Šta je novo?

"Окретнице-Терминуси" јавног градског превоза

Па до поделе превоза на Алтини је 81 постојао такав, па су поделили линије... Генерално тај потез оданде што пре пребацити из Похорске на Бувљак да се људи не распадају на центру општине јер стање какво је било данас, а и од почетка 2016.године је горе од 90их... Напомена, од 13 и 10 до 13 и 45 само један бус 73, 85 ишао редовно али препун и два аутобуса 610 од Општине ка Блоковима... А мене се труби нешто за приватнике? Решење за све од Општине Нови Београд до блокова на Сави не постоји осим да 73 и 610 гаташ у пасуљ, а 85 ради донекле па код Ерпорт Ситија нападнеш 94, или локални кружни бус, јер је ту маса људи сконцентрисана... Треће нема више, јер Омладинских Бригада је превршило сваку меру по питању капацитета!
 
Na terminusu tramvaja nedostaje red vožnje za liniju 6. Neki "neiživljeni majmun" ga odvalio.



Na okretnici linije 50 u Ustaničkoj , tabla sa linijama koje tu staju i red vožnje , načisto "zarasli" u lišće obližnjeg drveta , tako da se jedino sa zadnje strane može koje linije tu staju , ali ne i red vožnje , obzirom da red vožnje nije odštampan obostrano.







 
И ми коња за трку имамо, стајалиште Петра Кочића ка граду (стајалишни стуб је ту негде) :lol:
 
Par skorašnjih fotki sa okretnice na Banovom brdu

DWz4Hh2.jpg


OKryLyE.jpg
 
Kako je moguće da je pola okretnice zona 1 ,a drugi deo zona 2? Da li je greška u pitanju ili je to namerno tako?
 
Prva stanica ka gradu je u prvoj zoni, a prva ka Zarkovu je u drugoj, pa pretpostavljam da se time izbegava da linije bespotrebno menjaju zonu za jednu stanicu
 
Na okretnici Kej Oslobođenja, stigla nova otpravnička kućica, verujem da će je dekorisati novinama uskoro :D
93a9bc2289f111f73ddd54b7186571e4.jpg


Poslato sa Huawei Honor 9 uz pomoć Tapatoka
 
Mogli su da srede beton
Drugo ima li ista wc u svom sastavu
Trece previse staklenih povrsina bez tende i klime bice pakao unutra
 
Stvarno, zašto nisu mogli da urede malo i beton? Zašto sve što se ovde napravi mora da izgleda kao novi blještavi LCD televizor u stanu kome se i farba ljušti sa zidova...
 
Veliki brat ili neki psiho eksperiment.
Verovatno će ići venecijaneri ili neke slična kamuflaže. Ali opet ovakav izlog još ne vide.
Mogu misliti kako će izlgedati putnicima koji čekaju autobus a vozač juri i završi u kenjari. :notok: Biće materijala za YT.
 
Sad tek skapirah šta je becks hteo da kaže onim ''izdekorisaće je novinama''. :D

Inače zaboravih da pitam - jel ovo neki standarzidovani tip otpravničke kućice ili je samo ova takva?
 
Стварно су могли да уреде плато, а и оволико стаклених површина ми се чини крајње непрактично.
 
Pretpostavljam da je krajnje desno staklo rezervisano za neki bilbord, pošto gleda pravo na pregradu. Neko od ostalih će možda brendirati natpisom "Otpravnik" i logoom gradskog sekretarijata za prevoz. Ostalo će polepiti obaveštenjima i novinama kao što kaže @becks89
 
Биће брдо налепница "карту купите код возача".
 
A sta ocekujes? Da ce se stanje u javnom prevozu poboljsati?
 
A šta ćemo sa međumesnom stanicom, koja od kad je izgorela, nema nikakvu informativu? Autobusi staju kojekuda? Jel toliko teško proširiti kolovoz i napraviti stanicu sa 4 perona, za linije Lika Bim tursa i Laste, ka podunavlju, sa redom vožnje i otpravnikom?
 
Da li postoji plan da se terminus Šumice prebaci negde drugde?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=557585#p557585:1gzlgrnu je napisao(la):
ACA » 06 Авг 2018 07:39 pm[/url]":1gzlgrnu]A sta ocekujes? Da ce se stanje u javnom prevozu poboljsati?
Мени се обраћаш?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=558393#p558393:2h7rgzkz je napisao(la):
EUKALIPTUS » 09 Aug 2018 09:17 pm[/url]":2h7rgzkz]A šta ćemo sa međumesnom stanicom, koja od kad je izgorela, nema nikakvu informativu? Autobusi staju kojekuda? Jel toliko teško proširiti kolovoz i napraviti stanicu sa 4 perona, za linije Lika Bim tursa i Laste, ka podunavlju, sa redom vožnje i otpravnikom?
Nije ni pre imala neku funkciju , čak i za vreme kada je bio otpravnik. Ni vode nije bilo u kućici.
Lika ima stanicu pre raskrsnice, tako je dobijeno rešenje od grada, malo nezgodan položaj, ali šta je tu je. IPak, stoji se na putu, pa bi neko rešenje trebalo pronaći da se i jedni i drugi sklone odatle. Ono što mi je upečatljivo, pored platoa na Lastinoj stanici gde može dva autobusa stati po širini, stručnjaci i dalje parkiraju autobuse pola na platou pola na putu, tako da treba tu posvetiti vremena i dosta živaca za razrešenje tog problema.
 
Vrh