Šta je novo?

Parkovi

То није битна ствар, битно је решити грејање у блоку, за које се јури задњих 10 година, игноришу се захтеви становника блока, једва смо смогли снаге и да превоз кроз блок појачају у вечерњим сатима, који је иначе катастрофалан... Једва смо путем града избоксовали да се среди... Одвратни Шапић није хтео да се то среди, јер му је прече било игралиште Темпа у 62.блоку, као један од капиталнијих пројеката... Е зато ћу макар последњи био да живим у том крају упорно се трудити, да то буде једно фино место за живот, а не само проклета спаваоница како се то манифестује задњих 10 година...
 
Почели су радови на изградњи препумпне станице за грејање у блоку 38 у парку између друге зграде „мерцедес“ и тржног центра. Та станица ће бити подземна и само мали део ће бити изнад земље, нешто слично као подземно атомско склониште. На земљи је исцртана димензија објекта која ће се копати, а то је неких 30 х 10 метара (Д х Ш) и дубине око 5-6 метара (одокативна оцена).
За сад неколико слика од јуче-петак-09. новембар 2018. Следи даље извештавање.

Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=580387#p580387:rd85yog2 je napisao(la):
direktor » 10 Нов 2018 08:24 am[/url]":rd85yog2]Kakvo poboljsanje ce donjeti ova stanica ...
Побољшање грејања станова на вишим спратовима зграда "мерцедес", мада и грејање на нижим спратовима није нешто нарочито. Такође ће и у осталим зградама блока 38 бити побољшано грејање, а блок укупно има девет зграда. ЦГ ће од следеће сезоне имати становници насеља Сава Ковачевић у Земуну, пошто се тамо гаси котларница на мазут. Ова подстаница (препумпна) у блоку 38 ће бити и за то насеље. http://www.beoelektrane.rs/?p=11206&lng=cir .
 
Та подстаница је била приоритет још из доба Ненада Миленковића, а онда је дошао Гангула и нон стоп бојкотовао ову причу... На сва питања и дописе, молбе и остало човек је остајао нем на исто. Гаго ово мора да си јуче сликао рецимо око 11 или пола 12? Ако јеси, онда си виђен јер сам био у то време код Жарка у Пикадилију!
 
Da li je tolika vlast predsednika Opštine? Da li on mora da se pita baš za svaku stvar na Opštini ili postoje tu neki ljudi koji se nešto pitaju?

To je generalno problem u Srbiji, jedna osoba se pita za sve, a svi znamo da je nemoguće biti stručnjak za sve, niit se kvaliteno može posvetiti vreme svemu.
 
Ма видиш да је отишао у аут човек... За последњих 5 година, генерално се више обраћало пажње на 11.априлу, о крововима отвореним и затвореним, и Темпу у Блоку 62, него на било шта друго... Малтене саме радне акције и добровољна окупљања људи више барем у крају где живим више нема, јер исти тоне из дана у дан у старачки дом... Све у свему катастрофа... За 11.април је у последњих 15 година на радове уложено малтене преко 50ак милиона Е, а већ су медији брујали о прању новца тамо... Хоћемо ли да будемо град младих или старих?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=580782#p580782:8yqzmbsb je napisao(la):
Gaspar18 » 12 Нов 2018 10:39 am[/url]":8yqzmbsb]Та подстаница је била приоритет још из доба Ненада Миленковића, а онда је дошао Гангула и нон стоп бојкотовао ову причу... На сва питања и дописе, молбе и остало човек је остајао нем на исто. Гаго ово мора да си јуче сликао рецимо око 11 или пола 12? Ако јеси, онда си виђен јер сам био у то време код Жарка у Пикадилију!
@Гашпаре, знам за ту причу око приоритета, али ни Буцко (Н.М.) није био нека цвећка, чак напротив - знак једнакости са Гангулом.

