Šta je novo?

Pijace

Kako napreduje Palilulska, prošlo je mesec dana od poslednjih slika?
 
7ececc11cfddd708a848ce3237ec18f9.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Bice ovo stvarno lepa pijaca moderna ali mislim da ce brzo da je usvinje zato sto sve ovo treba dobro da se odrzava, cisti I riba!!Verovatno ce biti kao I sa Zelenim Vencom , gde god da se okrenes je prljavo I smrdi!
 
Ako mopeks doboje posao ciscenja vjerovatno ce biti lose odrzavano
 
Palilulska
d2f9977c63372f54a9ff3c8b09360d0d.jpg

Ovde bi trebalo da budu pokretne stepenice:
407b2b0eab2d809297df658c62bfa5f5.jpg
e5628e40be3f5ee1694023615e53cacc.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Nemoj te te amaterske slike. :lol: Evo dve iz vazduha!Jedna od pre 45 dana i jedna slikana pre 1 min. :gobb
Pogledajte prilog 1pre 45 dana
: Pre nekoliko minuta
 
Izvor: Novosti.rs

Bajlonijeva pijaca: Pomerili tezgu posle 30 godina
bg-pijaca_620x0.jpg

Sukob "Gradskih pijaca" i zakupca Dragana Stojadinovića. Bio kod ulaza u mlečnu halu, a sada na izlazu sa tržnice.

TEZGA pod rednim brojem 699, koja se 30 godina nalazila na samom ulazu u Bajlonijevu pijacu, pre pola godine premeštena je na novu lokaciju. Iako je, prema rečima nadležnih, tezga bila pomerena zbog renoviranja pijačnog platoa, nakon završenih radova nije vraćena na isto mesto.

- Tezga je u zakupu porodice Stojadinović od 1987. godine, kada sam počeo da radim na ovoj pijaci - objašnjava za "Novosti" Dragan Stojadinović, prvi zakupac. - Kada me je bolest sustigla, tezgu sam ustupio sinu Iliji, na koga se trenutno i vodi. Međutim, od januara ove godine premešteni smo od ulaza u mlečnu halu, gde smo godinama radili, na sam izlaz iz pijace, odnosno blizu toaleta.

Pomenutu, sada praznu lokaciju, povremeno zauzimaju prodavci koji robu prodaju izloženu na kartonskim kutijama. Porodica Stojadinović ističe i da se prema postavljenom planu, koji se može pogledati na sajtu ovog javnog preduzeća, tezga pod rednim brojem 699 i dalje nalazi na istom mestu, iako je, kako tvrde, došlo do reorganizacije.

Ipak, nadležni iz JKP "Gradske pijace" ističu da donose pojedinačne planove rasporeda pijačne opreme, pa je tako nova odluka o premeštanju doneta kako bi se obezbedila funkcionalnost, ali i nesmetana trgovina.

- Utvrđeno je da korisnik tezge nije radio od maja do septembra 2017. godine - objašnjavaju nadležni iz ovog gradskog preduzeća.

- Prilikom reorganizacije, tezga je izmeštena na drugu poziciju, u skladu sa novim planom.

JKP "PIJACE": POSTUPALI PO ZAKONU

NADLEŽNI iz JKP "Gradske pijace" ističu da su prilikom reorganizacije i raspoređivanja pijačne opreme na platou Bajlonijeve pijace postupili u skladu sa zakonom. Prava korisnika pijačne opreme nisu povređena, niti uskraćena, jer je prodavac imao mogućnost da nesmetano koristi pijačnu opremu na istoj pijaci, ali na novom mestu.

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... 0%BD%D0%B0
 
Oni njega prave budalom reklo bi se narotski ...
 
Kada pocinje da se rekonstrukcijise Senjacka pijaca?
 
Evo po koja taze sličica sa Zemunske pijace
Nove ne završene pijačne česme, i jedna kafanska fasada na pijaci
:sesir:
 
Vrh