Šta je novo?

Стајалишта

Stajaliste starije od mene, estetski ne bas najlepse ali funkcionalnije od 90% novih.
 
Било би добро да има више оваквих.
 
Ово код Дасчаре. Има зидано стајалиште преко пута ПКБ корпорације и кланице пре скретања за Падинску скелу.
 
Upravo prolazim preko slavije, postavljene su dve stanice sa nadstresnicom bas na samoj slaviji, gde je privremena stanica za trole koje saobracaju do slavije. (na pocetku pogled parka)

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
 
Trebalo bi u Rakovici uvesti neko stajalište direktno kod Capitol parka.
 
Зашто када постоје 2 и треће је у неписредној близини??????

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
 
Pre neki dan postavljena je nadstrešnica na stajalištu broj 7856 u naselju Gaj, Barajevo. Uglavnom su sad ovakve, ružnjikave, na teritoriji Barajeva.
f6b579c06c86de31ff12e75077bd0381.jpg
c42298860a9aaf27aed7383ed0225638.jpg


Poslato sa CLT-L29 pomoću Tapatoka
 
Ako ništa drugo , barem su ispunile svoju svrhu , štite od kiše i vetra. Dobro sad što je to funkcionalno napravljeno da odgovara gabaritima kučića i mački , to je druga stvar. :)
 
Металне надстрешнице боље штите од атмосферских појава и непровидне су.
 
Prvo je stajalište "27 marta" (smer ka Kneza Miloša) , a drugo je tačno preko puta stajališta "Profesora Miloša Jankovića" (smer ka centru).



 
Прошлог петка је разбијено стакло на станици Бањица 2 у смеру ка периферији.
 
то стајалиште ће заживети када НЦР отвори зграду и када се заврши БАС. дакле, 2021. године
 
Коначно сам добио одговор за стајалишта код Ерпорт Ситија, и сам надвожњак у Омладинских Бригада, који се мученик пресавио као кифла, да би требало да буде урађена реконструкција комплетне улице након градских и локалних избора... Значи на лето следеће године, ако се изабере прави, онда је то то!
 
Добра прилика да се провуче трамвај дуж Омладинских бригада.
 
Stajaliste u BO prekoputa Hrama postaje nepodnosljivo i sve manje funkcionalno. Nadstresnice su preblizu ivicnjaku i onemogucavaju ulazak i izlazak iz vozila. "Bastice" drveca su postale blatnjave jame koje dodatno ometaju kretanje. A tu je iznad i kiosk koji sluzi da vec pretesnu lokaciju jos malo ogranici i suzbije pesacke tokove. :bash:

Na bastice treba staviti resetke. Nije normalno da do pojasa stajalista dugackog 30 metara vodi 7-8 prolaza sirine po pola metra!!! A kiosk treba pomeriti 3 metra "na gore", dalje od stajalista.
 
Slažem se, a pride u svako doba dana podseća na mravinjak. Uopšte nije lako doći do željenog prevoza, pogotovu kad se naređa par vozila jedno iza drugog.
 
Problem su oba smera. Previše linija a loše organizovano, pa vrlo često se desi da ti autobus pobegne ispred nosa, zato što vozači koji su treći ili četvrti u nizu, čestoi pribegavaju zaobilaženju onih ispred sebe, ili otvaranju vrata čim stanu, pa ako to primetiš, moraš da trčiš za njim.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=678428#p678428:2ovzfrjc je napisao(la):
savicmi » 09 Nov 2019 12:31 am[/url]":2ovzfrjc]Pre neki dan postavljena je nadstrešnica na stajalištu broj 7856 u naselju Gaj, Barajevo. Uglavnom su sad ovakve, ružnjikave, na teritoriji Barajeva.
f6b579c06c86de31ff12e75077bd0381.jpg
c42298860a9aaf27aed7383ed0225638.jpg


Poslato sa CLT-L29 pomoću Tapatoka

Neverovatno.

Pa zar nije lepse maskirati taj odvratni lim sa reklamom, i pritom i zaraditi + nece biti ni grafita, a i da ih ima opet ce doci sledeca reklama ubrzo...

Na onaj lim sa strane isto isprintati mapu Barajeva i oznaciti gde se nalazimo trenutno. Sa druge strane napravti mesto za oglase i citulje.

 
Vrh