Šta je novo?

Pretvaranje Sarajevske ulice u pešačku zonu

Bombon

Novice
Učlanjen(a)
05.02.2019.
Poruke
11
Pohvaljen
12
Pozdrav svima.

Ovih dana sam u proceduri kupovine stana u ovom delu grada, pa mi je više agenata reklo da je plan da Sarajevska ulica u jednom momentu postane pešačka zona.

Zanima me da li neko ima više informacija o tome? Videh ovde na forumu da je neko spomenuo da se planira oko 2021. godine to sve.

Nije mi baš jasno kako je logično da Sarajevska bude pešačka zona budući da ulica i nije nešto reprezentativna, a Savska će biti bliža promenadi pa bi imalo više smisla da nju zatvore. Nije mi jasno ni šta bi trebalo da se desi sa poprečnim ulicama u tom slučaju.
 
Ako urade trg ispred zeleznicke stanice, Sarajevska ce biti jedina realna i prihvatljiva veze za gsp i ostala vozila ka vencu i Karadjordjevoj.

I pored svega toga trenutne gradjevine u Kneza Milosa koje izlaze na Sarajevsku su projektovane da oderdjen kapacitet vozila se osloni na ovu ulicu.

Ovoko izmedju nas, nema nista od toga. Vidis da i ono sto se na tv-u najavljuje i slikanje i novinari i kamen temeljac i na kraju pojeo vuk magarca. A ne ovo sto niko nista ne zna.

Pozdrav.
 
Na agentima je da sve ucine, pa cak i da slazu samo da prodaju stan. Tako to kod nas ide
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=600346#p600346:2p8hmf4g je napisao(la):
Posmatrac » Tue Feb 05, 2019 11:04 pm[/url]":2p8hmf4g]Na agentima je da sve ucine, pa cak i da slazu samo da prodaju stan. Tako to kod nas ide

to mogu da potvrdim, takvo je moje iskustvo sa njima. silno vreme su mi spičkali. neću zaboraviti, oglas stan u vukasovićevoj ja reko koliko od tehnomanije a ona kao pa ne znam pa ovo pa ono, a stan je poslednja zgrada u toj ulici. i onda kao pa imam i ovaj da vam ponudim, a stan je u ulici i na lokaciji gde mi do prevoza treba oho ho, a na street view cela ulica nema trotoar jer su svuda načičkani automobili, nema gde da se prođe. kako mi je tad pukao film, nisam od tada nikoga tako psovao kao nju tad :D
 
Haha, slažem se za iskustvo sa agentima. :) Osim što ovo uključuje i predstavnike Kneza Miloša Residence i Skyline-a, i jedni i drugi su mi potvrdili da je to u planu, ali ne za blisku budućnost nego "nekad".

Šta to znači pojma nemam, a uglavnom su bili korektni, bez tipičnih fora za uvaljivanje. Ovi iz Skyline-a mi čak nisu ni sami rekli nego smo pitali znaju li nešto o tome pa su potvrdili da znaju i da će biti, ali ne znaju kad.
 
Ma evo ja mogu da kazem da ce biti pesacka zona i Takovska i da ti prodam stan. Da li ces za 5 godina ako se to ne dogodi moci bilo sta da menjas? I da li mislis da ja tada necu da se vadim, kako eto, gradski oci nisu ispunili obecanje i da nije do mene, haha
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=600413#p600413:xq159be0 je napisao(la):
Posmatrac » 06 Feb 2019 09:51 am[/url]":xq159be0]Ma evo ja mogu da kazem da ce biti pesacka zona i Takovska i da ti prodam stan. Da li ces za 5 godina ako se to ne dogodi moci bilo sta da menjas? I da li mislis da ja tada necu da se vadim, kako eto, gradski oci nisu ispunili obecanje i da nije do mene, haha

opa imas stan u Takovskoj :)

Ipak ovde pricamo o Sarajevskoj. Mozda bude pesacka zona onaj mali deo oko parka. Ne verujem da ce cela Sarajevska da bude pesacka zona.
 
Vrh