Milos76 » Sre Nov 06, 2019 2:50 pm napisao:proj » Sre Nov 06, 2019 12:09 pm napisao:@Duško, @Milos76 Sta se desava u naselju?
Jutros nam je ruuža, procvetaalaaaa...

Moderator: Igor
Milos76 » Sre Nov 06, 2019 2:50 pm napisao:proj » Sre Nov 06, 2019 12:09 pm napisao:@Duško, @Milos76 Sta se desava u naselju?
Jutros nam je ruuža, procvetaalaaaa...
https://invite.viber.com/?g2=AQB2OFuiUFRpi0pfew1cR8GzPItvBtinCpxUSD8B%2Bl0N3GCymDMGJNtN6%2FdQ%2Bw6ocecazk napisao:Molim komsije za link za G2
Skucanica » Pet Nov 08, 2019 10:38 am napisao:Komsije,
Dugo nisam bila aktivna, ali konacno smo preuzeli svoj stan. Imamo problem sa prikljucenjem struje, ako je jos neko imao molim vas podelite svoja iskustva.
U EDB kazu da posto smo u D zgradi ne mogu tek tako da nam ukljuce struju, nego nam traze da im dostavimo od GDS neku potvrdu o izmirenim obavezama prema rezervnom snabdevanju.
Zvala sam GDS, oni mi se smeju eto kako bas nama to traze, a niko nikada nije imao takav problem.
Pomazite, izludela sam vec milion puta, a sad cu da upucam ili sebe ili nekog iz GDS ili nekog iz EDB.![]()
Čestitka novim upravnicimaDuško napisao:Pitao sam za onu svraku gde ste me uputili...
Ništa ne znaju!
Ni odakle je, ni ko je poslao, ni šta radi tu...
Vidim razumete se u dosta stvari, od građevine, statike preko advokature i prava do profesionalnog upravljanja...
Molim Vas da me uputite gde da se raspitam dodatno po ovom pitanju?
Unapred hvala!
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=674869#p674869]lanmibg » Uto Okt 29, 2019 4:48 pm[/url] napisao:Kad vec iznosis podatke onda se malo bolje raspitaj.
Smena upravnika nigde nije zapela, vec je nedostajao jedan papir u dokumentaciji koja je predata u opstinu.
Isto tako, dokument je na neciju srecu ili zalost vec predat, i ocekuje se resenje.
Drugo, to sto trenutni profesionalni upravnik prica, prica kao i do sad.
Procitaj lepo zakon i sta pise u istom.
Mandat novog upravnika pocinje danom smene. Tako da odluka o razresenju stupa na snagu danom donosenja. Profesionalni upravnik je trenutno u otkaznom roku.
Prema tome, zamolicu da se ne iznose neproverene informacije i ne stvara zabuna.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Uja ode vam Rakulj.Milos76 napisao:Nakon današnje prepiske komšija na viberu, vezano za problem sa grejanjem (koji je otklonjen), shvatim da je zapela smena upravnika, kako sam već i načuo. Komšije koji su izabrani se u prepisci predstavljaju kao upravnici, a stari PU kaže da nije smenjen i da oni ne mogu da se potpisuju kao upravnici. Odem na registar stambenih zajednica, kad ono šok. Svi zahtevi za smenu su odbijeni. Neverovatno je da ljudi koji su preuzeli odgovornost za smenu PU i upravljanje ulazima ne poznaju elementarne formalno pravne procedure za smenu. Najgore u svemu ovome što se javno ne obaveste ljudi na glavnoj viber grupi, da svi znamo šta se desava. Videćemo kako će se dalje stvari odvijati...
Slazem se. Ne vidim razliku izmedju ovoga i restoranske ventilacijeMilos76 napisao:@Terazije ne vidim razlog za trolovanje ovde. Ajde da ne pametujemo i da uradimo nesto konkretno za dobrobit naselja.
Tako da, posto su najzad novi upravnici registrovani, molim upravnike a posebno iz broja 21 (da ne imenujem ovde) da obustave zastakljavanje terase koje je upravo u toku!
Naravno da ce biti prijavljeno, sve sto je uradjeno protivno zakonu i bez dozvole i saglasnosti.Dr.iox napisao:Slazem se. Ne vidim razliku izmedju ovoga i restoranske ventilacijeMilos76 napisao:@Terazije ne vidim razlog za trolovanje ovde. Ajde da ne pametujemo i da uradimo nesto konkretno za dobrobit naselja.
Tako da, posto su najzad novi upravnici registrovani, molim upravnike a posebno iz broja 21 (da ne imenujem ovde) da obustave zastakljavanje terase koje je upravo u toku!
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Grupa naselja nije zvanican vid komunikacije iako je jako korisna. Misljenje je izneto upravo tamo gde treba zvanicnom predstavniku. Za pohvalu je obavestenje o radovima istaknuto od strane komsija ali ti radovi moraju da se odobre od zajednice. Sve i da se odobre ne ide bas da se izvode ljudima iznad glava dok prolaze ispod terase. Istog sam misljenja za klime da im nije mesto na fasadi zgrade bez zvanicnog odobrenja zajednice i da u istom koraku sa staklom na terasi vlasnicima stanova koji imaju klime van za to predvidjenih mesta treba javiti da iste uklone ili traze saglasnost odnostalih stanara.lanmibg napisao:Naravno da ce biti prijavljeno, sve sto je uradjeno protivno zakonu i bez dozvole i saglasnosti.Dr.iox napisao:Slazem se. Ne vidim razliku izmedju ovoga i restoranske ventilacijeMilos76 napisao:@Terazije ne vidim razlog za trolovanje ovde. Ajde da ne pametujemo i da uradimo nesto konkretno za dobrobit naselja.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Isto tako, ne vidim zasto o ovoj temi niste pustili poruke na grupi naselja, logicnije bi bilo
Ali lepo je pisati pod pseudonimom tajno.
Ako se zeli dobiti normalno naselje u kome cemo svi uzivati i razvijati ga u nekom dobrom smeru onda treba svi zajedno da se potrudimo i da ne radimo ovakve stvari i da se iste u korenu saseku.
Hoces da zatvoris terasu? Nije problem. Pribavi idejno resenje koje nece kvariti izgled fasade, pribavi dozvolu iz opstine i saglasnost stanara.
Milos76 » Sub Nov 09, 2019 2:08 pm napisao:@Terazije ne vidim razlog za trolovanje ovde. Ajde da ne pametujemo i da uradimo nesto konkretno za dobrobit naselja.
lanmibg » Sub Nov 09, 2019 5:26 pm napisao:A onda cemo tolerisati i ostalih 100, 150 zatvorenih terasa? Druga ce biti razlicita od prve, deseta od sedme, dvadeseta od prethodnih dvadeset. I sta cemo onda dobiti? Drama naselje sa svim mogucim varijantama. Neka nova, savremena arhitektura? Nova dizajnerska resenja? Welcome to Serbia. Ja mogu sve, bas me briga za dozvole i ostale ljude u naselju.
Povratak na “Projekti u izgradnji”
Korisnika u ovom forumu: NRakocevic, Qwerasdzxc99, srdjan i 16 gosta