Šta je novo?

Beton hala

Ne moze da se drzi tu klub a da se bajama ne da njihov dio kolaca ...
 
Banana drzava u kojoj se ovakve stvari 'ladno desavaju.
 
Иначе на неких 400 метара од Бетонхале имамо полицијску станицу, истина за безбедност у воденом саобраћају али је полиција.
 
Pa nema više, ako misliš na onu bazu-splav Rečne policije, on je premešten kod Sajma. Ali postoji stanica na dnu Velikih stepenica, svega 100 metara od ovog kluba. Ali je iz nekog razloga zatvorena. A i dok je radila imala je po 2 policajca i to je to.

Inače pre dve godine je ispred istog tog kluba bačena kašikara. Ceo Dorćol je čuo kad je odjeknulo. To je bilo u vreme dok je pomenuta policijska stanica još uvek bila aktivna. I koliko se sećam, uprkos tome, nikad nisu našli počinioce.
 
sta nas briga, to nije nasa kafana. kad krenu po gajbama bice vec ozbiljnije ali ni tada nema razloga za paniku, znate koliko gajbi ima i dok dodju do nekoga od nas mozda... mozda nas pogodi meteor i skenja im planove
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=572806#p572806:qgafmsz0 je napisao(la):
Дошљак » 07 Oct 2018 12:01 pm[/url]":qgafmsz0]Иначе на неких 400 метара од Бетонхале имамо полицијску станицу, истина за безбедност у воденом саобраћају али је полиција.

A ona kod Velikih stepenica?
 
Pa rekoh, zatvorena je.

Inače prema rečima Bojana Marovića koji je nastupao tad, klub je otvoren pre dva dana.

To je bilo jedno divno veče u klubu koji je tek preksinoć otvoren, i stvarno mi je žao što se sve ovako završilo. Razgovarao sam sa menadžerima, niko ne zna zašto je došlo do napada. Mislio sam da je devedesetih bilo ovako i da se te scene ne ponavljaju, ali izgleda da nije baš tako... - uznemireno priča Bojan.

https://www.blic.rs/sudbine/posle-haosa ... su/r9s0qcc
 
Нисам знао да је затворена и станица испод великих степеница. Иначе Дуле је на правом трагу.
 
Пада ми на памет, сад када нема више железнице у тунелу, могу ту да сместе контејнере и канте за смеће, да не стоје на шеталишту.
 
Ja se uopšte ne sećam tih kontejnera. Evo upravo sam protrčao tuda i nisam ih zapazio. Baš ću sledeći put da obratim pažnju.
Da li lokali imaju neka vrata ka tunelu?

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока
 
Највише контејнера је на крају, код улаза тунела ближе капетанији.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=572727#p572727:2t58ia5p je napisao(la):
Bender Rodriguez » 07 Oct 2018 03:21 am[/url]":2t58ia5p]Opa...

Grupa muškaraca uletela sa palicama, pretukli obezbeđenje, tukli goste i demolirali klub

Grupa od 10 do 15 muškaraca upala je oko ponoći u klub "Komitet" u Beton hali i palicama potpuno demolirala lokal, pri čemu je bilo i povređenih, saznaje "Blic".

https://www.blic.rs/vesti/beograd/haos- ... li/8v6b0rw

(cela vest i slike na linku)

Чисто да прича не остане без свог... "епилога" (?):


Još dve osobe uhapšene zbog napada u "Beton hali"
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. Č. (24) i P. K. (25) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.
http://rs.n1info.com/a427150/Vesti/Jos- ... -hali.html
 
Пред отварањем је нови кафић у Бетон-хали, претпоследњи у низу локала према Пасарели, још нема истакнуто име:













Рупа у асфалту испод старог присталишног крана стоји тако недељама, само што су обележивачи у међувремену поломљени и с ђубретом угурани у њу:



 
ове канте испред му дају баш посебан шмек
 
U tunelu bivstvuju migranti.

A super mi je i ovo pritrajno rešenje za kolski pristup - zemljano-šljunkani put, preko trotoara i semafora i pešakog prelaza na nikad završenu Karađorđevu ulicu.
 
Тај приступ ће им у будуће бити онемогућен. Боље да осмисле приступ на крову Бетон хале, а ту би могли и паркинг за туристичке аутобусе и такси станицу. Сада и онако имају два лифта.
 
Vrh