Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Garantujem da namerno ne staju jer im je "teško" da se uključe levo zbog gužve.
 
Треба ту поставити рампу очигледно, много бу**** налети на тој раскрсници. Беше ту у близини Нана?
 
Da li bi i u kojoj meri pretvaranje skretanja u Bul. vojvode Mišića u slepi krak , uticalo na prohodnost saobraćaja na Senjaku? Da Koste Glavinića postane slepa ulica , ali da postoji skretanje u Jovana Ristića i obrnuto.
 
Da li može neko da mi objasni šta se dešava sa trolama u Vojislava Ilića. Danas sam najpre video trolu sa papirnom oznakom "29A" , da bih nešto kasnije video sa natpisom na disleju "29L Slavija". Takođe , kod Albanije su viđeni autobusi sa oznakama "21A" i "29A".
 
Toplotni udar na 30 stepeni pa ko ne trokira. Šta se tek dešava na 40.

Ipak je to viša sila u gradu koji sve više liči na zoološki vrt. :D

Šalu na stranu vremenom opšti utisak "gde Beograd počinje red prestaje" sve više liči na stvarnost a ne na noćnu moru.
 
Kako opet? Od kako su uzeli da rade raskrsnicu 27. marta i Takovske , trole su zamenili autobusima , jer mora da se isključi kontaktna mreža , a i pitanje je da li trole mogu da toliko razvuku kontaktne šipke da se one ne otkače zaobilazeći zonu radova. Inače danas sam od Muzeja Jugoslavije do Takovske putovao 55 minuta.
Takođe , čini mi se da je GB 458 (nije moglo lepo da se vidi , jer su brojevi bili podosta izbledeli) , ima čukanje sa vozilom kod Dr Dragiše Mišović , smer ka gradu. Taman autobus krenuo da izlazi iz stanice , a neka bu**** krenula da ga zaobilazi , i eto kontakta. Šta je na kraju bilo , ne znam , ali svi smo morali da pređemo u drugi autobus , jer su vozači krenuli da se raspravljaju. Vozač kola krenuo da napada vozača autobusa kako ga je udario , a vozač autobusa da nije , i tražio da mu vozač kola pokaže gde ga je to udario. Ono koliko sam uspeo da vidim , rekao bih da masterijalna šteta nije uopšte velika. Na kraju je vozač autobusa zvao nekog sa mobilnog.
 
A da, zaboravio sam na radove u 27. marta.
Toliko su grada razrovarili da ne stizem da ispratim sva zakrcenja.
 
Baš pre neki dan pričam sa majkom , i kada sam krenuo da joj objašnjavam šta je sve zakrčeno , zaustavi me u jednom trenutku i kaže da ne pričam više , da će je zaboleti glava ako nastavim. A sve počelo pitanjem da li se vraćaju trole od ponedeljka , pošto se otvara Trg republike.
 
Sinoć sam se vraćao iz Cvijićeve malo posle 23h. Sa 28A došao do Politike i prešao na suprotnu stranu da čekam trolu 41. Došla trola desetak minuta kasnije. Uđem u nju i tek što smo stigli kod Glavne pošte , trola stala. Izašao vozač i posle pola minuta otvara vrata i obaveštava nas da trole ne idu dalje , sudar na raskrsnici. Dva kretena sa nekim malim automobilima , zveknuli jedan u drugog po sred raskrsnice Bulevara i Kneza Miloša. Milicija propuštala samo autobuse sa linije 23 i kola (smer ka Banjici).

 
Zbog radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u ulici Aleksandra Vojinovića u Resniku, (potpuno zatvaranje u smeru prema pružnom prelazu), koje će izvoditi preduzeće „Infrastruktura železnica Srbije“ a.d. Beorad, u periodu od srede 04.09.2019. do 07.09.2019., doći će do promene režima rada linija JGP-a:

Privremeno se ukida linija broj 506 (Resnik/Edvarda Griga/ – Resnik /Patin majdan/)
https://www.busevi.com/privremeno-se-uk ... 4-09-2019/
 
Kод Старог Сајмишта је застој трамваја и исри не саобраћају ни у једном смеру. Предпостављам да се 7 и 9 преусмеравају на нови мост.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
 
Da li zna neko iz kog razloga samo linija 34 saobraća do Senjaka? 44 se okreće na kružnom toku kod Topčiderske zvezde.
 
