Šta je novo?

Za sve ljubitelje shoping centara, molova itd

Ubiće nas politička korektnost.

I neki Romi su Srbi zar ne?

Nisam primetio da je iko spomenuo da su Romi koji rade u Amanu prljavi, već da je Aman takav. Ako si doveo u vezu prisustvo Roma i lošu higijenu u Amanu onda je problem u tebi.
 
Slažem se ;)

Vratimo se temi ;)
 
три Максија у Јерковићу и Рода у стадиону су врло чисти и лепо сређени. имају и два Амана, у један не бих ушао да ме пушком терате, мада ни други није ништа бољи (и био сам у Обреновцу, врло лепо сређен објекат). проблем је што су мали објекти а пренатрпани стварима. исто као и Сунце и ТСВ. близу окретнице 26 има и Веро, е ту тек не бих ушао, стварно трагично изгледа. тако да, све зависи од продавнице до продавнице, не од ланца до ланца
 
Gospoda koja su temu prebcili na Rome i na politicku nekorektnost trebalo bi da redovno citaju postove, tada bi videli da se ovde ne govori o diskriminaciji vec je tema o losim uslovima rada u pojedinim marketima.
 
ja se bojim da je Starbaks kao i Reserved mislio na ovu lokaciju kada je govorio da dolazi do kraja godine ali se radovi odužili tako da...
e8937a0ddac3c408139c38403c018630.jpg
http://timp.rs/reserved-knez-mihailova-jesen-2018/


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=570110#p570110:2lztg81j je napisao(la):
Dr.Back » Sre Sep 26, 2018 11:05 am[/url]":2lztg81j]U Maksiju u kome ja . U Amanu 80% cena koje imaju na policama se ne slazu na kasi,


Ovo sam i ja primetila! Za jedan artikal je npr u 3 prodavice bilo isto! Ja ih pitam Ako to nije ta cena, gde je proizvod sa tom cenom, one samo kazu Ne znam! To mi je bilo prvi put da udjem u Aman, Sledeci put sam morala da udjem po nesto jako bitno, zapamtila sam cenu ejr sam samo to uzel,a ona rece 5 -6 dinara vise. Pitam Zr niej cena ta i ta, nije! Zasto nsite ispravili, stalno muljate sa cenama, ona zovu seficu, ova kaze Nismo stigli, izvinite! Ja ostavih stvar i odoh u prodavnicu udaljenu 3 stanice odatle za koju znam da tada radi.
 
Јуче-17.октобра 2018. отворен је, без велике помпе, нови тржни центар у Београду. Отворен је "Рафлес град" :D (Raffles city) у Новом Београду, насеље Бежанијска коса у згради Идеје Супер на првом спрату. Продаје се роба широке потрошње, што кажу од игле до локомотиве, одећа, обућа, кожна галантерија, алати, играчке, баш све сем беле технике и хране. Сајт адреса је http://www.rafflescity.rs , али сајт још не ради. Овај тржни центра води порекло из Сингапура http://www.rafflescity.com.sg тј. ту је седиште компаније Капитал ланд (CapitaLand) и то је највећа компанија за некретнине у Азији https://www.capitaland.com/internationa ... e-are.html
https://www.capitaland.com/sg/malls/rafflescity/en.html https://www.capitaland.com/sg/malls/raf ... tores.html

Себе сам частио :) са новим слушалицама или ти "слободним рукама" - хендс фри за мобилни у колима, пошто су ми се старе слушалице од употребе већ разбуцале. Цена 300,- динара, а исте такве по разним кинеским и сличним радњама и бувљаку коштају од 350 до 500 динара.

Слике од јуче
Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1
 
valjda je jasno da ovo nema veze sa Singapurom i njihovom skupom robnom kućom ovo je neki lokalni Kinez.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Mogli su zakupiti i prostor u rk beogradjanka da ne zvrlji prazan
 
Dobro je da će da otvore s obzirom da coffe dream je faktički monopolista u Beogradu. Mislim da starbucks nema sansu pored coffe dream-a posto CD ima mnogo kvaliteniju kafu razovrsniju ponudu itd. starbucks je u rangu meka po pitanju kvaliteta u poređenju sa coffe dream. Ali dobro lepo je imati konkurenciju i u tom segmentu da budemo deo sveta ako išta da nam mladi ne pate sto neke stvari koje postoje na zapadu ovde a ne postoje.
 
Imaš još i "Kafeteriju" i "Caffe Factory", ali mislim da nije fora u kvalitetu kafe.
Fora je u tipu usluge (ono sa imenom na salvetama i sl.).
Nešto kao HBO nasuprot ostalih kablovskih filmskih kanala: nije mnogo bolji, ali je brend. ;)
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577880#p577880:ya4ungml je napisao(la):
DzonTravolta » Tue Oct 30, 2018 2:42 pm[/url]":ya4ungml]Mislim da za "Starbucks" više uopšte nije pitanje da li će, već kad će početi da radi u Srbiji. Dok se 15.11. očekuje da otvore kafić u "Promenadi" u Novom Sadu, vrlo verovatno će uskoro i Beograd doći na red, a da je tako, svedoče ova dva oglasa za posao
https://www.klikdoposla.com/oglasi/shif ... 25028.html
https://www.klikdoposla.com/oglasi/assi ... 25029.html


Mislim da ga nece biti na otvaranju, drugarica sinoc fotkala par fotki, otisla da napakuje jednu od radnji za koju radi. Ono je nemoguce da stignu da zavrse sve







 
Bilo je tako slično i u Delta City-ju pred otvaranje. Nisam verovao da će sve srediti sa obzirom da sam bio tamo par dana pred otvaranje.
 
Па ако је ово тачно, онда би Пера могао да коначно заврши и ону пословну зграду код некадашње кафане "Три листа дувана"

Vlasnik "Ušća" Petar Matić PRODAO TRI TRŽNA CENTRA u Srbiji Austrijancima
Austrijski "Immofinanz" objavio je da će kupiti osam ritejl parkova u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj, po ukupnoj ceni od 90 miliona evra.
https://www.blic.rs/biznis/vesti/vlasni ... =hidlmbaie^b^^fUPblmelli7
 
Starbucks u Rajićevoj od marta 2019


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Haloween i black friday su se već odomaćili i postali nezaobilazni deo naše kulture. Juče nismo metali ćurku na astal, ali od sledeće godine Thanksgiving ko ne slavi - ćelava mu keva!
 
Čudi me da nismo prihvatili ćurku na astalu. Kada gledam filmove, uvek me iznenadi veličina te ćurke (skoro kao prasence)
 
Vrh