Не нисам сликао 10.11.(субота), него 09.11 (петак - 13:22 часова :) ), како сам и написао у тој краћој фоторепортажи. Иначе за твоје обавештење, извођач радова који ради ту подстаницу (препумпна станица), има мали проблем, један део станара из "мерцедеса" (132) се стално жали на грађевинце да им ето уништавају парк, да дечица сад немају где да се играју (мада се ту никад нису ни играла) и већ је била грађевинска инспекција по њиховој пријави !!!! Грађевинци су им лепо објаснили (станарима) о чему се ради и да је то све у њихову корист, али некима изгледа не вреди причати. Надам се да су се смирили и да пусте људе да раде.

Иначе сам ја у петак, тад када сам сликао, имао мањи вербални дуле са оним арогантним и набуситим д.....м Сашом Јанковићем, ето га на задњој слици са псом. Пошто је туда шетао пса, а ту иначе негде и близу станује, стао је и онако баш изизетно арогантно се обратио грађевинцима, ко сте ви, шта радите ту, зашто уништавате парк, где је грађевинска табла, пријавићу вас инспекцији,... Један од грађевинаца му је само лепо одговорио и показао руком где је грађевинска табла и да тамо има све, а може и да пријави. То му није било довољно, па је опет опалио канонаду истих и сличних питања, и онда га је грађевинац одј...о тј. окренуо се и отишао, па сам ја на неки начин одговорио дотичној бахатој персони, али он ми се обартио, ко си ти, за кога сликаш, ништа те нисам питао. "Наравно ниси ме питао, али си арогантно наступио, човек ти лепо одговорио да одеш и погледаш на табли, а ти даље исто." Још је нешто после срао, али није битно, само сам се окренуо и отишао да га више не слушам у оној његовој препотентности и ........
 
Не брини се Гаго, већ је неки ид**** бацио бар 3 пластичне флаше од 0,5л коце и 2 празне пакле цигарета, па је после уклоњено јер ме знају станари блока... Једноставно, тај блок какав је некад био, постаје спаваоница, а много добрих људи је нажалост отишло у заборав, а нису им се одужили... Сада нема баланса, а нажалост само иницијативе на нивоу града помажу да тај крај поново заживи, а колико видим, бојим се тоталног колапса... 29 година остављених ту, понекад се питам да ли вреди ишта сређивати у том крају, или пустити га труне у паклу, као што су га дебели гмаз Миленковић и Гангула са све Сашом Јанковићем упропастили... Ипак је крај смешетн у центру ове Општине...
 
Грађевинска табле препумпне станице за грејање, која се гради у парку у блоку 38, на њој све лепо пише.
Пошто се не виде најбоље, због наранџасте ограде, датуми почетка и завршетка радова:
Почетак: 16.10.2018. године
Завршетак: 30.09.2019. године

Pogledajte prilog 1
 
Mozda je trebalo zasuti bolje i gore napraviti igraliste kao sto se radi sa sklonistima ...
 
Директоре, те зграде су усељене и направљене крајем 60их и почетком 70их година, последњи иоле велики радови у том блоку што се грејања тиче били су пре неких 20 година... Да видиш само цеви у неким од тих зграда ту, слошило би ти се... Не браним ниједну власт, али живети на спрату вишем од 4тог у блоку је ужасно веруј ми...
 
Sve to stoji ali i moja primjedba i dalje stoji drugar zivi u jednom od mercedesa nezali se na grejanje a gledo sam i cijevi u podrumu ima nekih i presjecenih cak ....
 
Директоре, ако није тајна ко ти је тај тајни извор и вероватно га знам 1000%, који ће мене да учи о проблему у том крају? Да ли знаш ти, да станари спратова од 9 па до краја спратова оба солитера муку муче са тим... Проклето игралиште код моје зграде јурили смо и молили Гангулу да нам среди, он се више фокусирао на традиционално бирачко тело око Темпа у Блоку 62, а није ни Неша Биоскоп био бољи, реално тај крај је последњи 10ак година претворен у тешку спаваоницу и понор, али се полако буди, само треба времена и природног дисања убацити, а колико је то реално показаће време... Уосталом, дођи у моју осмоспратницу, Омл.Бригада 46 - 56, да видиш које муке муче цеви још пре 53 године, па ће ти бити јасније... У пљескавицу код Лесковчанина да се кладимо да сам у праву, али добро ти тераш своје...
 
Vrh