Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

P7cDd4a.jpg
Braće Srnić, Medaković III...
Parking za vozila postoji u Mokroluškoj ulici, ali gledati svog četvorotočkaša sa terase...
Neprocenjivo.
 
"Ма само минут да истоварим робу за киоск", и оста читаву вечност, и то баш на аутобуском стајалишту (#2097) за 70,72,74,75 и 613 ! А ти народе се сналази како да уђеш у аутобус кад дође.

Pogledajte prilog 1
 


Zovem Parking servis da prijavim ovog bahatog, kad mi traže broj telefona, adresu, ime i prezime i ne može anonimno.

Ako se pitate zašto nisam hteo da ostavim podatke - zato što sam na auto-forumu čitao da je lik bez problema saznao ko ga je prijavio na prijavnici Parking servisa (tamo gde se podiže auto) i zbog toga se trudim da ne ostavljam podatke. Znam da mogu i preko Tvitera da me nađu, ali ipak to ne ide baš toliko prosto.
 
Debili oće da te čuju kad dođu na lokaciju. Bukvalno da izađeš na ulicu i prstom pokažeš na auto.

Lažno i kažeš upravo krećeš na put u inostranstvo.
 
Onda da se zavucemo u rupu, i da svi cutimo... Strah je u kostima. Dva jaja u soferku, kljucem preko vrata, koka kola na soferku, toliko je mogucnosti :)

Ja vise ni ne zovem nikoga, nekad nakupim granja pa bacim na soferku, nekad zavrnem brisace, jednom sam iz kante izvadio kese sa djubretom, jednom sam skinuo tablicu i ostavio da visi.... sve zavisi od nivoa bahatosti, koliko cu biti mastovit.

Ali to radim samo u slucaju da meni licno smeta, da prodjem, ili da se parkiram, ovako kao ovaj na slici, to me ne dotice, ima ko je duzan da sprovodi zakon, ako zeli.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Šta ću, znam par slučajeva kada se neko usprotivio bahatom vozaču (i ja) i uopšte mi ne prija da mi neko nekažnjeno preti.

Sa druge strane podržavam nasilne metode, bilo javno izvedene, bilo tajno pod okriljem mraka. Znam da to vodi u anarhiju, ali zaista ne vidim način kako da se neko ko je bahat prevaspita, tj, promeni ponašanje osim jezikom koji jedino razume, a to je sila.
 
Nije mi nikako jasno. Hotel ima garažu a ovi pametnjakovići parkiraju po sred trotoara.

K6lmQRA.jpg

aXA4abE.jpg

2uBozgM.jpg
 
Trebalo bi omogućiti i privatnim firmama da odnose auta

pa bi tako smanjili bahatost pojedinih vlasnika crnih auta.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=670866#p670866:ffy4pton je napisao(la):
Igor » Čet Okt 17, 2019 7:41 pm[/url]":ffy4pton]Nije mi nikako jasno. Hotel ima garažu a ovi pametnjakovići parkiraju po sred trotoara.
Zato što se radi o diplomatama, i to uglavnom vrlo bitnih i jakih zemalja sveta, pa vozila stalno moraju da im budu ''na gotovs'' za slučaj da izbije neka velika kriza i da oni moraju hitno da se mobilišu i stignu na konferenciju. :roll:

Inače i Blic je pisao o tome. Gamad se ladno parkirala na ulici.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/u-sam ... to/pbz9vtb

EHABHGlW4AEdsEd.jpg:large
 
vF8ZAxv.jpg


I tako... Danas u Bulevaru Zorana Đinđića, negde na početku ulice... Sedim u kafiću, prolaze komunalci, pokazujem rukom, oni kuliraju i prolaze dalje... Sada je i zelena površina postala ok...
 
Evo jedan lagani kombo bahatosti ovih sa diplomatskim tablicama kojima izgleda nista ne sme da se kaze...i treba da zalivaju po nama

Jedan parkirao u raskrsnici, drugi nasred pesackog, pored njh dvojice ovaj treci jos i dobar iako je na liz od pesackog...
 
Сва три аутомобила су од руске амбасаде (број 10 је Русија). Иначе све амбасаде у Београду се понашају на сличан начин, када је реч о паркирању возила са дипломитским таблицама. Нажалост али тако је. Неко се позива на имунитет (највише из "уса" амбасаде), неко на наше грађане како исто паркирају, тако да .....
 
Па ако стварно погледамо око себе они нису ништа бахатији од осталих суграђана који се паркирају где год и како год стигну. Зашто да очекујемо од других да се не понашају тако?
 
Za nase babune jos postoji teoretska sansa da dobiju kaznu ili pauka, a za ove nema nikakvih konsekvenci. Inace na cosku nepunih 30m omaju rezervisan parking sa cuvarem i parking u zgradi ali ko ce jos da se muci da otvara vrata od garaze...
 
Што опет није у реду, јер иди у иностранство па паркирај тако па ћеш да видиш шта ће да се деси па нека си петсто пута са каквим год таблицама.
 
Ništa, i u Nemačkoj je ludilo sa parkiranjem. Imaju mašte koliko ima duša poželi. Često kolege ne mogu da provuku bus pa ostaje samo pozivanje policije. Tada uglavnom izlazi mazgov u pidžami.
Jedino što ne blokiraju pešačke, to ne rade.
 
Vrh