Šta je novo?

HAARP

Dejan Cukić u ulozi Mika Džegera i fantastični Lokner :)
 
HAARP postoji, ali ne u Srbiji. Neke lokacije se znaju. Jedna je na Aljasci, jedna u Kanadi, jedna u Rusiji u Sibiru. Ima ih jos, ali to sad nije bitno. Bitno je to da jedna ista ekipa vlada svim vladama, politicarima i religijama vec hiljadama godina. Oni drze sve poluge moci u svojim rukama. Stampaju pare i odredjuju im vrednost, a ovi vole pare pa se onda taman uklope. Tramp i Putin su njihovi igraci. Oni tacno znaju za koga rade i koje poteze moraju vuci. Od Sirije prave krvavo pozoriste, ciste teren oko Jerusalima, zajedno se zalazu za izgradnju Treceg Solomonovog Hrama u Jerusalimu, a ovamo su kao neprijatelji. Rusi prodaju Siriji S300 i Pancir pa im sve to iskljuce kad Izraelski avioni pocnu tuci. Tako ce i Turcima iskljuciti S400 kad im bude najpotrebniji.
 
Нажалост, у праву си. Мада сад им за Хаарп нису неопходне земљаске станице, све могу са сателита. Још је једноставније јоносферу " побудити " одозго! Што се тиче земље која се зове Русија, шта се у њој променило од 1917-е. Па ништа, једино што су сада заменили улоге. Русија ће бити " добри " полицајац!

Sent from my Armor_3 using Tapatalk
 
Harp postoji svuda gde se koristi VLF opseg za komunikaciju sa podmornicama ili bilo sta, a sto se tice klimatskih promena, izaziva ih sveukupno elektromagnetno zagadjenje planete https://californer.com/dca/an-alternati ... r-10023837
Vilhelm Rajh davno predvideo
Jasno je da, kada naučna zajednica upozorava međunarodne lidere na opasnost od globalnog zagrevanja, pitanje modifikacije vremena u naše vreme dobija naročito veliki značaj. Reich je predvideo promjenu u našoj atmosferi i upozorio gledaoce na sudu da je postojala „planetarna vanredna situacija.“ Vjerovao je da će to ugroziti planetu ako mu se ne dozvoli da nastavi sa svojim istraživanjima. U svetlu informacija koje iznosim, ​​njegovo upozorenje bilo je izvanredno mudro. Njegova smrt i politička destrukcija je tragedija koja se proteže mnogo dalje od smrti velikog čoveka, jer su njegovo znanje i uvid u to vreme u stvari ostali izgubljeni naučnoj zajednici.
https://www.psychorgone.com/or...ng-and ... -emergency
 
I Fizičaru i svima ostalima iskreno savetujem bilo koji bolji kurs iz fizike. Iz njega postaje sasvim jasno i šta je moguće i šta nije, pa vaši zamišljeni "globalni zaverenici" mogu da dube na trepavicama, svi koliko ih stvarno ili tobože ima, pa opet ne mogu ništa slično da urade. Sve te priče su popularna mitologija koja sada delom odmenjuje društvene funkcije religija i narodnih priča, čija promocija ima jedinu svrhu političku manipulaciju masama i zaradu tabloidnih medija: Da se armiji nezadovoljnih i na svaki način eksploatisanih da nešto čime će da se zanimaju, da imaju bar neku iluziju znanja i samim tim makar i elementarne psihološke kontrole. UMESTO da se bave stvarima koje vladajući sloj zaista mogu da ugrozi.

Kako da nikome nije palo na pamet da se zapita zašto na zapadu nema ni za lek mainstream filmova i novinskih natpisa o organizovanju radničkih sindikata ili o političkom obrazovanju, ali su zato mediji preplavljeni tobože najvećim mogućim tajnama super tajnih društava i "vladara sveta", HARPOM, vanzemaljcima, zaveri o sletanju na Mesec, klimatskoj zaveri, i gomili sličnih gluposti? Tajnim vladarima sveta tobože nije nikakav problem što svi svetski mediji decenijama maltrene redovno prenose njihove "tajne sednice" i njihove planove za kontrolu sveta, ali iz nekog mističnog razloga nikako da se napravi Holivudski film u kome glavni junak ne ide SAM protiv nepravde, nego prvo gledaocima objasni sistem ekspoatacije, pa onda organizuje isto tako potlačene i napravi partiju, sindikat ili politički pokret sa jasnim programom borbe i označenim krivcima protiv kojih treba ustati. TAKVIH natpisa i filmova nešto nema, ali zato o HARPu, o "globaloj klimatskoj zaveri" uopšte nije problem da se piše koliko god hoćete. "Tajni vladari sveta" imaju neki problem sa inteligencijom, ili šta? Kakve gluposti.
 
