Šta je novo?

Pešačke zone

51b3d6e65f9f2d466cbec6c8b7bbffed.jpg


Beograd po naprednjackom ukusu. Gradi se Bg na H2O ali zato ostali delovi grada izgledaju zastrasujuce. Ceo Vukov spomenik je ovakav. Kad su “sredjivali” Ruzveltovu mogli su i ovo da srede. Mada Ruzveltova uzasno izgleda, plocnici su bolje uradjeni u Manili nego u Beogradu. 21 vek, 2018 godina, sramota, pa popravka toga sigurno nije vise od 30k evra


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Radio se projekat za sredjivanje plato kod vuka negdje je zapelo ...
 
Ili telefonom 0800-110-011
(радним даном, 07.00-22.00)

011/30-90-007
(позив са мобилног телефона)
 
Jel ovaj drugi može da posluži i za zvanje Blackwa... ovaj Komunalne policije sa mobilnog broja?
 
Da li je zbog jeftinog novogodisnjeg kica radjena pesaka zona na Obilicevom vencu??

Covek sve rekao i svaka mu je na mestu:

Dejan Tiago Stankovic:
OKIĆENI SVINJAC

Dok šetam gledam, sve mi neke misli padaju na pamet.
Danas prolazim pored trobojnog ukrasnog tunela na Obilićevom vencu, kao i svi zbunjen, niti znamo koliko košta, ni čemu služi. Još su napravili i neki zlatni lavirint, idealan za neomatano silovanje i vršenje nužde na javnom mestu.

Posle me put naveo kroz podzemni prolaz na Terazijama - ružno iskustvo, smrdi na mokraću kao velika ćanifa, zastrašuje kao potencialno žarište epidemije, tera na povraćanje. Beograd je okićeni svinjac, to sam prvi i poslednji put video u Imbabi, bednom delu Kaira, kad smo išli da gledamo kako sirotinja živi i slavi ramazan.

Sramota je da jedan evropski grad u samom centru ima zagovnane javne prostore a još veća sramota da se takav nehigijenski i murdaran kinđuri. Sve da dekoracija i svetla koštaju jedan dinar, taj dinar bi trebalo da bude uložen da se operu i dezinfikuju zapišani prolazi i kužni budžaci kakvih ima mnogo u sred grada, ne da se grad nalepšava kič šarenišem. Sve to u strogom centru gde je stranaca svakim danom sve više. Pomisle li ti turisti kako domaće vlasti tretiraju svoje građane kao neke urođenike, nude nam đinđuve i ogledalca dok drpaju pare, dok mi nemamo ko da nam vodi brigu o bazičnom javnom zdravlju. Ja mislim da oni i ne hodaju ulicama, pa ne znaju kako je zapravo. A ako već moraju da kradu, ja bih im poručio da bolje da kradu na čišćenju i higijeni nego na kiču.
To sve mislim dok šetam, a posle se setim gradskog menadžera Vesića kako kaže: Pa za to ste glasali, i onda moram da ćutim.

 
Nope.

Polako bre Dule gde se toliko žuriš... :D Znaš, Rim nije sagrađen za dan. :D I eto upravo sam dao Vesiću novi izgovor koji može da fura u svakoj prilici. :lol:
 
9-B64-F7-D8-51-C6-403-C-88-BE-803-A6-E76-B520.jpg

[/quote]
Ovaj deo ovako isto stoji vec dve nedelje je ovaj rovokopac tu, a jedno mesec dana je to blatiste tu izmuljano. Uzas kpliko sporo rade, zaostajemo za 30 tim godinama, a ne od skoro.
 
Отприлике иста екипа радника БВК ради и ово градилиште и Топличин венац, само користе различите машине. Нисам дуго пролазио Зетском улицом, али морам признати да ме је веома пријатно изненадила.
 
dobro i zasto sada onda pridaješ toliki značaj okićenom svinjcu pošto verovatno sad živis u nekoj državi sa zelenijom travom?
 
Zato sto bi hteo da se vratim jednog dana u Srbiju, i ne mogu da verujem da je toliko tesko napraviti obicne stvari kako treba. Ne mogu da se pimirim sa tim da su toliko nesposobni da srede plocnike po gradu. Ceo grad je razje*******an i sje*******an. Te plocnike u Knezu su radili pre 6 meseci i opet ne valjaju. Kako to drugacije nazvati?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Upravu si za pločnike. A sto se grada tiče za tvog života se neće urediti po tvom ukusu i ukusu nas većine previše se javašluka nakupilo da bi se to rešilo za par godina.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=580553#p580553:1d0085xe je napisao(la):
MarkoniShogun » Sub Nov 10, 2018 11:52 pm[/url]":1d0085xe]Zato sto bi hteo da se vratim jednog dana u Srbiju, i ne mogu da verujem da je toliko tesko napraviti obicne stvari kako treba. Ne mogu da se pimirim sa tim da su toliko nesposobni da srede plocnike po gradu. Ceo grad je razje*******an i sje*******an. Te plocnike u Knezu su radili pre 6 meseci i opet ne valjaju. Kako to drugacije nazvati?
Mala ispravka. Te pločnike rade 6 meseci , tj. više puta su ih popravljali , i to bezuspešno.
 
Uklonjen je nelegalni konzervator za sladoled na pocetku kneza na ulazu u podzemni prolaz ...
 
Nije bio frikom nego tocilica i sa papirom neki od opstine stari grad
 
Vrh