Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Недавно обновљена улица Кнеза Вишеслава кроз Кошутњак снимљена данас:













.................................

Скидање старог слоја асфалта у улици Ратка Митровића, снимљено данас:











 
завршили су улицу у Мештровићевој. тротоаре још нису
377989bf0acd1852f21260e1d24fefbf.jpg


Послато са Nokia 7 plus помоћу Тапатока
 
само фали 5 лежећих полицајаца који су били раније ту, али контам да ће то урадити у наредном периоду
 
Ovi u Barajevu mi deluje kao nešto što sam svojevremeno vozio bicikom kada sam se vraćao sa Kosmaja. Deluje idealno za jedno brdsko bicikliranje.
 
Kneza Višeslava je uska za današnje automobile i zbog slivnika baš stresna za vožnju...valjda su to uradili a ne odradili...
Radi se u Boška Petrovića i okolnim prolazima...slike kasnije...
 
Улица Ратка Митровића на раскрсници с Јабланичком, данас:





Сарајевска је била ископана у дужини од шездесетак метара ради спајања подземних инсталација с градилиштем (и новом зградом) Скајлајна; јуче су припремали подлогу за асфалт:



Улица Кнеза Вишеслава код Мека: овај и још један сливник код Лидла су рађени бар недељу дана: једна група радника ископа стари асфалт и утонулу решетку, то стоји неколико дана, друга група нанесе бетон - који изгледа недовољно квалитетно, без арматуре за таква места која трпе ударце и велико оптерећење градских аутобуса - и, на крају, трећа екипа која све то закрпи асфалтом; за то време кола налећу (ноћу) на слабо обележено место (код Лидла), поломе крхку, преосталу ножицу знака па је оно неколико дана скроз необележено ... :



 
Nekoliko slika rekosntrukcije ulice Marijand Grrgoran,koja je probila rok.Trebalo je da se završi 20.avgusta rekonstrukcija,a evo danas se još radi.Slike su brzinske,tako da nisu nešto.
Slike su prevelike,pa sam ih skrinotivao,ali ih nisam skratio.
 
почели су да асфалтирају и тротоар у Мештровићевој. биће слика када заврше све
 
Је л су у М. Грегоран смањили ширину улице или ми се чини...? А за Мештровићеву, је л се зна да ли је у плану и асфалтирање улице или само тротоари. Видим да су у целом Јерковићу асфалтирали паркинге једино овај велики на врху Мештровићеве који је у очајном стању нису.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=645936#p645936:26p3bfjq je napisao(la):
marrecar » 06 Aug 2019 02:36 pm[/url]":26p3bfjq]

Evo konačno došli da "srede" ovo, tri meseca nakon prvobitne prijave Beokomu, i naknadnih nekoliko prijava. Ulegnuće je zakrpilo Srbija Put, ne znam iz kog razloga, prvi put ih vidim. Ali su koristili ovu novu metodu. Gledao od početka do kraja. Mašina je zaista impresivna. Mada rezultat mi nešto nije najsrećniji, videćemo za par dana. Smatram da ovo ulegnuće, koje je sada daleko veće nego od prvobitne prijave, kako po dubini, tako i po površini, nije pogodno za ovakav vid popravke. Pri tome nije sređena cela površina, mada možda grešim. Videćemo kako će se držati u narednom periodu, ali mi je ova metoda baš nekako bezveze. Rasipa se asfalt na sve strane, izgleda kao da je nabacan tucanik, ne izgleda kao da je spojeno i čvrsto. Naravno, nije bilo utabavanja, ni ručnog ni sa onom malom mašinom. Nadam se iskreno da će ovi biti dobro jer mi je više preko glave da me u sred jutra bude kamioni i kombiji koji kao ludi prelaze preko rupe i naprave buku i probude me iz sna iznenada.

Mali apdejt. Posle par nedelja i nekoliko kiša, sitan kamen je sklonjen sa ulice. Udubljenje nije popravljeno, i dalje je tu. Mada nije baš kao ranije, ali i dalje postoji i i dalje predstavlja problem u saobraćaju. Kada su "popravljali" taj problem, izgleda da su radili kroz celu ulicu i popunjavali neke rupe, koje su malo bolje urađene. Juče su došli da rade sporednu ulicu, isto celu popunili iako ta ulica nema asfalt. Rano je da dam konačan zaključak, ali sam baš gledao neka kola koja su prolazila par sati posle popravke. Vozač zakočio, polako prešao preko tih popravki, a kola samo skakutala s jedne na drugu stranu od kvaliteta.
Ne znam, ali meni se ovo uopšte ne dopada. Nisam uopšte zadovoljan kvalitetom, ali i činjenica da se troši više materijala nego starom metodom.
 
ево део тротоара у Мештровићевој
cc7f9ee7f21e119025995507dc503b9d.jpg


Послато са Nokia 7 plus помоћу Тапатока
 

Pogledajte prilog 1
Marijane Gregoran jutros.
Gledam li ja nešto pogrešno ili su šahte koje se postavljaju po sredini na "nuli" iako nisu postavili završni sloj asfalta?
 
Asfalt oko šahtova će razbucati i onda će podići šahtove. Tako su uradili u Patrisa Lumumbe, a i u gornjem delu Marijane Gregoran.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Dokle god Beogradput ima monopol, skupo cemo placati nekvalitet.
Unistili su konkurentske firme, tako sto im nisu davali poslove i sad smo ostali osudjeni na ovo mrcvarenje...
Jedan slivnik se radi 4-6 nedelja, trebaju im tri ekipe sa dodju da rese jedan slivnik- prosto vredjanje inteligencije.
 
Vrh