Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Hosting je kod mcloud-a ali moguće da su u nekoj vezi sa sbb-om.
 
Mcloud nije najavljivao radove ali su imali prekid od 10 do 12:30 kada BB nije radio.
 
pitam ovde jer ne znam gde bi najvise odgovaralo: zasto imamo temu za svaku zgradu u bnv-u? da li je svaka toliko monumentalna da bas svaka zasluzuje posebnu temu?

ovo sam odavno hteo da pitam al eto tek sad se setio...
 
Imamo temu za svaku zgradu ali grupisano prema bloku u kome se objekat nalazi. Tako su recimo grupisani objekti "Vista" i "Pogled na park" u okviru jedne teme. Grupisanjem se smanjuje broj tema a u odnosu na to da li je blok u izgradnji teme su raspoređene u dva podforuma.
 
Pozdrav svima, sve pohvale za sajt i forum. Ne uspevam da nadjem temu projekat u izgradnji za Square 43 u Milutina Milankovica. Da li korisnici otvaraju ove teme ili administratori?

Hvala
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=668868#p668868:xtsywg8x je napisao(la):
BS011 » Pet Okt 11, 2019 11:14 am[/url]":xtsywg8x]Pozdrav svima, sve pohvale za sajt i forum. Ne uspevam da nadjem temu projekat u izgradnji za Square 43 u Milutina Milankovica. Da li korisnici otvaraju ove teme ili administratori?

Hvala
Deo tema su otvorili članovi foruma ali je svakako preporuka da mi putem privatne poruke pošaljete predlog pre otvaranja pošto se dešava otvaranje teme koje već postoji. O stambenom projektu u bloku 43 možemo diskutovati u temi Razni projekti kao i u slučaju projekta City Residence Vračar koji je Sole pomenuo.

Link ka temi "Razni projekti" viewtopic.php?f=21&t=546&start=6525
 
Moguće da ti u korisničkom kontrol panelu nije dobro podešena vremenska zona. Odlaskom u korisnički kontrol panel i odeljak "Podešavanja foruma" potrebno je podesiti vremensku zonu u zavisnosti od toga odakle koristiš forum.
 
Где могу да се прочитају импресије БеоБилдера који су се дружили у Коларцу?
 
По мени, Екстеријер и ентеријер су требали да иду испод подфорума Регионални развој :sesir:
 
Hvala na sugestiji, pomerio sam ispod "Ostalih diskusija" gde je podforum "Regionalni razvoj"
 
Ovo:
"poslato sa ... telefona"

Nisu mi otpale oci zbog tog dodatnog teksta korisnika koji salju sa mobilnih telefona, ali mislim da je postalo nepotrebno, ako je ikad imalu neku svrhu. Ruži forum i malo je rastarela fora.
 
Ako smeta, skloniću. To stoji po difoltu, samo sam promenio model telefona kada sam prvi put podešavao opcije.

Meni je lično vrlo krivo što kada pristupam forumu "preko telefona" ne mogu da lajkujem tuđe postove.
 
Može u temu - Srbija crna strana medalje
 
Gde bi bilo najbolje da se postavi "P O Z I V za podnošenje ponuda za javnu nabavku usluga „Izrada projekta žutih traka i izdvojenih nezavisnih trasa linija JLPP –a“, redni broj javne nabavke 17/19", obzirom da se tiče i gradskog prevoza i saobraćajne signalizacije?
 
Vrh