Šta je novo?

Autobuska Stanica BAS(trenutna i novoplanirana na NBG)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=552295#p552295:2i0vv6bf je napisao(la):
Pegasus » Uto Jul 17, 2018 11:01 am[/url]":2i0vv6bf]Definitvno im izgleda kvari planove ta restitucija na Nbgd placu, pa ce preseljenje BASa na Nbgd ipak kasniti , ali da bude gotova kula, Trzni centar , bulevar i jos 10ak zgrada a da BAS ostane tamo posle 5-6godina - ne bih se bas kladio na to.
Uvek im ostaje Prokop kao rešenje. :)
 
Koju reč upotrebiti, a da ne bude uvredljiva, kada nešto funkcionalno ruše i zatvaraju, pri tom ne obezbede alternativu, a sve zarad stanova za snobove?
 
mozda bude bilo srece pa autobuska ostane ti gde jeste. Nema bolje mesto nego što je sada. Povezana sa svim delovima grada. Ne znam zašto toliko smeta BGna h2O, mogu lepo da je uklope, pa i tim ljudima biće potrebna BUS stanica koja im je blizu. još jedna velika taksi stanica, predstavništva rent a car agencija, dve tri linije gradskog prevoiza i saobraćajno su odlično povezani.
Ups,možda oni ne vole public transport?
 
Da li mislis da bi stanovnici Beograda na vodi stvarno imali potrebe za uslugama BAS-a? Oni nikako nisu ciljna grupa za odlazak bilo gde medjugradskim autobusima.

A iz istog razloga, uveren sam da ne zele da im bude tu i zagadjuje vazduh, kvari mikro klimu i da se tu skupljaju kojekakvi slucajevi. Naravno, govorim iz njihove perspektive za koju predpostavljam da je takva.
 
S druge strane, ljudi iz provincije koji koriste usluge autobuskog prevoza su uglavnom vezani za stari grad a ne NBG.
 
Tako je, ali šta misliš ko ima jači lobi?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=552361#p552361:190h6kub je napisao(la):
ccc » Uto Jul 17, 2018 1:51 pm[/url]":190h6kub]Da li mislis da bi stanovnici Beograda na vodi stvarno imali potrebe za uslugama BAS-a? Oni nikako nisu ciljna grupa za odlazak bilo gde medjugradskim autobusima.

A iz istog razloga, uveren sam da ne zele da im bude tu i zagadjuje vazduh, kvari mikro klimu i da se tu skupljaju kojekakvi slucajevi. Naravno, govorim iz njihove perspektive za koju predpostavljam da je takva.

Preporučujem poslednje izveštaje na temi o Bnv, o kanalizacionim cevima i tome sl. Ne verujem da će u Savu ulaziti prerađene otpadne vode, ima da im miomirisi stižu do spavaćih soba omirisanih raznim šanelima 5, 10, 37, ne znaju ni koji su brojevi izbačeni kao što ne znaju, a duboko sam uverena, ni kada se koriste osim ako nisu platili neku od aktuelnih mazaljki koja će im za savet maznuti ko zna koliko stotina eura.

Jad i beda!
 
Pegasus":11cqmlpy je napisao(la):
Ako su zatvorili zeleznicku stanicu pola godine pre roka( po meni bez velike potrebe - ne vidim sta bi smetalo da je radila i do sredine sledece godine kada je useljen samo BW Residence), nesto mi nema logike da BAS stanica ostane 3+3 godine na privremenom parkingu koji se gradi.

Definitvno im izgleda kvari planove ta restitucija na Nbgd placu, pa ce preseljenje BASa na Nbgd ipak kasniti , ali da bude gotova kula, Trzni centar , bulevar i jos 10ak zgrada a da BAS ostane tamo posle 5-6godina - ne bih se bas kladio na to.

Pa da li vi zaista mislite da su oni u stanju da sve te objekte završe za manje od 5-6 godina? A to što je useljen BW Residence i što deo stanara gleda na BAS i njegov novi parking, ove što planiraju BW ne uzbuđuje mnogo, ima 30 god vremena da se sve to završi.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=552361#p552361:s7mj55vh je napisao(la):
ccc » Uto Jul 17, 2018 1:51 pm[/url]":s7mj55vh]Da li mislis da bi stanovnici Beograda na vodi stvarno imali potrebe za uslugama BAS-a? Oni nikako nisu ciljna grupa za odlazak bilo gde medjugradskim autobusima.

A iz istog razloga, uveren sam da ne zele da im bude tu i zagadjuje vazduh, kvari mikro klimu i da se tu skupljaju kojekakvi slucajevi. Naravno, govorim iz njihove perspektive za koju predpostavljam da je takva.
Vidi slozio bih se sa tobom da u Beogradu na Vodi ima stanovnika ali ocigledno ima samo majstora,bicikleista i onih koji idu da se dive onoj spodobi.
 
Aneks bi po info tabli trebalo da se zavsi za 3 dana.Rade li sta?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=554136#p554136:1mq26ucn je napisao(la):
Stefan BB » Uto Jul 24, 2018 6:16 pm[/url]":1mq26ucn]Aneks bi po info tabli trebalo da se zavsi za 3 dana.Rade li sta?
Da su lopatom tovarili zemlju do sada bi rascistili prostor. Nista se ne radi. Ovim tempom imaju do kaja godine posla samo da rasciste visak zemlje.
 
Pa koliko vidim aneks rade a stanicu uopste vise necu da komentarisem.Za nju imam samu jednu rec SRAMOTA.
 
Vesić nije obavešten da se ne gradi nikakav dolazni peron na NBG već odmah do postojećeg BAS se gradi i dolazni peron i parking , o čemu sam već pisao. Čemu ove laži?
 
Замисли да смеју да кажу људима за привремено решење унапред? :D (као што нису смели да причају за Топчидер).
 
Данас сам у пролазу видео да се скида стари асфалт са старог паркинга ОТЦа, има више камиона него што сам иначе виђао пре.
 
Većina turističkih agencija i dalje koristi Sava Centar i Arenu za mesto polaska...
 
Видео сам да су испод дела УМПа баш код бувљака почели да зидају неки објекат, ценим да је за раднике или неке канцеларије. Мада ме не би чудило да је то у ствари пролазно решење пре завршетка изградње дела анекса привременог решења. Уф.

Sent from my Note 4 using Tapatalk
 
Prosao sam juce Jurija Gagarina i bilo je nekoliko masina i kamiona, deluje kao da su poceli ozbiljniji radovi napokon.
 
Отприлике је скинут асфалт са пола бившег паркинга.
 
Pogledajte prilog 1
97dd5917091fa024431398652988d795.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Nakon svih nakaradnih rešenja u ovoj zemlji ne bi me čudilo da dolazni peron bude na NBGD, gde bi i parkirali autobuse, a da polasci narednih 5-6 godina ostanu sa sadašnje BAS.
 
Vrh