Šta je novo?

Obeležja Srbije (Grb, zastava, himna...)

evo jos nekih mojih varijanti :D

zastava-srb-sredina-a4.png


grb-srbije-predlog-iz-1991-design-_Vlad-_Kosanovic.png


grb-srbije-predlog-iz-1991-design-_Vlad-_Kosanovic.png
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=475189#p475189:3f0zl30o je napisao(la):
lima » 02 Sep 2017 05:55 pm[/url]":3f0zl30o]
serbian-flag-predlog-by-kosanovic-2017-2.png

Realno, ovo bi otprilike bila ta zastava. Grb bi mogao biti manji i ne razumem svetlo plavi krug iza grba.
 
svetlo plavi okvir je zato sto je grb sa ocilima crvene boje isto kao i prvo polje na zastavi, a krst bele boje kao poslednje polje na zastavi...

screenshot_19.png


screenshot_20.png


Crna liniija bi previse istakla stit sa ocilima pa bi izgledao kao da je nalepljen (tako je i na sadasnjoj zastavi, sa belom linijom koja razdvaja crveno polje na zastavi od grba)
 
odnos prema zastavi, odnos prema drzavi i narodu. Ugao Zetske i Skadarske. Bruka i sramota!
c71bd0490817d39e91ba978067474eec.jpg
848bb4a10d4c88035b26ef849be4cce1.jpg


Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
 
Veliki deo njih jeste krivo, zato što podržavaju takav režim koji krije jednostrane odluke o sudbini pokrajine. Ali nažalost i dobar deo njih (pričam o onima koji su dolazili na miting) su prinudno tu. Koliko god nekada zvučalo nerealno i kao priča opozicije i mrzitelja, istina je. Eto danas sam lično saznao iz prve ruke da su tri generacije te osobe koja mi je rekla to, došli na miting sa juga Srbije, iako mrze režim. Razlog je što je jedan od njih zaposlen u Pošti i dobili su naređenje da idu na miting, ili će dobiti otkaz. Osoba koja mi je to rekla je potpuno kredibilna i nema razloga da laže, pogotovo što ne bi trebalo da priča o politici. Dakle, dosta njih je verujem i bacilo te zastave, kako zbog nevaspitanja, tako i zbog toga što im se smučilo to što moraju da dođu.
 
Не, то пребацивање осећаја кривице на народ да је он сам крив због стања у ком се налази, опљачкан, издан, осрамоћен, дезоријентисан, дезинформисан, необразован, итд, итд.. је само систем даље манипулације њиме.

Поштовање заставе Србије се учи у школи, путем медија, путем културе, примером елите итд.. ми смо то имали ево тачно 100 година у супротном смеру прво Карађорђевићева Југославија па Брозова YU па онда Милошевићева YU па демократска YU-SCG-SRB и сад ови.. Па ви видите колико је просечном Србину испран мозак од појма државних и националних симбола.
 
Pozdrav , treba mi informacija kome mogu prijaviti ostecenu zastavu koja je ispred jedne drzavne firme?
 
па добро. мада и ја јесам остао дужан описа шта је шта, како и одакле (некада ми треба извлачити речи кљештима :)). иначе, сам се водио логиком доста тробојки. јбт, задњих 200 година свака нам је тробојка. што мора да буде? није у камену записано да мора
 
Vrh