatura:

 
Обратите пажњу на вертикалне одводе олука. Да ли ће та зграда бити заклоњена новом, па се то ради због тога? Не могу баш да се оријентишем како ће стајати главна зграда на плацу.
 
Zrno po zrno pogaca sad ce to jos brze da raste
 
Rascian;149576245 je napisao(la):
kDlpyD2.jpg


Hotel Mona na donjem Dorcolu. Vrlo aktivno gradiliste...drndaju od 6h do 21h, i subotom, i nedeljom.

Rascian sa SSC
 
Nije prošlo više od par dana, ali opalih jednu, čisto da se vidi napredak u manjim vremenskim intervalima:

 
Evo još jedne etaže više u odnosu na prošlu reportažu. Inače se trudim da sa istog mesta fotkam, pa da neko vičniji kasnije napravi animgif (iako je nemoguće potrefiti isto osvetljenje i senke).

 
GOJE, hroničar izgradnje Hotela "Mona". :D
 
Goje ako bi mogao sutra da slikas Monu da okacim na moj instagram profil beogradskiprojekti.Ako imas instagram naravno zahvalicu se! :D
 
Nadam se da je 29.8. dovoljno mlado. A na žalost (ili na sreću) nisam korisnik društvenih mreža.

 
Na kraju napraviti snimak kako raste od fotki
 
Vrh