Šta je novo?

Стајалишта

Станица Максима Горког ка Звездари је померена 50 метара напред, скинута је надстрешница и свака част ономе ко је помери јер се силази на шљунак поготово сада у овим кишним данима.

Послато са ST26i уз помоћ Тапатока
 
Вероватно је измештена због зграде која се гради иза бивше станице, само што се дуже време не гради па мислим да јесте трајно.

Послато са ST26i уз помоћ Тапатока
 
Било би добро да је ту и оставе док не среде тај део булевара, јер кад бус стане на ту станицу кола се наређају иза и блокирају раскрсницу.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
 
Нека је само нека врате надстрешницу и нека асфалтирају тај део.

Послато са ST26i уз помоћ Тапатока
 
Устаничка постаје лавиринт, од фрижидера. Ова трафика је додала 5. фрижидер, а друга трафика поред ње има 3 за сад. Питам се која је граница..
71f9fb66693be13e2a8650a67cd1c591.jpg


Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
 
Па јел ти мислиш да ти људи који раде у тој трафици треба да живе од исте? Зашто им отимаш то? Нема се пара, општа је беспарица, а ти и то мало црно испод ноктију отимаш? Извини, и ја сам радио у државној фирми (ХВАЛА БОГУ ПА САМ ЈЕ НАПУСТИО), па су се распали, буди срећан Шоми што и кад дођеш на ту трафику или продавницу што има ко да те услужи!
 
Kakve veze ima radnik u trafici sa frižiderom i bahatim vlasnikom? Ceo taj deo na okretnici je uzurpiran sa gomilom frižidera, čim neko stane da nešto kupi, ne može da se prođe, nego mora okolo. Ovo već prevazilazi granicu normalnog. Em što ima unutar trafike frižidera, em što ima spolja, on hoće još da načička tu.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=627877#p627877:34aknptw je napisao(la):
Gaspar18 » 06 Јун 2019 12:09 am[/url]":34aknptw]Па јел ти мислиш да ти људи који раде у тој трафици треба да живе од исте? Зашто им отимаш то? Нема се пара, општа је беспарица, а ти и то мало црно испод ноктију отимаш? Извини, и ја сам радио у државној фирми (ХВАЛА БОГУ ПА САМ ЈЕ НАПУСТИО), па су се распали, буди срећан Шоми што и кад дођеш на ту трафику или продавницу што има ко да те услужи!

Хахаххахахахахах, црно испод ноктију? Другарица ми ради у здравој храни, њихов пазар за једну смену иде од 250 000 до 300 000. Лик заради све месечне плате радника за једну смену једног дана ... колико ли заради једна трафика на терминусном стајалишту за смену не могу ни да замислим.

Ти си мало пермутовао зараду радника на трафици са зарадом газде трафике. Радник црнчи за мизерију и гледа да му неко не украде нешто јер му газда све одбија од ионако бедне плате. Али газда ... тај нема никакво црно испод ноктију. Поготово не газде трафика у БГ.

Али без обзира на то, фрижидери могу да се поставе да мање сметају. На овој трафици се налазе на позицији уласка путника на трећа врата. Тротоар је смањен на 15 центиметара. Замисли сад ту сцену у шпицу. Пристају два аутобуса, људи истрчавају испед аутобуса у покрету да заобиђу фрижидер јер је тротоар заузет купцима на трафици. Питање је до сада како још нико није страдао.
 
Gaspar18":3q5ql6n8 je napisao(la):
Па јел ти мислиш да ти људи који раде у тој трафици треба да живе од исте? Зашто им отимаш то? Нема се пара, општа је беспарица, а ти и то мало црно испод ноктију отимаш? Извини, и ја сам радио у државној фирми (ХВАЛА БОГУ ПА САМ ЈЕ НАПУСТИО), па су се распали, буди срећан Шоми што и кад дођеш на ту трафику или продавницу што има ко да те услужи!
Имаш ли ти и грам мозга у тој глави?
Ево фотке долине фрижидера, ионако мала окретница је још више смањена. И да, спорна трафика већ има 6 фрижидера од којих је један дупли кока коли, овај не 7.
044bd1c97c2c1044b8f3f16427f5faa1.jpg


Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
 
Бахатост газде и аљкавост инспекције због толерисања овог вашара. А Филипа су одмах пријавили за сређивање.
 
Da li zna neko da li je na 94 uvedena stanica petlja radnicka, danas sam prosao sa 53 i on je stao na petlji sad ne znam da li to isto vazi i za 94

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
 
Kada sam prolazio danas tramvajem,video sam da ima stajaliste,tako da verovatno da stoji 94.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=636549#p636549:2hydjepp je napisao(la):
kruuki » Pet Jul 05, 2019 8:29 pm[/url]":2hydjepp]Kada sam prolazio danas tramvajem,video sam da ima stajaliste,tako da verovatno da stoji 94.
To što ima iscrtano za stajalište , ne znači i da se isto koristi. U Bulevaru heroja sa Košara i u Španskih boraca (između Bulevara Zorana Đinđića i Bulevara Mihajla Pupina) imaju iscrtana stajališta pa ih nikad nisu stravili u trajnu funkciju. Stajališe u Španskih boraca bilo aktivno samo u vreme radova na Gazeli , kada je 74 išao prekonBrankovog mosta i Zelenog venca.
 
Autobusi su poceli da koriste autobuska stajaliste ispod Mosta na ADI,konacno je stavljena I tabla sa spiskom linija,a za liniju 94 nemam informaciju da li autobusi staju..

Sent from my SLA-L02 using Tapatalk
 
To je trenutno ozbiljan problem pošto većina autobusa samo projuri pogotovo na gornjem stajalištu tj liniji 94. Treba vozačima dati jasna uputstva da se obavezno staje što se inače i podrazumeva čim je uvedeno stajalište.
 
Ja mislim da na njihovom monitoru u koji ubacuju svoju vozacku karticu,postoji spisak svih stajalista na trasu,kao sto vec postoji na bus plus validatorima...ja sam danas putovao sa 88 na Nbgd,I bus je stao na stanicu,uz izgovoreno ime stajalista...ko ne stane na stanicu,svakako od danas pravi sebi problem Bez potrebe...

Sent from my SLA-L02 using Tapatalk
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=636611#p636611:3g84jm5a je napisao(la):
predrag1978 » Sub Jul 06, 2019 1:28 am[/url]":3g84jm5a]Autobusi su poceli da koriste autobuska stajaliste ispod Mosta na ADI,konacno je stavljena I tabla sa spiskom linija
Koje linije ga koriste?
 
Autobusko stajalište ispod petlje.
pruga-most-preko-ade-tramvaj-jul2019-15.jpg

pruga-most-preko-ade-tramvaj-jul2019-16.jpg


Autobusko stajalište na petlji.
pruga-most-preko-ade-tramvaj-jul2019-12.jpg


Tramvajsko stajalište na petlji.
pruga-most-preko-ade-tramvaj-jul2019-22.jpg
 
Vrh