Pa ne pise se nigde o Harpu, kamoli o Rajhu, Covek je uhapsen, ubijen sa naredbom da se sve knjige u kojima se pominje orgonska energija spale. Gde ces vecu cenzuru i zaveru od toga?
Ako ukucas odrednicu HAARP na Gugl vestima primetices da jedine vesti koje se ticu te teme ove i prosle godine stizu iz zemlje Srbije.
Jesu popularne price o Harpu skretanje paznje sa mobilne telefonije, ali cinjenica je da ima svrhu koji nijedan domaci medij nije preneo: https://naukaitehnologija.com/otkriven- ... -barijera/

Vladari sveta nisu tajni, evo imas kinesku boljsevicku partiju koja sada predstavlja glavnu supersilu. Mozes da zivis u svetu maste i filozofije koliko hoces, ali to ne menja takvu jednu bitnu promenu koja je obelezeila deceniju na izmaku.
A nije mi jasno sto ste se vi filozofi ranije bunili protiv boljsevika ako vam je sada sve ok? Upisi neki kurs filozofije pa se informisi kako je to sve izgledalo u proslosti :grand:
Da se armiji nezadovoljnih i na svaki način eksploatisanih da nešto čime će da se zanimaju,
Socijalno pravedni sistem poput onog u SFRJ su srusili upravo filozofi (teoreticari zavere koji su u to vreme nazivani disidentima) uz podrsku najsirih masa. Tako da ni mase ni teoreticari nemaju bas pravo da se zale na novonastalo uredjenje...
 
Dakle da rezimiramo, navedi neki link u kome se navodi da je svrha Harpa zastita zastita "digitalnog ekosistema" od solarnih vetrova. Ne postoji nijedan, dakle cenzura je apsolutna.

Zasto je to od znacaja za svakodnevni zivot - kako sme da se sprovodi digitalizacija, da se automatizuje saobracaj, u uslovima u kojima samo jedna oluja moze da unisti celu svetsku ekonomiju? Nigde ni pitanja ni odgovora.

Prekucano iz casopisa Planeta, broj 30, 2008.
Zemljino geomagnetno polje akumulira naelektrisane cestice u dva koncentricna prstena koja okruzuju planetu. Cestice mogu napustiti spoljasnji pojas za nedelju dana, ali u unutrasnjem mogu ostati i po godinu dana. To Moze dovesti do opasnog naboja cestica posle solarnih oluja ili nuklearne eksplozije u svemiru, sto predstavlja opasnost za sve vrste satelita koji orbitiraju u Van Alenovoj zoni.
Nova istrazivanja potvrdila su da radio-transmiteri na Zemlji izazivaju propustanje cestica iz unutrasnjeg Van Alenovog radijacionog pojasa u svemir, sto bi moglo umanjiti opasnost od intenzivnih solarnih erupcija ili nuklearne eksplozije u svemiru koje bi mogle onesposobiti satelite. Proucavanja su pokazala da veoma niskofrekventni radio-talasi (od 5 do 25 KHz) transmitovani na Zemlji pomazu u oslobadjanju cestica iz unutrasnjeg pojasa.
Zabrinute za mogucu stetu koja bi nastala na kljucnim vojnim satelitima, americke vazudsne snage razvile su plan za "izlecenje radijacionog pojasa" oslobadjanjem viska naelektrisanih cestica iz radijacionog pojasa pomocu radio-talasa od 20 KHz iz satelitskog transmitera. Naucnici veruju da je zivotni vek elektrona u pojasu sada sigurno drugaciji nego sto je bio pre nastanka transmitera, ali ne znaju koliko drugaciji.
Citat iz (jedinstvenog na srpskom jeziku) teksta postavljenog gore, objavljenog 2018.
Sasvim slučajno, čovečanstvo je oko Zemlje izgradilo barijeru koja nas dodatno štiti od kosmičkih uticaja. Iako ovaj kosmički štit nije delo inženjeringa poput zaštitnog polja iz futurističkih romana i filmova, to ne umanjuje fantastičnost ove pojave.
Kraj price...