Zbog održavanje auto trke pod nazivom „Nagrada Beograda 2019“, u Bulevaru Milutina Milankovića na delu od ulice Omladinskih brigada do ulice Antifašističke borbe (bez raskrsnica), u periodu od petka 06.09.2019. od 12:00 časova do 08.09.2019. do 24:00 časa, menja se režim rada linije JGP-a, na sledeći način:

Vozila sa linije 67, u oba smera, će saobraćati: Antifašističke borbe – Bulevar Arsenija Čarnojevića – Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom
Vozila sa linije 71, u oba smera, će saobraćati: Bulevar umetnosti – Bulevar Zorana Đinđića – Omladinskih brigada – Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom
Vozila sa linije 94, u oba smera, će saobraćati: Antifašističke borbe – Bulevar Arsenija Čarnojevića – Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom
Vozila sa linije EKO 1, će saobraćati: u smeru ka naselju Belvil: Antifašističke borbe – Jurija Gagarina – Marka Hristića – Bulevar Crvene armije – NASELJE BELVIL; u smeru ka Vukovom spomeniku: Đorđa Stanojevića – Bulevar Crvene armije – Jurija Gagarina – Antifašističke borbe i dalje redovnom trasom
Privremeno se ukidaju stajališta:

„Blok 24“ u oba smera, za liniju 67
„Milutina Milankovića“ u smeru ka Novom Beogradu za linije 67, 94, EKO 1
„Španskih boraca “ u oba smera za linije 67, 94, odnosno u smeru ka Vukovom
spomeniku za liniju EKO 1
„Bulevar umetnosti“, u oba smera, za linije 67, 71, 94, odnosno u smeru ka Vukovom spomeniku za liniju EKO 1
„Omladinskih brigada 1“ u smeru ka Zelenom vencu, za linije 67, 71, 94, EKO 1
„Blok 29“ i „Fakultet dramskih umetnosti“, u oba smera za liniju 71
„Blok 28“ u smeru ka Zelenom vencu, za liniju 71
„Airport City“ u smeru ka Vukovom spomeniku, za liniju EKO 1
https://www.busevi.com/izmene-na-linija ... 6-09-2019/
 
Zbog radova u Ace Joksimovica u zoni Super vera za vikend ce linije 89, 37 i 50 ici trasom kroz Ratka Mitrovica i Djordja Ognjanovica umesto Trgovackom i Ace Joksimovica, dok ce linija 52 ici Trgovackom, Ibarska Magistrala, Vinogradski Venac umesto kroz Ace Joksimovica i Jablanicku.
 
У најгорем периоду шпица, без два везана поласка на 610, од Општине Нови Београд бродолом до Саве...
-
14 и 20
Наилази Соларис са 85, празан, на Општини препун
М серија са 708, празан, одатле препун
76 који је ретко пун, већ у соло није било места
Два везана 73 зглобна прошла крцата, али генерално Општина Нови Београд је критична станица...
Даље, у периоду од 14 и 25, до 14 и 40, 5 аутобуса 94, на Ерпорт Ситију, 3 отишла пуна ко чеп, а од 610 и 73 ни корова, остала два 94 су покупила мене и још 20 људи који нису имали намеру да се гужвају...
То није данас, то је сваки дан од 10 до 20 од Општине Нови Београд ка Сави
 
Viđen popodne autobus na liniji 89 na Autoputu kod Autokomande , normalno primao putnike.
 
Ili je dobio iberturazu pa stao kod autokomande, ili su resili i da 89 ide do Mirijeva preko autokomande :). Predpostavljam da je bio 70 sa pokvarenim displejima.
 
Displej je bio ispravan , zato što je ispisvalo i naziv terminusa , koji je bio pokretan , ispisan u jednom redu. U pitanju je smer ka Kosmaju.
 
Vrh