Šta je novo?

Big Rakovica (bivši Capitol Park)

Koton je bas super brend i radujem se sto ce doci u CP, oni kazu ovog meseca, ali ne preciziraju kada tacno. F&F su odlicni, iako skupi, ali outlet ce valjda biti nesto povoljniji, mada outleti kod nas i nemaju velika snizenja kao u inostranstvu. ( a cesto drze i novu robu!)
 
25. oktobra je otvaranje novih prodavnica, objavili su na fejsbuk stranici
 
25-ог је отварање нових продавница као и прослава годишњице отварања.
 
Имаш све на њиховој ФБ страници.
F&F дефинитивно најскупљи.
 
Jel se zna sta ce biti na preostalom neizgradjenom delu?
 
Да се ја питам, отворио бих самоуслужну перионицу.
 
Почела је изградња треће фазе. Да ли се зна шта ће бити од продавница?
 
Ima pumpi i to na 2km, NIS u Vareškoj i Petrol ispod Uradi sam na Vidikovcu...ima još pumpi relativno blizu a tek uslužnih perionica...
 
to je sve u praktično jednom pravcu. Miljakovac, Kanarevo, Kneževac, Kijevo osim male NIS pumpe nemaju nijednu.
 
Pa Kanarevo i Miljakovac imaju pumpu pored stare Miljakovacke pijace koja im je mnogo bliza od Capitola. Sto se tice Kijeva, bolje da naprave pumpu unutar kruga DMB-a, mislim da tamo vec postoji neka polu napustena koja je interno koriscena.
 
Postojala je pumpa na zadnjem ulazu u DMB blizu manastira, na samoj krivini. Pravac je dosta prometan i blizu je Capitola. Meni od kuće je najbliža pumpa ta mala NIS - 3 km, posle toga nemam ništa u krugu od 6 km. Da sam na vrhu planine imao bih pumpu pred kućom - Tara, Divčibare, Povlen itd imaju pumpu na vrhu a ja ovde gde oko mene živi hiljade ljudi i vozi se hiljade kola nemam nijednu. Bukvalno komunalni problem. Uporedi to sa recimo Kaluđericom koja ima 6-7 pumpi, Altinom koja ima isto toliko, itd.
 
Znam da dolazi delfi knjizara i da se gigatron širi na veci lokal. To je sigurno.
 
Delfi onda mozda seli onu knjizaricu iz RK Beograd zgrade u Vareskoj. :/
 
BIG je preuzeo Capitol park... ovo znači dve stvari 1. definitivno se odustaje od lokacije kod Metroa, i 2. verovatno će biti u dogledno vreme ozbiljnija nadgradnja Capitola kako bi se iz strip malla pretvorio u pravi zatvoreni mall. Svi objekti sada u njemu su montažni i izmene se mogulako izvršiti.

Insajderska info - biće i Woby Haus.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=665143#p665143:132r789e je napisao(la):
tragac » Mon Sep 30, 2019 12:07 pm[/url]":132r789e]BIG je preuzeo Capitol park... ovo znači dve stvari 1. definitivno se odustaje od lokacije kod Metroa, i 2. verovatno će biti u dogledno vreme ozbiljnija nadgradnja Capitola kako bi se iz strip malla pretvorio u pravi zatvoreni mall. Svi objekti sada u njemu su montažni i izmene se mogulako izvršiti.

Insajderska info - biće i Woby Haus.


Ovo za konverziju, je l' to neka glasina ili nesto drugo? Posto BIG ima mislim i onaj Aviv Park u Pancevu (ako se ne varam) koji je isto strip mall.
 
ne, ali je evidentno. Jer ovo je odlična lokacija gde nemaju konkurenciju, nema tržnih centara baš blizu.
 
Ma neće da ga pretvaraju u mall, gde bi našli tu računicu. Imaju retail park koji radi i zarađuje pare, zamisli sada da kažu "e, pretvaramo ovo u gradilište na jedno 3-4 godine na napravimo skuplji zatvoreni centar". Nema šanse, mogu da ovde nešto dograđuju, sređuju ili šta već, ali da prave velike zahvate na nečemu napravljenom pre 2 godine, ne vidim rezon.
 
Misli na fuziju koju je Big nadogradio na svom prvobitno retail parku u Novom Sadu
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=665204#p665204:1fsh6lf6 je napisao(la):
DusanBG » Pon Sep 30, 2019 4:38 pm[/url]":1fsh6lf6]Ma neće da ga pretvaraju u mall, gde bi našli tu računicu. Imaju retail park koji radi i zarađuje pare, zamisli sada da kažu "e, pretvaramo ovo u gradilište na jedno 3-4 godine na napravimo skuplji zatvoreni centar". Nema šanse, mogu da ovde nešto dograđuju, sređuju ili šta već, ali da prave velike zahvate na nečemu napravljenom pre 2 godine, ne vidim rezon.

Uspešnu fuziju Big je već uradio na svom prvom objektu Big Shopping Centers Novi Sad
Retail park + Shopping mall

https://youtu.be/9f6xxjocRoQ


U capitolu bi to bio deo između dis marketa i epic igraone za decu
 
Vrh