Šta je novo?

Стајалишта

Nova autobuska stajališta u Surčinu – kućerak u Sremu

Opština Surčin i kompanija CE- pak d.o.o potpisali su sporazum za rekonstrukciju starih i izgradnju novih autobuskih stajališta na teritoriji te opštine.

Potpisivanjem ugovora zaključen je ozbiljan posao, poručuje predsednik opštine Surčin Stevan Šuša i objašnjava da je prošle godine već obnovljen deo stajališta, kao i da je za ovu godinu izdvojeno 20 miliona dinara za rekonstrukciju novih. Radovi počinju sledeće nedelje i trebalo bi da budu gotovi do kraja leta, kaže Šuša.

Na inicijativu stanovnika Surčina, na ovoj opštini će do kraja leta biti obnovljena stara i izgradjena nova autobuska stajališta, što će im kako kažu olakšati čekanje autobusa, ali i ulepšati okolinu.

Direktor kompanije koja izvodi radove na obnovi stajališta Rudolf Cibulski, zahvaljuje se opštini Surčin na ukazanom poverenju i poručuje da će radovi biti završeni u predvidjenom roku, ali i da će biti ispoštovan dogovor o kvalitetu.

Želja da se čekanje autobusa učini prijatnijim i lepšim za sugradjane iznedrila je i salašonostalgični projekat za novi izgled stajališta ,,Kućerak u Sremu’’, kako su ga u opštini nazvali. Ideja projekta je da sačuva elemente tipične za podneblje Srema kojih više nema, što će doprineti i očuvanju i promociji kulturnog nasledja ovog podneblja.



izvor: Studio B
 
Ovakvo stajaliste je vec posravljeno kod fabrike Nestle, fino izgleda.

Послато са SM-A600FN уз помоћ Тапатока
 
Jel ovako nakrivo i po kom je to standardu inace slicna ovom su u banatskom novom selu ...
 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_vSTjC9kdec[/youtube]

Što ne stave stakla na bočnim stranama ?
 
Ја сам писао дописе Општини Нови Београд (читај Гангули, којег боли она ствар за било шта у Блоку 38), да се барем среде кратери и колотрази на станицама, и чекао сам 2 или 3 месеца... Сад једино ако знаш у твом крају човека, који је неко мудо у градској инстанци може ти помогне... За стајалиште Ерпорт Сити у оба смера чекају лето, а колико сам добио информацију, надвожњак у Омладинских Бригада који води на аутопут и ка северу и југу се спрема за тотално реновирање и то на лето!
 
ово ми више личи на исечени контејнер, него на кућерак у Срему
 
direktor":q4epnaj4 je napisao(la):
Jel ovako nakrivo i po kom je to standardu inace slicna ovom su u banatskom novom selu ...
Da ovako krivi. Ne vredi staklo, bili su zastakljene i ove nadresnice pre 8-9 godina ali st*** je isla redom i lomila stakla, i onda su stavljali lim.

Послато са SM-A600FN уз помоћ Тапатока
 
Pogledajte samo stajalista trenutna u Surcinu, ovo ce izgledati lepo prvih mesec dana i to je to, dosta stajalista u surcinu nije ni izdvojeno od puta kako valja, izgledace to prljavo i ofucano posle nekih vecih padavina,
Jos kad budu krenuli da lepe umrlice, oglase i ostale zaje*******ancije, koje niko naravno nece skidati naredne 3 godine, izgubice svoj izgled.
Ja iskreno mislim da su trebali da uzmu i da srede prilaz tim stajalistima,pogledajte samo zadnje 3 stanice od centra Surcina do okretnice,cim padne neka kisa, to sve samo blato, stavljam akcenat na stajalista Krusedoslka, i Braće Nikoic,mada ni stajaliste kod mlina nije nista bolje,
Kreativno je ovo , ali mislim da je bolje da su postavljena stajalista koja su inace postavljena u celoj zoni 1 , em su efikasnija i laksa za odrzavanje, a i koliko mi se cini , dodeljen je neki ugovor nekoj firmi koja ide i odrzava ih, tako da lomljenje stakla,lepljenje propagadnog materijala i sl. Ne predstavlja problem. Drugo ispravka, ta stajalista na koja Aca604 misli su bila pre jedno malo vise od 10tak godina i da jeste,decurlija isla i lomila,ali situacija je skroz drugacija sad ,ima mnogo vise policije u Surcinu, i tako da lako moze to da se resi sad.
 
strasno, ne zna se ko je gori

ja bih licno rekao opozicija jer lepe mnogo vise nalepnica
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=614421#p614421:3f590l1l je napisao(la):
Hyung » Sub Apr 06, 2019 2:42 pm[/url]":3f590l1l]Opozicija u ulozi ,,Napredniji od naprednjaka"
Zeleni venac
Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1
file.php

file.php

file.php

file.php

file.php
S...a su i naprednjaci i "opozicija". Ovo lepe "hipsteri", "influenseri", "Beograđani" čiji su se roditelji spustili sa nekih brdina i napredovali u stranci. Šta postižu ovim? Vlast će dati ostavku zato što su izlepili stajališta? Ne glasam uopšte jer nemam za koga. Kada se pojavi neko nekompromitovan, inovativan, obrazovan, dobronameran, neiskvaren, neko sa stručnim ljudima koji će brinuti o ovom gradu, tada ću dati glas "Gradonačeliniku" (ne "Kradonačelniku"). Sada se njihovi potomci bune protiv političkog sistema, protiv autokratije (dobar je bio Tito), slobode govora... Toliko su mi odvratni i tolike štetočine da će ovaj ogavni Vesić vladati Beogradom još dugo,dugo... Beograd će u budućnosti biti grad bez drveća, bez dovoljno parking mesta, bez dovoljno kanti za smeće, sa nadogradnjama i ostalim lepotama. Ko nam je kriv kada očigledno nismo kulturan narod.
 
Ово лепљење плаката као и лепљење свих других плаката па и не политичких (од огласа за откуп лап топова до реклама за концерте и позива на стадионе) је слика и прилика културе нашег народа уопште, без везе са политичком припадношћу.
 
Stabilna stranka na nasem podneblju: “Otkup Laptopova”
Dugogodisnja i dosledna kampanja, da se kandiduju sigurno bi presli cenzus
 
Не бих се ја зај...... ни са КАМАГРА ГЕЛ-ом. Имају и они итекако стабилно гласачко тело. :)
 
Postavljena nova (staklena) stajališta u paru na stajalištima duž Batajničkog druma, na stajalištima - Elektronska industrija, Preduzeće "Galenika Magmasil", Zemun (Gornji grad) (za sada) samo u smeru ka periferiji.
Na stajalištima - Koka kola i Batajnica (centar) su postavljena prošle godine.
 
Ја имам питање, коме слати дописе за уређење појединих стајалишта...? У Омладинских Бригада је стајалишта Ерпорт Сити према Општини толико пропало, да слободно се човек може решити камења у бубрегу доживотно... 10 линија аутобуса пролази ту, а колотрази и кратери су све више израженији... Слао дописе граду са све сликама, они ме бацају на другу инстанцу већ 2.године... Има ли тамо ико мозга?
 
Stanica "BELI POTOK /KUMBARA/" u smeru ka Beogradu dobila je novu infrastrukturu.
 
Vrh