I ne stoji ni da je svet XX! veka haoticno mesto, rigidan je, precizan, ideoloski monolitan (ideologija zastarelosti coveka i vestacke inteligencije kao cilja koji treba da ga zameni), sniman i kontrolisan na nacin o kome je Mao Ce Tung mogao samo da masta.
https%3A%2F%2Fs3-ap-northeast-1.amazonaws.com%2Fpsh-ex-ftnikkei-3937bb4%2Fimages%2F7%2F2%2F1%2F2%2F18812127-1-eng-GB%2F1_MAIN_akira%20kodaka%E5%86%99%E7%9C%9F%E9%83%A8%E8%B3%87%E6%96%99%E3%83%BB%E4%B8%AD%E5%9B%BD%EF%BC%89%E5%A4%A7%E6%B0%97%E6%B1%9A%E6%9F%93%E3%80%80%E3%82%B9%E3%83%A2%E3%83%83%E3%82%B0%E3%81%A7%E3%81%8B%E3%81%99%E3%82%80%E6%AF%9B%E6%B2%A2%E6%9D%B1%E3%81%AE%E8%82%96%E5%83%8F%E7%94%BB20190109145512_Data.jpg
 
@Zuma Размишљам какав би био свет да га видим твојим очима. Где је наука све објаснила и све зна, Где је све јасно и транспарентно. Онда схватим да такав свет не постоји. Наука ништа није објаснила, само прави све већа и већа срања, планета на ивици катаклизме. Поред све технологије ТРЕЋИНА планете нема чисту воду, ЧЕТВРТИНА нема шта да једе. У исто време технолошке могућности су порасле за преко 100 пута. Планета може без проблема да храни неколико пута више становништва. Да сви имају енергију и воду. У чему је онда проблем? Проблем је у алавих неколико %. Зума ти их свесно или несвесно браниш, одабери сам, Можеш сам и линк одабрати који ти то објашњава! Свако добро!
 
majstore, da nauka ništa nije objasnila ti sada ti ne bi sada pisao na kompjuteru, niti vozio auto, niti letio u avionu, niti bi imao solarne panele. Kada prestaneš da se naukom baviš kroz žutu stampu i youtube možda i shvatiš nešto.
A to što neko nema čistu vodu i šta da jede, obrati se slobodno vlastima tih država. Nema nauka nikakve veze sa tim.
 
Ствар је могућности Разума да схвати, све што је технолошко има савршенији биолошки аналог. Па тако и ово јадно куцкање по телефону или компу. Сами смо се заглупили, па смо изгубили многе могућности. А како ствари стоје врло брзо нећемо ни до сто моћи рачунати без справа. Што већ виђамо код деце. Систему су потребни глупи и послушни, зато их тако образује. Наука тренутно једино служи за контролу, иако сваки мислећи човек покушава да направи нешто корисно, увек испадне да постоји већа штета. Годинама смо тражили неки технолошки изум који нема штетно дејство, али нисмо успели да га пронађемо. А нпр. Коњ...пустиш га да пасе, кад ти затреба јашеш, носиш терет и сл. Кад дође у године подари ти ждребе, и ти опет имаш коња и тако може у недоглед. Чак и његов стајњак можеш да користиш за башту. Е сад ајмо на другу страну. Купиш ауто, па платиш рег. Осиг. И све редом. Мораш стално да му сипаш гориво које плаћаш, па уље, па сервиси. Па путарина...након 10-15 година не исплати се одржавати га. Па купиш нови или половни ауто и све наново. Наравно да коња не можеш више користити у граду. Све је у бетону, нема потока, нема хране, сви јуре. А спорије иду него пре 100 година. При томе се трују са издувним гасовима гину у саобраћајкама и сл. Примера има колико хоћеш. За комликованије справе, људи су углавном заборавили биолошке аналоге. Као што ће и једноставније ускоро.

Sent from my Armor_3 using Tapatalk
 
HAARP za vikend delovao nad Vojvodinom i Ukrajinom - zvanicno
Посматрачи ноћног неба дуж већег дела путног система Аљаске могу током викенда да ухвате шарену светлост високо у ваздуху. Иако може изгледати као аурора, црвени или зеленкасти „сјај ваздуха“ у јоносфери је нуспродукт ретког, четвородневног скупа експеримената на високофреквентном активном ауроралном истраживачком програму – или ХААРП – у Гакони.
„Сваког дана, сјај ваздуха би могао бити видљив и до 300 ... миља од ХААРП постројења“, наводи се у саопштењу Геофизичког института на Универзитету Аљаске Фербанкс.
 
Vrh