Šta je novo?

Skyline Belgrade [Stambeno poslovni kompleks | 100 000kvm]

Pitam se koliko ce dugo ti beli delovi fasade ostati beli, narocito u delu u sarajevskoj.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=669455#p669455:7n1pp289 je napisao(la):
MrGood2016 » 13 Oct 2019 12:59 pm[/url]":7n1pp289]Pitam se koliko ce dugo ti beli delovi fasade ostati beli, narocito u delu u sarajevskoj.

Bice to ok, uz naravno povremeno odrzavanje.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=669441#p669441:1c7y2zyd je napisao(la):
potencijalnikupac » 13 Oct 2019 11:55 am[/url]":1c7y2zyd]Da podelim utiske obzirom da sam zainteresovan za stan u Skylin-u i da sam pogledao objekat, dobio predlog Ugovora itd. Lokacija je takva kakve jeste, postoje podeljena misljenja, buka u delu zgrade prema Mostaru/BIP-u je uzasna, ostali delovi zgrade su sasvim ok, nisam gledao stanove koji gledaju na Sarajevsku u nizem delu zgrade, pa to ne mogu da komentarisem. Ovo nije nikakav luksuz, parket i stolarija ok, unutrasnja vrata i kvake, prekidaci kao i kvalitet plocica i sanitarije vise prilici nekom stanu od 2000 eura nego stanovima koji su preko 3000 eura. Cak i vrata i prozori prema terasama odakle zaista puca wow pogled nemaju visinu od poda do plafona, zalosno. Rasveta u kupatilima sa buvljaka, ali bukvalno. Iskoriscenost prostora u stanovima ne bas sjajna, meni se licno cini da su stanovi u kulama losijeg rasporeda i iskoriscenosti nego u nizem delu zgrade (pravougaona zgrada). Ono sto je lose da ima stanova koji su samo 16 metara od poslovne kule i to je malo i imace se utisak klaustrofobije, deo prema BIP-u je bas los, ono sto gleda na grad je zaista lepo kao i deo koji gleda prema Adi, pogotovu kad je sve zeleno. Od kule A sam odustao, videcu stanove u kuli B, za koje su rekli da ce biti skuplja, ali sve u svemu nista specijalno, ako se izuzme pogled a sve to za gomilu novca, stanovi na visokim spratovima su oko 3500 Eura, na sredini oko 3300 Eura, u pravouganom delu 2700 pa na vise. Ugovor je tipski, gde se izvodjac zastitio maksimalno, navodno nema promena, nisam slao advokatu dok ne vidim da li cu uci u kupovinu ali ovo u civilizovanom svetu ne bi moglo obzirom da su sve obaveze na kupcu a sva prava na prodavcu...

Hvala za sve ove informacije. Ali 3500 eur za kvm ! :shock: Jbt ko da smo u Milanu.
 
Jedva cekam da na horizontu docekam pocetne obrise kule B. Ako je ijedan nov projekat u gradu na pravom mestu onda je to upravo ovaj.
 
Slažem se, trenutno ova usamljena zgrada A nekako štrči - mislim da će sve izgledati mnogo skladnije kada ostale dve kule (ili barem jedna za početak) krenu u visinu.
 
...
7229df45156c81de1889d73bfbeecff3.jpg


Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
Na žalost, i ovde se može, iz prve ruke, uveriti u kvalitet vazduha u Beogradu ovih dana. Visoka vlažnost, izmaglica - smog i čestice od loženja koje se zadržavaju u ovoj izmaglici. Od sredine oktobra ne može da se diše, PM2.5 indeksi svaki dan u crvenom!!!! Kuku nama bez košave, čak i na 27 stepeni.
 
^^ Proteklih dana nisam mogao da slikam, ali eto za baksuz danas je ova vlaga, inace se lepo vidi. Slikacu neki dan kad budem bio u prilici opet kad bude jasnije... A i aparat je iz 2004te.
 
Ma opštepoznato. Pre više od 10 godina sam radio u Palati Albanija, pogled na NBG je i tokom letnjih meseci bez vetra jasno pokazicao smeđu izmeglicu u kojoj se gušimo svakodnevno.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=671120#p671120:6knmd5jn je napisao(la):
DusanBG » Pet Okt 18, 2019 3:48 pm[/url]":6knmd5jn]Ma opštepoznato. Pre više od 10 godina sam radio u Palati Albanija, pogled na NBG je i tokom letnjih meseci bez vetra jasno pokazicao smeđu izmeglicu u kojoj se gušimo svakodnevno.
Proveo sam u toj smedjoj izmaglici 17 godina i to je bila malo gusca i jace od te nad Beogradom. Los Angeles, grad smoga koji se svako jutro kao tepih debljine kilometar do dva prostire iznad grada. Jeo sam GMO sve to vreme jer domace i prirodno nije bilo, popio sam hiljade i hiljade limenki koka kole i hvala Bogu vratio se kuci ziv i zdrav. Stres i psiha su glavni okidaci za sve bolesti. Ja sam mozak jos tada iskljucio i zato mi nista nije smetalo i sacuvao sam zdravlje. Beograd je divan grad, treba da se razvija i obnavlja. I pored tih oblacica smoga o kojima pricate zagadjenost je dosta, dosta manja nego u americkim i kineskim gradovima. Smanjite apetite za modernim stvarima i cuvajte zivce, ako njih sacuvate bicete zdravi i nista vam nece smetati.
 
Isekao sam deo dziggyeve slike, iz ove perspektive i pravca će Skyline stvarno da promeni beogradski skyline... Pogotovo kada se izgrade sve tri kule, lepo će odavde izgledati sa sve Ušće kulama u pozadini.

 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=671913#p671913:2fvjrxhj je napisao(la):
dziggy » 21 Oct 2019, 11:52[/url]":2fvjrxhj]Evo malo jasnije... Ima smoga.. A i ormara na vodi.

Bar6ZtU.jpg

nadam se da ti ne smeta što sam ti "pokrao" fotku da se malo igram s njom
MFiT9ie.png
 
Koja panorama, svemu ovome bogami veoma doprinosi i prosireni klinicki centar. Samo da ne upropaste sve sa nekom slj fasadom.

U pozadini fali jos deltin kompleks u bloku 20.
 
Ovo je render koji sam video na Masinoprojektovom sajtu. Znam da je poslednja poznata verzija da je druga stambena kula visa od prve, pa se pitam sta je aktuelno.

gypC5uW.jpg
 
Aktuelna je poslednja verzija gde je druga kula visa od prve.
 
Trotoar sa strane Kneza Miloša i prilazi kompleksu sa gornje strane se privode kraju.

32df82e3eae59be0874245ae3d47ddfd.jpg



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Да ли су кренули озбиљни радови на следећој кули, или још не? Према расположивим фоткама нисам сигуран да ли су је само дотерали до приземља и стали, или иду пуном паром даље? Мислим на ову другу стамбену, не на највишу.
 
Vrh